NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
274
35
18:30-tól, ARENA4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kampman
28 349
Ha nem les, akkor a VB gólja eddig.
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Ne legyen les!
több mint 2 éve
Na hajrá Irán. Az első meccsen meggyőztek 😛
több mint 2 éve
Elkezdtem gondolkodni, honnan is volt ismerős ez a Richarlison-gól - naná, hogy Gera Zolitól! pic.twitter.com/S4IzjO4h03
— Haraszti Ádám (@aharaszti) November 24, 2022
több mint 2 éve
Kampman
28 349
Ezt nem akartam látni
több mint 2 éve
Benne van, elismerem. ennek ellenére, nem tudok 0-0-t tippelni oda, majd jól meg is járom maximum. 😀Szerinted? Garantált 0-0.Én a holland-ecuadort is, a nyertes ugye továbbjut, remélem nem lesz kimondatlan "egyesség" a felek között, hogy jó nekünk itt ma az unalmas X is. Bár a hollandok Katarral zárnak, gondolom ott 3 ponttal kalkulálnak, 7 pont meg ugye elég nekik bőven. Meglátjuk.ez a mai nagyon hulladék napnak néz kiCsak az angol-amerikait várom igazán én is.
NB2
Kampman
Zsellértelkes Vrij
warr_b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ez a mai nagyon hulladék napnak néz kielső három meccsre tettem is a 0-0-t
NB2
több mint 2 éve
Szerinted? Garantált 0-0.Én a holland-ecuadort is, a nyertes ugye továbbjut, remélem nem lesz kimondatlan "egyesség" a felek között, hogy jó nekünk itt ma az unalmas X is. Bár a hollandok Katarral zárnak, gondolom ott 3 ponttal kalkulálnak, 7 pont meg ugye elég nekik bőven. Meglátjuk.ez a mai nagyon hulladék napnak néz kiCsak az angol-amerikait várom igazán én is.
NB2
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Walesi himnusz mindig fasza 😊
több mint 2 éve
Kampman
28 349
Love me for who I am
több mint 2 éve
Én a holland-ecuadort is, a nyertes ugye továbbjut, remélem nem lesz kimondatlan "egyesség" a felek között, hogy jó nekünk itt ma az unalmas X is. Bár a hollandok Katarral zárnak, gondolom ott 3 ponttal kalkulálnak, 7 pont meg ugye elég nekik bőven. Meglátjuk.ez a mai nagyon hulladék napnak néz kiCsak az angol-amerikait várom igazán én is.
NB2
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 349
ez a mai nagyon hulladék napnak néz kiCsak az angol-amerikait várom igazán én is.
NB2
több mint 2 éve
ez a mai nagyon hulladék napnak néz kiSok gólt én sem várok az első 2 meccsen. 😀 A délutáni/esti sáv talán egy fokkal jobb lesz.
NB2
több mint 2 éve
1-0-t tippeltem, Walesnek valahogy be kell gyűrnie Iránt, ha a továbbjutásban gondolkozik.
több mint 2 éve
ez a mai nagyon hulladék napnak néz ki
több mint 2 éve
Ikszet tippeltem, de hajrá Wales
több mint 2 éve
Csak kopizom, nem én okoskodtam ki: Ma matematikailag is továbbjuthat:
Anglia, ha nyer.
A Holland - Ecuador győztese, amennyiben a másik meccs X.
Kiesik:
Katar, ha kikap.
Szenegál: ha kikap és a NED - ECU döntetlen
Irán: Ha kikap, és Anglia nem kap ki
USA és Wales sem kiesni, sem továbbjutni nem tud ma.
több mint 2 éve
simán nem játszanám a csoportkőrbenReméljük így lesz. Mondjuk jelen esetben a 2 hét az már egy negyedöntő lenne, oda persze nélküle is bejuthatnak.Ahhoz képest ez nagyon csúnyán néz kiAnnak idején volt az a cseh favágó az Atleticóban, asszem Ujfalusi volt a neve.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 24, 2022
Sixo
Szóval egyszer úgy lépett bele Messi bokájába, hogy derékszögbe hajlott egy pillanatra, két hét múlva már játszott.
slowmotion
Sixo
nélküli is röhögve nyerik ezt a csoportot a brazilok, sőt még a negyeddöntő is simán nyerhető lehet, 2 hét pihi meg csak elég lesz
több mint 2 éve
Reméljük így lesz. Mondjuk jelen esetben a 2 hét az már egy negyedöntő lenne, oda persze nélküle is bejuthatnak.Ahhoz képest ez nagyon csúnyán néz kiAnnak idején volt az a cseh favágó az Atleticóban, asszem Ujfalusi volt a neve.
Sixo
Szóval egyszer úgy lépett bele Messi bokájába, hogy derékszögbe hajlott egy pillanatra, két hét múlva már játszott.
slowmotion
több mint 2 éve
Ahhoz képest ez nagyon csúnyán néz kiAnnak idején volt az a cseh favágó az Atleticóban, asszem Ujfalusi volt a neve.
Sixo
több mint 2 éve
Ahhoz képest ez nagyon csúnyán néz ki — Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 24, 2022
több mint 2 éve
Brazil’s Tite on Neymar ankle injury: “Don’t worry, Neymar will play the World Cup. He will keep playing, you can be sure about that”. 🚨🇧🇷 #Qatar2022
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 24, 2022
Neymar didn’t want to comment on his conditions after the game. pic.twitter.com/vyhtiZmms9
több mint 2 éve
Az eddig látottak alapján kb. spanyol, angol, francia és brazil a top4 (nem sorrendben), de utóbbi 3-at rendesen sújtják a kulcsember sérülések csatárposzton.Ebből 3 csapat korosztályos női válogatottal találkozott. Nem lehet megállapítani, hogy milyen minőséget jelentenek azon csapatok, akik még tesztelve sem voltak. Az idei Costa Rica ellen 20-25 csapat, világbajnoki esélyesnek tűnne. Spanyolok könnyen lehet, hogy kikapnak a következő fordulóban a németektől. Játék minőségben semmiben sem voltak előttük, csak jobb ellenfelet kaptak az első körben és jól ment az helyzet kihasználás ami a spanyoloknak az utóbbi években nem finoman szólva sem volt erőssége, szóval nem lehet azzal számolni, hogy ezt meg tudják tartani.
FLZOLI