Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 388 — The Mathematician
az jusson tovább aki továbbjut
leszarom ki milyen játékkal
Negritis, a vajda
Fel nem fogom. Miért szarod le? Ha a saját csapatod játszik (akinek szurkolsz), akkor még csak-csak értem. De egyébként?
nagylaza, főpohárnok
mert el lehet ismerni azt ha valaki magas szinten öli a játékot
örülök neki? nem
de azt mondani hogy valaki nem érdemelné meg, hát ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Negritis, a vajda
Fel nem fogom. Miért szarod le? Ha a saját csapatod játszik (akinek szurkolsz), akkor még csak-csak értem. De egyébként?
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 811 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊
Heisman nádor
Ez semmi más szerintem, pusztán pszichológia. Nekem az emlèkeekmben èlmènyeimben egyèrtelműen a 96-os EB ès a 98-as VB èl (92-es EB sem volt rossz) mint a legjobbak de tudom hogy ez nem csupán a játèk tènyleges minősège miatt lehet. Van benne más tènyező is. De a 2010-es VBre is jó szívvel emlèkszem

Valóban hosszú èvek, èvtizedek emlèke èlmènye összefolyik. Ez VB semmivel nem rosszabb szvsz mint a Katari pláne nem mondjuk az előző USA VBnèl, különösen ha a gól átlagot nèzzük (ott max a bolgárok nèmet kiejtèse ès a svèd menetelès volt az èlmèny 😏 meg esetleg a jobb hangulat)

Arról van szó inkább hogy túl vagyunk telítődve már ezzel az egèsszel. Bármikor bármilyen mennyiségben hozzáfèrünk ès ezèrt az ingerküszöb is sokkal magasabb.

Ezèrt ha valami jó, az sem elèg jó 😀

Szóval próbáljunk örülni annak ami van ès remènykedjetek hátha nem csalnak össze újab VB címet az argoknak 🥳
1 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊
Heisman nádor
a fociba van ez belekódolva. bármilyen szintű és téttel bíró meccsek javarésze nézhetetlen, ha nem vagy érzelmileg elfogódott

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen
Mondjuk a gorogoket pont azert emlegetjuk, mert minden idok legundoritobb jatekat osszehozva lettek bajnokok. Xd

Stez
nézz meg pár meccset a '90-'94-es vébéről. az utóbbiról mindent elmond, hogy az a brazil csapat nyert 24 év után, aminek a hentes dunga volt a cskja.
a görögök amúgy a csoportkörben még elég szépen játszottak, portugálokat nyílt játékban lebaszták a nyitón. csak a playoffban már mindenki ellen iszonyat underdogok voltak, ezért bocsájtotta meg nekik mindenki, hogy beásták magukat

Szerkesztette: fake.id

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
nyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a foci
NB2

a görögök győzelmét a mai napig emlegetjük, mer brutál amit letettek hiába az ótvar játék
a francia győzelemből előtte mit emlegetünk? hogy Totti fasznak dobta magát az egyenlítő gól előtt
Negritis, a vajda
Mondjuk a gorogoket pont azert emlegetjuk, mert minden idok legundoritobb jatekat osszehozva lettek bajnokok. Xd

De az igaz, hogy a busznak is megvan a maga szepsege, nyilvan amilyen szervezett volt az a Rehhagel-fele banda, az nem volt semmi. Ettol fuggetlenul a hanyinger kerulget, barmikor eszembe jut az a csapat. Pedig a portugalokat is utaltam mar akkor, ugyhogy az o gyozelmuknek sem orultem volna.

1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ezt Lammens honnan szalajtották
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
Ez itt nem lényeges
Ha ezt tudnák nem lehetne prolin, tudatlanul hőbörögni.
zacknorb
Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.
eaglesmcnabb
Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).

Persze ettől ez még nagy hiba volt, ez tény.
davemayer
de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.
petey
Ok, de attól még emberből van. Nem játszott tétmeccset kb 2.5 hónapja, és most sérülés miatt be kell ugrani a padról - borítékolható volt h történni fog vmi.
davemayer
ok, de még mindig nem értem miért nem emelte fel a kezeit utána
petey
Meg olyan lassan reagált, hogy kipattant róla..... Ellámázta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 999 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokat
Szerintem menjetek be te, KeyG meg remontada, én nézném 🤣
zacknorb
Abból bunyó lenne😂😂😂

Draft

1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 871 — Csodabogár
Sixo
Ez itt nem lényeges
zacknorb
Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.
eaglesmcnabb
Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).

davemayer
de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.
petey
Ok, de attól még emberből van. Nem játszott tétmeccset kb 2.5 hónapja, és most sérülés miatt be kell ugrani a padról - borítékolható volt h történni fog vmi.
davemayer
ok, de még mindig nem értem miért nem emelte fel a kezeit utána

1 hónapja
Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokat
zacknorb
majd az argentín meccsre

1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
Sixo
Ez itt nem lényeges
zacknorb
eaglesmcnabb

davemayer
petey

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
1 hónapja

Draft

1 hónapja
holnap akkor integetnék az angoloknak, Erling. tudod mi a dolgod.

1 hónapja
Leüvöltette a fejüket....

Draft

1 hónapja
nyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a foci
NB2

a görögök győzelmét a mai napig emlegetjük, mer brutál amit letettek hiába az ótvar játék
a francia győzelemből előtte mit emlegetünk? hogy Totti fasznak dobta magát az egyenlítő gól előtt

1 hónapja
Yamal egy jó nagy fos volt

Draft

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
NB2
Kutyaszarok voltak végig, de az utolsó két meccsen jól játszottak, legalábbis én nem számítottam tőlük ekkora ellenállásra ma.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 256 — LIGHTS OUT!
NB2
Hát nem tudom, argentinok elég gyatrát játszanak idén.

1 hónapja
Ha a spanyolok így játszanak a franciák ellen akkor szétlesznek baszva.....

Draft

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Őszintén szólva a belgáknak is volt egy darab jó meccsük, de akkor még a karma is velük volt.

Ezt a meccset ott vesztették el, amikor KDB-t feltették a pályára, de őt meg nem lehet nem játszatnia a szövkapnak.
1 hónapja
Sixo
Ez itt nem lényeges
zacknorb
eaglesmcnabb

davemayer

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Sixo
Ez itt nem lényeges
zacknorb
eaglesmcnabb

davemayer
Meghát R. Garcia sem tehet róla, valakit be kellett rakni a kapuba. Ez így pech.

A spanyolok olyan gyengék voltak magukhoz mérten, hogy pont az elődöntőben fognak megtáltosodni, amikor már kurvára nem kéne.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Lammens jobb ha haza sem megy....
Megspórolt nekünk 30 perc szenvedést, én bírom 🙂
davemayer
Én nem mert X-re tettem a munkahelyi tippjátékban

Draft