NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Na egy comebackEgyszer volt Houstonban kutyavásár
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Na egy comeback
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
holnap Mbappé lő egy 5-öst 😊Argentinok kapnak 11-est a döntöben is. Akkor meg van a golkiralyi cim!Igen, de neki egy argentin arany + Messi gólkirályi cím kombóra van szüksége.Bari Csaba is kilöhet mégMost néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
Kampman
Toto21
Már ha francia-argentin döntő lesz.
Kampman
Toto21
több mint 1 éve
Modric a másik nyugger kifújta az orrod.....Most, ezen a meccsen. Összességében amit Modric letett pályafutása során, nálam többet ér, mint a másik nyuggeré, aki született zseni
ThundersNFL a Jobbágy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
szerintem meg 3 😊Horvátok mint a portugálok eddig minden "bejött" most semmi semIgazából a horvátoknak is 1 meccsen jött be minden, Kanada ellen.
ThundersNFL a Jobbágy
A portugáloknak is egy igazán jó meccsük volt.
Kampman
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Argentinok kapnak 11-est a döntöben is. Akkor meg van a golkiralyi cim!Igen, de neki egy argentin arany + Messi gólkirályi cím kombóra van szüksége.Bari Csaba is kilöhet mégMost néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
Kampman
Toto21
Már ha francia-argentin döntő lesz.
Kampman
több mint 1 éve
Most majdnem minden összejön.... remélhetőleg a döntőben már nem
Draft
több mint 1 éve
Horvát csapat feladta a meccset.....
Draft
több mint 1 éve
Modric a másik nyugger kifújta az orrod.....
Draft
több mint 1 éve
Valahogy Messit ki kellene állítatni az mekkora lenneAkkor nèlküle ès neki nyernèk meg az nem biztos, hogy emocinálisan jobb lenne az elleneknek 😊
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
A ghánai meccsük is jó volt szerintem.Horvátok mint a portugálok eddig minden "bejött" most semmi semIgazából a horvátoknak is 1 meccsen jött be minden, Kanada ellen.
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Horvátok mint a portugálok eddig minden "bejött" most semmi semIgazából a horvátoknak is 1 meccsen jött be minden, Kanada ellen.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Mondom a horvátok játszhatnak holnap reggelig akkor sem rúgnak gólt
Draft
több mint 1 éve
Horvátok mint a portugálok eddig minden "bejött" most semmi sem
Draft
több mint 1 éve
Ganxta Zolee biztos boldog most 😊
több mint 1 éve
SimánLehet nem simán is simázni?Az már van nekik jó lesz nekik a 4-dik hely....nem hittem volna ,hogy ilyen simán lesimázzák őket ...Ennek a Horvát generaciónak most van végeRemélhetőleg bronzéremmel zárnak.
ThundersNFL a Jobbágy
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
Bálesz
Draft
több mint 1 éve
Valahogy Messit ki kellene állítatni az mekkora lenne
Draft
több mint 1 éve
Nyilván egyértelmű, hogy most ő kellett, de vannak ott tehetséges fiatalok akik utána lèpnek majd ki a színre. Legalábbis remélem így lesz 😊Ez egy tok szurke argentin csapat. Messi nelkul nem lennenek itt.Ennek a Horvát generaciónak most van végeMessit leszámítva egyébként az argentín meg most kezdődik.
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
Blevi
több mint 1 éve
Lehet nem simán is simázni?Az már van nekik jó lesz nekik a 4-dik hely....nem hittem volna ,hogy ilyen simán lesimázzák őket ...Ennek a Horvát generaciónak most van végeRemélhetőleg bronzéremmel zárnak.
ThundersNFL a Jobbágy
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Gvardiol úgy játszik mint egy béna fasz
Draft
több mint 1 éve
Itt már csak Brady, Rodgers és a csoda segíthet a horvátokon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
picit olyan ez, mint amikor NFL-ben a wc/divisional körben egy erősebb csapatnak rossz napja van és kiver egy gyengébb, majd az a gyenge nem tud felnőni a feladathoz és látunk egy dögunalmas divisional vagy főcsoport döntőtma is ez lett, egy brazil-argentin minden tekintetben jobb lett volna, hülye falábú szőkített hajú banda
több mint 1 éve
A horvátok ha 3 hétig játszanak akkor sem rúgnának gólt ...
Draft
több mint 1 éve
A Reptér referencia mint előbb hallhattuk, bármilyen kontextusban működik
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Ennél tuti izgibb volt 😊Láttam brazil-argentin meccset tavaly a Copán, rémes volt.Ennek a Horvát generaciónak most van végeAz a szerencsés egyetlen 1 kapura tartó lövés ami megpattanó gól lett már nagy szerencse volt, elvette a jó kis argentín-brazil meccset.
ThundersNFL a Jobbágy
ozibozi
Kampman