NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
RedZone week 12
117
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
98
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
83
17
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
26
12
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
8
4
Soccer VB 2022
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
hova távozik?HajdúbénekBúcsúajándék’ nekikinek?
ozibozi
Kampman
ozibozi
Én hosszabbítást érzek.26-29 remélem X se lesz
Zsellértelkes Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
picit fura, azért a többiek biztos rágják a kefét
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Egyetlen dolgot felejtetek el... Cheddar nem játszhat sárgák miatt! -> így Marokkó helyzetkihasználása zseniális lesz/nem fogják elszórni a sanszaikat.A franciaknak az elso golig lesz nehez. Utana varhatoan konnyebby bar engem erdekelne hatranybol mit tud Marokko. Plusz nyilvan erdekes lenne hogy a franciak mit tolnak hatranyban a marokkoi fal ellen.Három lesz közte simán a franciáknak.
Zsellértelkes Vrij
tüsi91
Szerintem izzadós/nyögvenyelős, és min hosszabbításos meccs lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Julian Alvarez against Croatiapic.twitter.com/vZYaJmM2W0
— Troll Football (@TrollFootball) December 13, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
nem baj, legalább a PL-meccsekre jobb állapotban lesz 😊Se Rabiot se Upe nem épült fel.Vágod saliba a legjobb francia védő, oszt mindenki jatszik, csak ő nem🤣🤣
Voici le onze de Didier Deschamps pour affronter le Maroc ce soir ! ⚔️🇫🇷 #FRAMAR pic.twitter.com/WwduNWQhjm
— BeFootball (@_BeFootball) December 14, 2022
Sixo
eaglesmcnabb
Se Rabiot se Upe nem épült fel.Vágod saliba a legjobb francia védő, oszt mindenki jatszik, csak ő nem🤣🤣
Voici le onze de Didier Deschamps pour affronter le Maroc ce soir ! ⚔️🇫🇷 #FRAMAR pic.twitter.com/WwduNWQhjm
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
A franciaknak az elso golig lesz nehez. Utana varhatoan konnyebby bar engem erdekelne hatranybol mit tud Marokko. Plusz nyilvan erdekes lenne hogy a franciak mit tolnak hatranyban a marokkoi fal ellen.Három lesz közte simán a franciáknak.
Zsellértelkes Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
Sima francia. Legalabb 3-at guritanak majdSe Rabiot se Upe nem épült fel.Konaté kezdése Upamecano helyett nem rossz, simán vállalható csere. Fofana játéka pedig érdekes lesz, a francia ligából simán kiemelkedik az elmúlt 2 szezonban.
Sixo
Heisman nádor
Se Rabiot se Upe nem épült fel.Konaté kezdése Upamecano helyett nem rossz, simán vállalható csere. Fofana játéka pedig érdekes lesz, a francia ligából simán kiemelkedik az elmúlt 2 szezonban.
Sixo
Luka Modric said referee Daniele Orsato was a 'disaster' and one of the worst he knows 😮 pic.twitter.com/5gLIsUwCEd
— ESPN FC (@ESPNFC) December 14, 2022
Zico gólt szerzett ott kipattanóból mintha82-Ben a 2.csoportkörben lett 0-0 ha jól emlékszembiztosan nem, csak Európa az egyetlen kontinens, ahonnan lehet 2 csapat egy csoportban, és az a 2 is egy maximum értékTegnap már nem volt erőm visszakeresni, de most látom, hogy legutóbb amúgy 1990-ben volt brazil-argentin egyenes kieséses meccs a vb-n.Jo szar is volt.voltak mar valaha csoportban?
Zsellértelkes Vrij
YoungZeeZee
zacknorb
Heisman nádor
akkor mikor volt az egyik ilyen második csoportkörben 0-0 az eredmény, ahol 5-5 pontjuk lett így? 78? (most gyorsan megnéztem igen)Majdnem.😊 3-1 Brazíliának.82-Ben a 2.csoportkörben lett 0-0 ha jól emlékszembiztosan nem, csak Európa az egyetlen kontinens, ahonnan lehet 2 csapat egy csoportban, és az a 2 is egy maximum értékTegnap már nem volt erőm visszakeresni, de most látom, hogy legutóbb amúgy 1990-ben volt brazil-argentin egyenes kieséses meccs a vb-n.Jo szar is volt.voltak mar valaha csoportban?
Zsellértelkes Vrij
YoungZeeZee
zacknorb
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
Majdnem.😊 3-1 Brazíliának.82-Ben a 2.csoportkörben lett 0-0 ha jól emlékszembiztosan nem, csak Európa az egyetlen kontinens, ahonnan lehet 2 csapat egy csoportban, és az a 2 is egy maximum értékTegnap már nem volt erőm visszakeresni, de most látom, hogy legutóbb amúgy 1990-ben volt brazil-argentin egyenes kieséses meccs a vb-n.Jo szar is volt.voltak mar valaha csoportban?
Zsellértelkes Vrij
YoungZeeZee
zacknorb
Heisman nádor
nem mondom azt, hogy az argentinokat "becsaltak" a dontobe. alapvetoen vmit tudnak, eleg sokat mutat az, hogy eddig minden meccsen megszereztek a vezetest, nem erdemtelen a jatek kepe alapjan sem a dontozesuk, mentalisan nagyon ott vannak, sztem foleg Messi meg az elnyert Copa miatt.Pont ezt mondom. Nincs tendencia, nincsenek látványos tévedések, csak szerinted, a te értékítéleted szerint. Ha van kontakt, akkor a szabálytalanság fújható.
azonban picit fura ez a tendencia, hogy legalabb 4 meccsen is (a hatbol, ugy, hogy a Mexiko meccset pl nem lattam igy arrol nem tudok mit mondani) konzekvensen a javukra teved a biro ES a VAR is. itt nem arrol van szo, hogy fizikalis jatek sztem vagy nem, hanem akar meccsen belul is maskepp itelt meg ugyanazt a biro. ez azert szamomra tobb, mint fura.
csebi
a VAR sztem is jo dolog. a problemam az a kovetkezetesseg hianya, egyik meccsen ez van, masik meccsen meg mas.ja 20!!!! oraval a meccs utan raktak ki egy felvetelt egy olyan dologrol, amirol a meccsen kellett volna, es minden mas meccsn hasonlo szituacioban ki is rakjak. de legyen kint, kulonosebben nem erdekel mar.Szívesen megosztom veled a véleményem, először általánosságban: a VAR bevezetésével jelentősen csökkent a kulcspillanatokban a hibák száma. A játék azonban annyira felgyorsult, hogy lehetetlen akár utólag is egyértelmű döntéseket hozni egy-egy esetről.
engem oszinten szolva egyaltalan nem izgat, hogy most Argentina, Franciaorszag, Horvatorszag, Marokko jnyer vegul, es nem en kezdtem ezt az egesz birozast, leirtam a velemenyem, hogy en hogyan lattam a tegnapi meccset meg aztan JC tett fel egy kerdest az egesz VBrol, amire leirtam reszleteket.
visszaolvashatod az egesz esti meccskovetest, nem irtam semmit a birokrol akkor sem. megmondom oszinten a kovetkezetesseg zavar a legjobban pl az argentin esemenyekkel. tobb olyan tizit kaptak ezen a VBn, amit mas csapatok nem kaptak meg.
de jo lenne, ha egyszer erdemben is akkor hozzaszolnal a fenti dolgokhoz, leirnad a velemenyed mivel nem ertesz egyet.
csebi
Lásd például a tegnapi büntetőt. Volt kontakt a tizenhatoson belül, a kapus nem tudott elugrani a csatár előtt. Szerintem ez nem büntető, a bíró szerint viszont igen. Ettől függetlenül nem kiabálok csalást és összeesküvéselméleteket sem gyártok, hanem elfogadom, hogy én engedem a fizikaibb játékot, az adott spori meg nem.
Az összes többi esetről is ez a véleményem, amit felsoroltál.
Szokol
nem mondom azt, hogy az argentinokat "becsaltak" a dontobe. alapvetoen vmit tudnak, eleg sokat mutat az, hogy eddig minden meccsen megszereztek a vezetest, nem erdemtelen a jatek kepe alapjan sem a dontozesuk, mentalisan nagyon ott vannak, sztem foleg Messi meg az elnyert Copa miatt.
azonban picit fura ez a tendencia, hogy legalabb 4 meccsen is (a hatbol, ugy, hogy a Mexiko meccset pl nem lattam igy arrol nem tudok mit mondani) konzekvensen a javukra teved a biro ES a VAR is. itt nem arrol van szo, hogy fizikalis jatek sztem vagy nem, hanem akar meccsen belul is maskepp itelt meg ugyanazt a biro. ez azert szamomra tobb, mint fura.
szerk.: a "katari rahatas" meg nem osszeeskuves elmelet sztem. rengeteg bizonyitek van, hogy a katariak, hogyan befolyasoltak annal nehezebb dolgokat is, mint hogy a FIFA megfelelo birokat kuldjon az argentinoknak. raadasul uzletileg is ez rohadt jo Katarnak es a FIFAnak is, hogy Messi dontozik, vszeg utolso valogatott szereplese, todul minden zse majd erre. ha az olasz-argentin kapcsolatokat kell magyaraznom akkor nagyon messzirol kell indulni viszont ...
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.