NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
84
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
- JC6
6 975
Annyira bírlak titeket.Nem olvastam vissza mindent, de ez óriási 😃
5 lőtt gólból 4 tizi. Ok
Aztán… a sorsolás… 😃 zseniális 😄
Megnyeretik a törpével, hiszem csak ez hiányzik neki, maffia az egész!
😃
Nem tudom mi kellene ahhoz, hogy sokan innen bármit is elismerjenek. Hollandok ellen zseniális passz, horvátok ellen pedig a harmadik gól előtti játéka, nos, ezekre nincsenek szavak. Ha kellett, villant egyet.
Ez mellett a mezőnymunkája sem utolsó, attól függetlenül hogy míg a csapattársai 9-11 km-t futnak, ő ötöt 😃 de ha kell, ott van.
A szaudiak biztos továbbpasszolták nekik a kocsikat, a rivális Mexikó nem tehetett arról, hogy nem voltak a toppon, a lengyeleknek meg mindegy volt a meccs… blablabla.
Kifogás az utálatra mindig lesz.
több mint 1 éve
Arról nem beszéltem, hogy ne játszana jól. Te érveltél a góljaival, én csak valamelyest árnyaltam a képet azzal hogy azért 4 tizit lőtt. Úgy Mbappé is könnyebben lőtt volna 5 gólt.Rendben de hany kulcspasszt adott, nelkule hol lenne ez a csapat? Negy tizit lott igen de egy full atlagos csapatban O az akin minden ertelmes tamadas atmegy. Ronaldo mit csinalt a vb-n? Azert abban a Portugal csapat kicsit tobb a talent.En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.fun fact, 5 gólos úgy hogy lőtt négy tizit. Remélem gólkirály lesz!
Blevi
eaglesmcnabb
Konnyu beirni hogy lott 4 tizit, de ez nem erv az ellen, hogy kurvajo a vb-n.
5 gol 3 golpassz. 10 lott golbol. Ja es igen egy tizit kihagyott.
Blevi
Ronaldoról meg végképp nem volt szó, elég szar VB-je volt, már amikor játszott ugyebár. Szvsz ha már felhoztad, azért nem kicsit kell ahhoz komplexusosnak lenni, hogy még Messi döntőbejutásánál is Ronaldoval kelljen foglalkozni, de lelked rajta.
A kérdésedre válaszolva fogalmam sincs hogy nélküle hol lenne a csapat, de abban biztos vagyok, hogy ma nélküle is továbbmentek volna. És azt hiszem abban is egyetértünk, hogy egyedül a holland meccs lett volna necces, mert ez az ausztrál, mexikói, szaúdi és lengyel csapat nagyon nem egy szint még a Messi nélküli Argentínával sem, a sorsolásra nem panaszkodhatnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ha a keti törpe VBt nyer nekem senki nem adja be, hogy ez a VB nincs megrendezve.You are my spirit animal
Toca
több mint 1 éve
Ha a keti törpe VBt nyer nekem senki nem adja be, hogy ez a VB nincs megrendezve.Ja olyan jol ahogy a Real egymas utani BL gyozelmei 😊
Toca
több mint 1 éve
Ha a keti törpe VBt nyer nekem senki nem adja be, hogy ez a VB nincs megrendezve.
több mint 1 éve
URUGUAY!Ehhez a vébéhez illene egy Argentína-Marokkó döntő.Csak 1930-ban és 1950-ben nem volt európai csapat a döntőben.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Rendben de hany kulcspasszt adott, nelkule hol lenne ez a csapat? Negy tizit lott igen de egy full atlagos csapatban O az akin minden ertelmes tamadas atmegy. Ronaldo mit csinalt a vb-n? Azert abban a Portugal csapat kicsit tobb a talent.En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.fun fact, 5 gólos úgy hogy lőtt négy tizit. Remélem gólkirály lesz!
Blevi
eaglesmcnabb
Konnyu beirni hogy lott 4 tizit, de ez nem erv az ellen, hogy kurvajo a vb-n.
5 gol 3 golpassz. 10 lott golbol. Ja es igen egy tizit kihagyott.
Szerkesztette: Blevi
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ehhez a vébéhez illene egy Argentína-Marokkó döntő.Csak 1930-ban és 1950-ben nem volt európai csapat a döntőben.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mi ez a T/3?Seahawks ellen 10 pont hátrányból fordítottak a 4. negyedben asszemOtt melyik volt a nagy comeback?Meg ArizonábanNa egy comebackEgyszer volt Houstonban kutyavásár
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Löfli
több mint 1 éve
Ennél az m4-es góllövő statisztikánál csak az a kár, hogy a hatékonysági mutatót nem rakták ki. Oké, hogy régen minden lassabb, szarabb volt, ahogy mondják, de azért góllövőként akkor is csak a világ legjobbjaival néztél szembe, kevesebb meccsen, rosszabb szabályozás mellett
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
VB-n EB-n egyenes kieséses szakaszban büntetőt /be/lőni kiélezett állásnál még akár többet számít, sokszor nehezebb, mint egy sima gól 😉En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.fun fact, 5 gólos úgy hogy lőtt négy tizit. Remélem gólkirály lesz!
Blevi
eaglesmcnabb
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ehhez a vébéhez illene egy Argentína-Marokkó döntő.
több mint 1 éve
😀En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.fun fact, 5 gólos úgy hogy lőtt négy tizit. Remélem gólkirály lesz!
Blevi
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.fun fact, 5 gólos úgy hogy lőtt négy tizit. Remélem gólkirály lesz!
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Es a francie keret kicsit mas szint.En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.you mean Griezmann, aki a legjobbja a csapatának?
Blevi
de amúgy nagyon last dance feelingem van ezzel kapcsolatban, és a vb előtt se bántam volna, ha ők nyerik.
zacknorb
több mint 1 éve
En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.you mean Griezmann, aki a legjobbja a csapatának?
Blevi
de amúgy nagyon last dance feelingem van ezzel kapcsolatban, és a vb előtt se bántam volna, ha ők nyerik.
több mint 1 éve
egy jó ayahuasca mindig jókezezős drogos kertitörpe nézheti odalentről az irritáló adócsaló kertitörpét a döntőbenAzert vannak fajdalmak 😀
Peszinter Ferenc
Majd Rodgers ajanl valami homeopatiasat
Blevi
több mint 1 éve
En ertem hogy utaljatok Messit, de most ezen a VB-n mit kene meg tennie? Golokat lo kulcspasszokat ad, huzza a csapatot. Mbappe emlitheto vele egy szinten.
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Nem Akkor lőtt vagy 70-80 gólt mintha?2012-ben kemény 1 spanyol kupa győzelemmel nyert aranylabdát, mert csakAmúgy ha Argentína megnyeri a vb-t, megmenti a világot bármi is az újabb Messi Aranylabdától?Már az se mentette meg, ha nem nyerte meg.
zacknorb
Zsellértelkes Vrij
Kampman
több mint 1 éve
Fasorban sincsen hozzá képestTom khm Brady khm 😏😉Mivel olyan felszopàsa van neki mint soha senkinekAmúgy ha Argentína megnyeri a vb-t, megmenti a világot bármi is az újabb Messi Aranylabdától?Már az se mentette meg, ha nem nyerte meg.
zacknorb
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a JobbágyGiselle khm 🤪
dande2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
idén a PSG-ben is elég szépen megy, és ha ott is messzire mennek (szóvicc, hahaha) a BL-ben, akkor vagy ő, vagy Mbappe nyeri szerintem, aki vb győztes leszAmúgy ha Argentína megnyeri a vb-t, megmenti a világot bármi is az újabb Messi Aranylabdától?Az mièrt fájna? Most nem èrdemelnè meg? Egyébként meg rohadt messze van mert most másképp nèzik már. Ha az idèny további rèszèben felnőás mellè, akkor igen lesz megmentő 😉
zacknorb
dande2
Szerkesztette: zacknorb
több mint 1 éve
Brazilok most bánthatják igazán,hogy mekkora balfaszok voltak a horvátok ellen
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Akkor vagy védjenek a franciák címet vagy Marokkó legyen a világbajnokA csoportkörben már szóltam, hogy Argentína nyeri.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Tom khm Brady khm 😏😉Mivel olyan felszopàsa van neki mint soha senkinekAmúgy ha Argentína megnyeri a vb-t, megmenti a világot bármi is az újabb Messi Aranylabdától?Már az se mentette meg, ha nem nyerte meg.
zacknorb
Zsellértelkes Vrij
ThundersNFL a Jobbágy