Soccer VB 2026
22 feliratkozó
28 napja
Menetrend:Június 27., szombat
23:00 Panama - Anglia (New York)
23:00 Horvátország - Ghána (Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szenegál: Jerico, Nandito
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Gilberto Morát szeretném látni a pályán.
built for this shit
16 napja
mondjuk ilyenkor tényleg nagy hülyeség amit csinált, már alapból hátrányba vagy, de így -1 emberrel még annyira se lesz esélyed bármit is kihozni ebből a meccsből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
16 napja
Sithole be likeMéltó régi nagy híréhez
16 napja
dominik ezt beverte volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Tankönyvireplay alapján ez nem direkt szabálytalanság!DOGSO volt
NB2
Heisman nádor
16 napja
replay alapján ez nem direkt szabálytalanság!DOGSO volt
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
16 napja
replay alapján ez nem direkt szabálytalanság!
16 napja
Na a hülye dél-afrikai felrúgta, Sithole-nak beszélőneve van a mai teljesítmény alapján
16 napja
hát én nem rúgtam volna fel
16 napja
én a newcastle és a real madrid legendájára gondoltamZabszemecske?vagy MuneztJézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..be kéne hozni Santiago Gimenezt.
esanders10
deyell
Negritis, a vajda
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Ahogy nézem a Gonzalez is vert 24-et idei mexikói bajnokságban, jimenez eddig gyengus, őt váltani kellene.Jézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..be kéne hozni Santiago Gimenezt.
esanders10
deyell
Továbbá kíváncsi vagyok a Mora gyerekre, ha már sokat lehetett róla hallani mekkora talent
16 napja
Zabszemecske?vagy MuneztJézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..be kéne hozni Santiago Gimenezt.
esanders10
deyell
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
vagy MuneztJézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..be kéne hozni Santiago Gimenezt.
esanders10
deyell
16 napja
Ha fix ivószünet van minden meccsen akkor miért nem lehet megállítani azt a rohadás órát legalább ilyen esetekben?
16 napja
Jézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..be kéne hozni Santiago Gimenezt.
esanders10
built for this shit
16 napja
Jézusom, quinones mellet nincs egy értelmes támadójuk, nagyon kilóg felfele..
16 napja
Kutyapózban szorgoskodtak
16 napja
Kérem soroljon fel 3 olyan megmozdulást, ami nem Quinoneshez fűződik!
16 napja
Ott Andy Ogris és Toni Polster voltak.ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker
Heisman nádor
Annyira törik a németet, mint én a kristálypoharakat
16 napja
Alapból nem, de 3 Coronita után már igen.ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker
Heisman nádor
16 napja
ott is már HajdúBé beszél?ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteniFigyu, én ittam 3 Coronitàt, átkapcsoltam az ORF közvetítésre, semmitől nem lett jobb
Negritis, a vajda
Willie Parker