Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
mert el lehet ismerni azt ha valaki magas szinten öli a játékotaz jusson tovább aki továbbjutFel nem fogom. Miért szarod le? Ha a saját csapatod játszik (akinek szurkolsz), akkor még csak-csak értem. De egyébként?
leszarom ki milyen játékkal
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
örülök neki? nem
de azt mondani hogy valaki nem érdemelné meg, hát ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
az jusson tovább aki továbbjutFel nem fogom. Miért szarod le? Ha a saját csapatod játszik (akinek szurkolsz), akkor még csak-csak értem. De egyébként?
Negritis, a vajda
1 hónapja
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊Ez semmi más szerintem, pusztán pszichológia. Nekem az emlèkeekmben èlmènyeimben egyèrtelműen a 96-os EB ès a 98-as VB èl (92-es EB sem volt rossz) mint a legjobbak de tudom hogy ez nem csupán a játèk tènyleges minősège miatt lehet. Van benne más tènyező is. De a 2010-es VBre is jó szívvel emlèkszem
Heisman nádor
Valóban hosszú èvek, èvtizedek emlèke èlmènye összefolyik. Ez VB semmivel nem rosszabb szvsz mint a Katari pláne nem mondjuk az előző USA VBnèl, különösen ha a gól átlagot nèzzük (ott max a bolgárok nèmet kiejtèse ès a svèd menetelès volt az èlmèny 😏 meg esetleg a jobb hangulat)
Arról van szó inkább hogy túl vagyunk telítődve már ezzel az egèsszel. Bármikor bármilyen mennyiségben hozzáfèrünk ès ezèrt az ingerküszöb is sokkal magasabb.
Ezèrt ha valami jó, az sem elèg jó 😀
Szóval próbáljunk örülni annak ami van ès remènykedjetek hátha nem csalnak össze újab VB címet az argoknak 🥳
1 hónapja
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊a fociba van ez belekódolva. bármilyen szintű és téttel bíró meccsek javarésze nézhetetlen, ha nem vagy érzelmileg elfogódott
Heisman nádor
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Mondjuk a gorogoket pont azert emlegetjuk, mert minden idok legundoritobb jatekat osszehozva lettek bajnokok. Xdnézz meg pár meccset a '90-'94-es vébéről. az utóbbiról mindent elmond, hogy az a brazil csapat nyert 24 év után, aminek a hentes dunga volt a cskja.
Stez
a görögök amúgy a csoportkörben még elég szépen játszottak, portugálokat nyílt játékban lebaszták a nyitón. csak a playoffban már mindenki ellen iszonyat underdogok voltak, ezért bocsájtotta meg nekik mindenki, hogy beásták magukat
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Mondjuk a gorogoket pont azert emlegetjuk, mert minden idok legundoritobb jatekat osszehozva lettek bajnokok. Xdnyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a fociaz jusson tovább aki továbbjut
NB2
a görögök győzelmét a mai napig emlegetjük, mer brutál amit letettek hiába az ótvar játék
a francia győzelemből előtte mit emlegetünk? hogy Totti fasznak dobta magát az egyenlítő gól előtt
Negritis, a vajda
De az igaz, hogy a busznak is megvan a maga szepsege, nyilvan amilyen szervezett volt az a Rehhagel-fele banda, az nem volt semmi. Ettol fuggetlenul a hanyinger kerulget, barmikor eszembe jut az a csapat. Pedig a portugalokat is utaltam mar akkor, ugyhogy az o gyozelmuknek sem orultem volna.
1 hónapja
Meg olyan lassan reagált, hogy kipattant róla..... Ellámázta....ok, de még mindig nem értem miért nem emelte fel a kezeit utánaOk, de attól még emberből van. Nem játszott tétmeccset kb 2.5 hónapja, és most sérülés miatt be kell ugrani a padról - borítékolható volt h történni fog vmi.de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.Ez itt nem lényegesEzt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
Ha ezt tudnák nem lehetne prolin, tudatlanul hőbörögni.
zacknorb
eaglesmcnabb
Persze ettől ez még nagy hiba volt, ez tény.
davemayer
petey
davemayer
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Abból bunyó lenne😂😂😂Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokatSzerintem menjetek be te, KeyG meg remontada, én nézném 🤣
zacknorb
Draft

1 hónapja
ok, de még mindig nem értem miért nem emelte fel a kezeit utánaOk, de attól még emberből van. Nem játszott tétmeccset kb 2.5 hónapja, és most sérülés miatt be kell ugrani a padról - borítékolható volt h történni fog vmi.de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.Ez itt nem lényegesEzt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
zacknorb
eaglesmcnabb
davemayer
petey
davemayer
1 hónapja
majd az argentín meccsreNem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokatSzerintem menjetek be te, KeyG meg remontada, én nézném 🤣
zacknorb
1 hónapja
Ok, de attól még emberből van. Nem játszott tétmeccset kb 2.5 hónapja, és most sérülés miatt be kell ugrani a padról - borítékolható volt h történni fog vmi.de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.Ez itt nem lényegesEzt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
zacknorb
eaglesmcnabb
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokatSzerintem menjetek be te, KeyG meg remontada, én nézném 🤣
1 hónapja
Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokat
Draft

1 hónapja
holnap akkor integetnék az angoloknak, Erling. tudod mi a dolgod.
1 hónapja
Leüvöltette a fejüket....
Draft

1 hónapja
nyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a fociaz jusson tovább aki továbbjut
NB2
a görögök győzelmét a mai napig emlegetjük, mer brutál amit letettek hiába az ótvar játék
a francia győzelemből előtte mit emlegetünk? hogy Totti fasznak dobta magát az egyenlítő gól előtt
1 hónapja
Yamal egy jó nagy fos volt
Draft

1 hónapja
nyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a fociKutyaszarok voltak végig, de az utolsó két meccsen jól játszottak, legalábbis én nem számítottam tőlük ekkora ellenállásra ma.
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
nyilván sajnálatos szegény kapus hibája, de össz egészében ez a belga válogatott ne jusson már 4 közé, eddig jó aki bent van, még a Svájcnak kell kiesni és akkor meg is vagyunk, győzött a fociHát nem tudom, argentinok elég gyatrát játszanak idén.
NB2
1 hónapja
Ha a spanyolok így játszanak a franciák ellen akkor szétlesznek baszva.....
Draft

1 hónapja
Őszintén szólva a belgáknak is volt egy darab jó meccsük, de akkor még a karma is velük volt.Ezt a meccset ott vesztették el, amikor KDB-t feltették a pályára, de őt meg nem lehet nem játszatnia a szövkapnak.
1 hónapja
de baze ezért profi, pláne ezen a szinten 😀 ez a munkája amin dolgozik egész évben.Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.Ez itt nem lényegesEzt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
zacknorb
eaglesmcnabb
davemayer
1 hónapja
Meghát R. Garcia sem tehet róla, valakit be kellett rakni a kapuba. Ez így pech.Azért említsük már meg milyen kurva nehéz lehet beállni egy ilyen meccsbe, profiként is kell pár perc meg pár pozitív kontakt a labdával hogy magabiztos legyél (pláne kapusként).Azon hőbörögnek, hogy kapott egy ordas nagy potyát. Belgák hajukra kenhetik, hogy a Unitedben jó volt.Ez itt nem lényegesEzt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
zacknorb
eaglesmcnabb
davemayer
A spanyolok olyan gyengék voltak magukhoz mérten, hogy pont az elődöntőben fognak megtáltosodni, amikor már kurvára nem kéne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Én nem mert X-re tettem a munkahelyi tippjátékbanLammens jobb ha haza sem megy....Megspórolt nekünk 30 perc szenvedést, én bírom 🙂
davemayer
Draft