NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Most néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Pedig Toto a neved simán nyerni kellene 😉
Toto21
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Bari Csaba is kilöhet mégMost néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
Kampman
Szerkesztette: Toto21
több mint 1 éve
Kampman
28 323
Most néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀Nem akarok semmit elkiabálni, de ha a franciák megnyerik a döntőt, szinte biztosan én nyerek.
Toto21
több mint 1 éve
Toto21
5 952
Most néztem a Tipper-en 100p, ha valaki eltalálja a gólkirályt és 100p ha valaki eltalálja a végsö gyöztest. Így kb esélytelen az, hogy nyerjek, hiába vezetek épp. 😀 kicsit erösnek érzem a 100p-ot. 20-ra még azt mondtam volna ok, de 10x-e egy pontos eredménynek nem túlzás? 😀
több mint 1 éve
kéne egy horvát gól, hogy talán lehessen reménykedni egy kis izgalomban
több mint 1 éve
Paradesnek pályán sem kellene lennie
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Az előző helyzet előtti kb 150 passz az egész pályán oda-vissza azért elég laza volt
több mint 1 éve
Be kell ezeket lőni...
több mint 1 éve
Modric körülményes vagy mint szűzlány a nászéjszakánhorvátok a 2-0 után szerintem feladták
ThundersNFL a Jobbágy
számomra az nem érthető, hogy miért játszottak ennyire nyíltan a horvátok?
nekik kellett volna kontrázni, erre őket kontrázták le 2x
több mint 1 éve
Modric körülményes vagy mint szűzlány a nászéjszakán
Draft
több mint 1 éve
Azert a fiatal Messit felrugni sem igazan lehetett.Vedd el a kedvét a játéktól....Szandekos serules okozasrol beszelgetunk?De ezt a való életben mindenki puhapöcs volt megcsinálni....Igen az a realitas nem a valo elet 😀Senki sem meri igazán bántani....manager játékokokban nálam általában féléveket kihagy........kerti törpe hogy felugrott, mikor a bíró lefújta és nem lehetett húzni az időt 😊Azért előtte ahogy négy védőt megfirkált az elég komoly volt.
NB2
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
ThundersNFL a Jobbágy
Szerintem van abban a varosi legendaban valami h kicsit serult fejben
több mint 1 éve
10 years ago: asking Leo Messi for a pic as big fan, dreaming of World Cup one day…
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 13, 2022
Tonight: Julián Álvarez from Calchín scores in World Cup semifinal.
🕷️🇦🇷 #Qatar2022 pic.twitter.com/DhwozBijJu
több mint 1 éve
Az volt a baj, hogy kicsit se próbálta elkerülni az ütközèst. Ha legalább a szándèk látszik rá, akkor talán megússza. Adható volt, aki nem az argoknak szurkol annak nyilván nem tetszik.Nem láttam az első félidőt, legalább jogos volt a 11-es?kicsit olyan volt, mint elkaphatatlan passzra PI zászlót dobni
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Volt kontakt de nagyon hataresetHa ezt nem fújjàk be miután nem lett gól az botrány lett volna vlszNem láttam az első félidőt, legalább jogos volt a 11-es?kicsit olyan volt, mint elkaphatatlan passzra PI zászlót dobni
r.baggio
Kampman
ozibozi
több mint 1 éve
Vedd el a kedvét a játéktól....Szandekos serules okozasrol beszelgetunk?De ezt a való életben mindenki puhapöcs volt megcsinálni....Igen az a realitas nem a valo elet 😀Senki sem meri igazán bántani....manager játékokokban nálam általában féléveket kihagy........kerti törpe hogy felugrott, mikor a bíró lefújta és nem lehetett húzni az időt 😊Azért előtte ahogy négy védőt megfirkált az elég komoly volt.
NB2
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
Draft
több mint 1 éve
ozibozi
17 156
Ha ezt nem fújjàk be miután nem lett gól az botrány lett volna vlszNem láttam az első félidőt, legalább jogos volt a 11-es?kicsit olyan volt, mint elkaphatatlan passzra PI zászlót dobni
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Csak szimpla szabálytalanság egy sima sárgáértSzandekos serules okozasrol beszelgetunk?De ezt a való életben mindenki puhapöcs volt megcsinálni....Igen az a realitas nem a valo elet 😀Senki sem meri igazán bántani....manager játékokokban nálam általában féléveket kihagy........kerti törpe hogy felugrott, mikor a bíró lefújta és nem lehetett húzni az időt 😊Azért előtte ahogy négy védőt megfirkált az elég komoly volt.
NB2
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
Draft
több mint 1 éve
Nem láttam az első félidőt, legalább jogos volt a 11-es?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ja ès ahogy Scaloni is utalt rá, a holland meccset ès a hollandok elleni játèkot külön kell kezelni minden mástól, mert az (sajnos) adott esetben masról is szól. Kölcsönösen!
több mint 1 éve
Szandekos serules okozasrol beszelgetunk?De ezt a való életben mindenki puhapöcs volt megcsinálni....Igen az a realitas nem a valo elet 😀Senki sem meri igazán bántani....manager játékokokban nálam általában féléveket kihagy........kerti törpe hogy felugrott, mikor a bíró lefújta és nem lehetett húzni az időt 😊Azért előtte ahogy négy védőt megfirkált az elég komoly volt.
NB2
warr_b
ThundersNFL a Jobbágy
Blevi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
22 ev alatt azert messze nem hagyott ki sokat. NFl szinten tuti nemDe azért Brady kapott rendesen....ő a töredéket....nagyon súlyos sérülése nem volt mint TB-nek....Írja ezt egy Pats szurkoló aki nem 20 èvig szurkolt egy bizonyos Tom Bradynek akire ugyan ezeket rá lehet aggatni szimpla irígysègből. Ha mondjuk nèmekènt vagy olaszkènt vagy romankènt nyomta volna ezt èn is így èreznèm, szóval tudod mit èrzett a másik 31 csapat szurkolója 😉Mert egy beképzelt öntelt majom....akit még úgy istenigazából sosem rúgták fel...Megint meg kell élni,hogy Messi VB döntőt játszon és ha nyernek akkor olyan le és felszopása lesz mint még senkinek soha....Zavar?Miért?
ThundersNFL a Jobbágy
gordon
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Nem nézem a stúdiót, honnan tudjam mit kéne értenem.ÉRTI AKI ÉRTIJUDIT KIMONDTA???
OLVASSA A FÓRUMOT CONFIRMED
shawnka
Sixo
| de itt lett mém 2012-ben a 2-0 a legveszélyesebb eredmény |
shawnka