NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Láttam brazil-argentin meccset tavaly a Copán, rémes volt.Ennek a Horvát generaciónak most van végeAz a szerencsés egyetlen 1 kapura tartó lövés ami megpattanó gól lett már nagy szerencse volt, elvette a jó kis argentín-brazil meccset.
ThundersNFL a Jobbágy
ozibozi
több mint 1 éve
én ennyire profi azért nem voltam, de nem is gond, griezmann úgy is rúg 3at holnapElső jó megérzésem, hogy Julian Alvarezt be kell tenni fantasybe. Ha az elsőt berúgja vagy legalább járt volna pont a 11es kiharcolásáért ...nálam ő a csk 🤗
Sixo
peach
több mint 1 éve
nincs bajom a horvátokkal, de örültem volna, ha a brazilok kipicsázzák az argókat.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Az már van nekik jó lesz nekik a 4-dik hely....nem hittem volna ,hogy ilyen simán lesimázzák őket ...Ennek a Horvát generaciónak most van végeRemélhetőleg bronzéremmel zárnak.
ThundersNFL a Jobbágy
Zsellértelkes Vrij
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Braziloktol is kaphattak volna, de a kapus mindent fogott. Most nemBrazilok ellen az egyenlítő gólnál szerencséjük volt......az hozta eddig őket meg a japánok balfaszkodásaEnnek a Horvát generaciónak most van végenagyot mentek
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Igen, de neki egy argentin arany + Messi gólkirályi cím kombóra van szüksége.Bari Csaba is kilöhet mégMost néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
Kampman
Toto21
Már ha francia-argentin döntő lesz.
több mint 1 éve
Éééén? 16. vagyok...Bari Csaba is kilöhet mégMost néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
Kampman
Toto21
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Ennek a Horvát generaciónak most van végeAz a szerencsés egyetlen 1 kapura tartó lövés ami megpattanó gól lett már nagy szerencse volt, elvette a jó kis argentín-brazil meccset.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Brazilok ellen az egyenlítő gólnál szerencséjük volt......az hozta eddig őket meg a japánok balfaszkodásaEnnek a Horvát generaciónak most van végenagyot mentek
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Draft
több mint 1 éve
Első jó megérzésem, hogy Julian Alvarezt be kell tenni fantasybe. Ha az elsőt berúgja vagy legalább járt volna pont a 11es kiharcolásáért ...nálam ő a csk 🤗
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Picsába! Én meg a gangon cigizek...
több mint 1 éve
Ez egy tok szurke argentin csapat. Messi nelkul nem lennenek itt.Ennek a Horvát generaciónak most van végeMessit leszámítva egyébként az argentín meg most kezdődik.
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
több mint 1 éve
Első jó megérzésem, hogy Julian Alvarezt be kell tenni fantasybe. Ha az elsőt berúgja vagy legalább járt volna pont a 11es kiharcolásáért ...
több mint 1 éve
Ennek a Horvát generaciónak most van végeRemélhetőleg bronzéremmel zárnak.
ThundersNFL a Jobbágy
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Favágók, miiiii??? 😊
több mint 1 éve
Gvardiol felszopásat abba lehet hagyni....már ez elején fel kellett volna rúgnia Messit úgy istenigazából
Draft
több mint 1 éve
Ennek a Horvát generaciónak most van végeMessit leszámítva egyébként az argentín meg most kezdődik.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Ennek a Horvát generaciónak most van végenagyot mentek
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ennek a Horvát generaciónak most van vége
Draft
több mint 1 éve
A 100 millas védő..