Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 394 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
AI huszárok aktívan dolgoznak 😀

youtu.be/jCL1Z9akKDg?si=VR9QJuCHkLSyx1V6

www.youtube.com/shorts/sDKnSkE_v9c
Negritis, a vajda
Az első egész jó 😀
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 388 — The Mathematician
AI huszárok aktívan dolgoznak 😀

youtu.be/jCL1Z9akKDg?si=VR9QJuCHkLSyx1V6

www.youtube.com/shorts/sDKnSkE_v9c

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 146
A VAR egyébként fura módon ténykedik a spanyol kezezéseknél is világeseményeken.
KeyG
Nem tudom ebbe megint hogy lehet belelátni a tizenegyest. Ha az tizi volt akkor a kézzel blokkolt lövést is Belga védőnél
1 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 977 — Colts Fan
Jayden Adams, a Vb-t is megjárt dél-afrikai középpályás 25 évesen meghalt, állítólag öngyilkos lett...
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 177
Ezt Lammens honnan szalajtották
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
Sixo
Akkkor milyen lehet a mezőny, ugye?
Willie Parker
Hát na, Oli Kahnnak is volt ilyen hibája 2002-es vb döntőn!!!, őt is honnan szalajtották
zacknorb
Hàt pedig a PL kapusmezőnye most nem túl veretes.

A szupersztár/világszint kb Raya, Donnarumma.
Utána Dean Henderson, Pickford, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Emi Martinez meg Alisson vannak, utóbbi túl a legjobbján.
Robert Sanchez és Lammens rohadt bizonytalanok, de sokszor volt màzlijuk, Leno meg már középszer.
Pár évvel ezelőtt azért erősebb volt a mezőny, persze kifuthatnak még fiatalok.

Azért a MU, Chelsea, Spurs nagyságú csapatoknál nagyobb karakterek és kaliberek szoktak védeni.
Willie Parker
Mondjuk ha felsorolsz 18 csapatbol 11-et, aki az elit es nagyjabol a korrekt kozott van, akkor az szerintem abszolut "veretes". Pontosan azert, mert a veretes az nalam nem ott kezdodik, hogy hany elit kapus van, hanem ott, hogy a "korrekt", stabil, megbizhato lista mennyire hosszu. Es a PL-ben azert hosszu ez a lista, ha csak a tiedet nezem. Ha egy Henderson, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Martinez sorban gondolkodom, barmelyik lenne a csapatomban, tokre orulnek, es ok mind korrekt kapusok.

Arrol nem beszelve, hogy kimaradt a listabol Kelleher, aki szerintem szinten egy jo kapus. Es akkor a listaba meg bekerulhetne a nem rossz jelzovel akar Sels, akar Darlow, de en meg Petrovicet sem gondolom egyaltalan rossznak.

Es akkor ott tartunk, hogy ezt nezve nagyjabol az angol elvonal osszes kezdo kapusa abban a kategoriaban van, hogy a legrosszabb esetben is "nem rossz".

Persze ez szubjektiv, ki kit mire vel, en szerintem abszolut eros a PL kapusposzton. Es akkor direkt nem is emlitettem Pickfordot, aki evek ota magat meghazudtolva kifejezetten jo, csak megis barmikor labdaba er mondjuk a valogatottba, akkor beszarok egybol, hogy el fogja baszni. Ot emiatt nem is soroltam be sehova sem, annyira ketarcu.
Stez
sőt ugye cserekapusoknál is vannak tisztességesek
Negritis, a vajda
Nem ezt írtam, hanem hogy top kategória van kevés.
Korábban Pope, Szceszny, Howard, Rui Patricio volt a közepe, akik stabil válogatott alapemberek voltak.
1 hónapja
Sixo
Willie Parker
Hát na, Oli Kahnnak is volt ilyen hibája 2002-es vb döntőn!!!, őt is honnan szalajtották
zacknorb

Utána Dean Henderson, Pickford, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Emi Martinez meg Alisson vannak, utóbbi túl a legjobbján.
Robert Sanchez és Lammens rohadt bizonytalanok, de sokszor volt màzlijuk, Leno meg már középszer.

Azért a MU, Chelsea, Spurs nagyságú csapatoknál nagyobb karakterek és kaliberek szoktak védeni.
Willie Parker
Mondjuk ha felsorolsz 18 csapatbol 11-et, aki az elit es nagyjabol a korrekt kozott van, akkor az szerintem abszolut "veretes". Pontosan azert, mert a veretes az nalam nem ott kezdodik, hogy hany elit kapus van, hanem ott, hogy a "korrekt", stabil, megbizhato lista mennyire hosszu. Es a PL-ben azert hosszu ez a lista, ha csak a tiedet nezem. Ha egy Henderson, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Martinez sorban gondolkodom, barmelyik lenne a csapatomban, tokre orulnek, es ok mind korrekt kapusok.

Arrol nem beszelve, hogy kimaradt a listabol Kelleher, aki szerintem szinten egy jo kapus. Es akkor a listaba meg bekerulhetne a nem rossz jelzovel akar Sels, akar Darlow, de en meg Petrovicet sem gondolom egyaltalan rossznak.

Es akkor ott tartunk, hogy ezt nezve nagyjabol az angol elvonal osszes kezdo kapusa abban a kategoriaban van, hogy a legrosszabb esetben is "nem rossz".

Persze ez szubjektiv, ki kit mire vel, en szerintem abszolut eros a PL kapusposzton. Es akkor direkt nem is emlitettem Pickfordot, aki evek ota magat meghazudtolva kifejezetten jo, csak megis barmikor labdaba er mondjuk a valogatottba, akkor beszarok egybol, hogy el fogja baszni. Ot emiatt nem is soroltam be sehova sem, annyira ketarcu.
Stez
Nálam az elit, sztárkategória a kevés most.

Azért 2018 környékén Cech, Courtois, Alisson, Ederson, Lloris, de Gea, Schmeichel, Fabianski, Hart védtek, szerintem a mostaniak nincsenek ezen a szinten.
1 hónapja
Sixo
Willie Parker
zacknorb

Willie Parker

Stez
sőt ugye cserekapusoknál is vannak tisztességesek

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 039 — Whoops, looks like something went wrong.
Sixo
Willie Parker
zacknorb

Willie Parker

1 hónapja
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊
Heisman nádor
nem egészen, én például akkor gyerek voltam. azért volt csúcs, mert direkt futball volt, rengeteg klasszis/sztár játszott, még a kelet-európai országoknak is volt sztárjuk (Suker, Mijatovic, Hagi, Stoichkov, Nedved stb.) nem volt ez a Messi - Ronaldo egyeduralom, minden évben más nyerte az aranylabdát, voltak meglepetéscsapatok (Valencia két BL-döntője, Bayer Leverkusen, Monaco is döntőzött, a görögök EB-t nyertek), az olyan kisebb költségvetésű csapatok is tudtak BL-t nyerni, mint az Ajax, Dortmund, Porto. létezett a klasszikus 10-es poszt, akik között volt jó néhány zseni. megvolt ez a "joga bonito" feeling, részben a Nike ikonikus reklámjai meg a brazilok dominanciája miatt, ami gyerekként teljesen beszippantott a futballba. a 98-as VB és a 2000-es EB olyan jó volt, hogy még a csoportmeccsekre is emlékszem. úgy 1996-2003-ra teszem a futball aranykorát, ez volt az a korszak, mielőtt a végletekig optimalizált taktika átvette volna az uralmat. utána jött a Mourinho/Benitez féle low block, majd pár évvel később az okádék tiki taka. ekkor voltam fiatal, mégsem ezt a korszakot sírom vissza, hanem a 1996-2003 közöttit.
deyell
a dortmund mondjuk '24ben is döntőbe jutott
de az ajax is volt nemrég elődöntőben

keleten azóta is vannak sztárok lásd Modric, Szoboszlai, ...

nekem amúgy a klopp féle foci a kedvencem

1 hónapja
Sixo
Willie Parker
zacknorb

1 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 532 — Bears & Illinois fan
A VAR egyébként fura módon ténykedik a spanyol kezezéseknél is világeseményeken.
KeyG
A latin összeesküvés. Az olaszoknak későn szóltak, nem is jutottak ki, pedig most szakíthatnának.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 022 — Sworn to the Dark
Igaz ugye a 90-es 00-es évek volt a csúcs, mert a legtöbb ember akkor volt itt fiatal. Igaz izgalmas lenne egy akkori meccs követőzése. Kb 20 perc után ugyanúgy jönne a warr type ez de szar meccs hsz pár klasszikuson kívül. Az ilyen válogatott tornákba bele van ez kódolva. Csak akkor még nem voltatok kiégve mint a Brédi 😊
Heisman nádor
nem egészen, én például akkor gyerek voltam. azért volt csúcs, mert direkt futball volt, rengeteg klasszis/sztár játszott, még a kelet-európai országoknak is volt sztárjuk (Suker, Mijatovic, Hagi, Stoichkov, Nedved stb.) nem volt ez a Messi - Ronaldo egyeduralom, minden évben más nyerte az aranylabdát, voltak meglepetéscsapatok (Valencia két BL-döntője, Bayer Leverkusen, Monaco is döntőzött, a görögök EB-t nyertek), az olyan kisebb költségvetésű csapatok is tudtak BL-t nyerni, mint az Ajax, Dortmund, Porto. létezett a klasszikus 10-es poszt, akik között volt jó néhány zseni. megvolt ez a "joga bonito" feeling, részben a Nike ikonikus reklámjai meg a brazilok dominanciája miatt, ami gyerekként teljesen beszippantott a futballba. a 98-as VB és a 2000-es EB olyan jó volt, hogy még a csoportmeccsekre is emlékszem. úgy 1996-2003-ra teszem a futball aranykorát, ez volt az a korszak, mielőtt a végletekig optimalizált taktika átvette volna az uralmat. utána jött a Mourinho/Benitez féle low block, majd pár évvel később az okádék tiki taka. ekkor voltam fiatal, mégsem ezt a korszakot sírom vissza, hanem a 1996-2003 közöttit.

built for this shit

1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 480

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Sixo
Willie Parker
zacknorb
a meccs hevében pont őt hoztam fel 😀

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 335 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Sixo
Willie Parker
1 hónapja
Sixo
1 hónapja
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....
Negritis, a vajda
Igazi IQ-bajnok válasz. Köszcsike.
nagylaza, főpohárnok
bazz, kiveszed a szövegkörnyeneztből a válaszomat és önmagában akarod értelmezni
mikor közlöm hogy az a szövegkörnyezettel értelmezhető közlöd hogy nem úgy kell értelmezni
erre mit mondjak?

1 hónapja
Kúrtoá az edzőre mutogat. Ő folytatta volna de edző lecserélte. Ha így volt ha nem, nála nem újdonság bedobja busz alá az edzőt vagy valamelyik társát
1 hónapja
Nem lehetne egyszer valami értelmes szakértői gárdát behívni.... Nem ilyen bukott szarokat
Szerintem menjetek be te, KeyG meg remontada, én nézném 🤣
zacknorb
Rosszabb nem lenne a színvonal
1 hónapja
YoungZeeZee 9 987
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Speciel tök igaza van.
Ha a magyaroknak drukkolok, akkor tök mindegy, hogy egy spanyol-belga meccsen ki jut tovább, a szépen, de eredménytelenül, vagy a bekkelve de hatékonyan jatszó. És még az is lehet, hogy valakinek a védekező a szimpatikusabb. Nem nemzeti alapon, hanem az erőfeszítést, küzdést értékelve.

Nekem a mai napig az egyik kedvenc fociélményem Rehhagel görögjeinek a menetelése az EB-címig, pedig nincs görög kötődésem, de arra emlékeztetett, amikor fociztam, és úgy nyertünk sulibajnokságot kispályán, hogy a csoportban háromszor 1:0, majd a negyeddöntőben 1:0, majd az elődöntőben 1:0, majd a döntőben 2:0. Miközben a legtöbb meccs 6:2, 4:3, 8:1 és hasonló eredményeket hozott.

Ezen a VB-n háromszor vonódtam be érzelmileg egy meccsbe, a norvég-brazilon és Cabo Verde spanyolok és argentínok elleni két meccsén.
Illetve a legjobban azt szeretem, ha tiziparbaj van, az izgalmas, számomra az a soccer csúcsa, amikor komoly tét van és ilyen nüanszok döntenek. Abban van dráma. Abban nincs sok amikor a németek 7:1-re verik Curacaot, vagy a norvégok 4:1-re Irakot.
Őszentsége Sobri Jóska
Abban viszont van, amikor a németek verik a brazilokat 7-1-re 😀
Nomac
apam leszaroozta a 98as paraguay franciat
en nekem tetszett mert mondtam h paraguay mit gulizett azon meccsen.teny buszoztak de akkor is
1 hónapja
Nomac New England Patriots 4 670 — balazs.t85@gmail.com
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Speciel tök igaza van.
Ha a magyaroknak drukkolok, akkor tök mindegy, hogy egy spanyol-belga meccsen ki jut tovább, a szépen, de eredménytelenül, vagy a bekkelve de hatékonyan jatszó. És még az is lehet, hogy valakinek a védekező a szimpatikusabb. Nem nemzeti alapon, hanem az erőfeszítést, küzdést értékelve.

Nekem a mai napig az egyik kedvenc fociélményem Rehhagel görögjeinek a menetelése az EB-címig, pedig nincs görög kötődésem, de arra emlékeztetett, amikor fociztam, és úgy nyertünk sulibajnokságot kispályán, hogy a csoportban háromszor 1:0, majd a negyeddöntőben 1:0, majd az elődöntőben 1:0, majd a döntőben 2:0. Miközben a legtöbb meccs 6:2, 4:3, 8:1 és hasonló eredményeket hozott.

Ezen a VB-n háromszor vonódtam be érzelmileg egy meccsbe, a norvég-brazilon és Cabo Verde spanyolok és argentínok elleni két meccsén.
Illetve a legjobban azt szeretem, ha tiziparbaj van, az izgalmas, számomra az a soccer csúcsa, amikor komoly tét van és ilyen nüanszok döntenek. Abban van dráma. Abban nincs sok amikor a németek 7:1-re verik Curacaot, vagy a norvégok 4:1-re Irakot.
Őszentsége Sobri Jóska
Abban viszont van, amikor a németek verik a brazilokat 7-1-re 😀
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 201 — #NoStress
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Speciel tök igaza van.

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....
Negritis, a vajda
1 hónapja
Miért
nagylaza, főpohárnok
Csak ....

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 214 — beers & Packers
az jusson tovább aki továbbjut
leszarom ki milyen játékkal
Negritis, a vajda
Fel nem fogom. Miért szarod le? Ha a saját csapatod játszik (akinek szurkolsz), akkor még csak-csak értem. De egyébként?
nagylaza, főpohárnok
mert el lehet ismerni azt ha valaki magas szinten öli a játékot
örülök neki? nem
de azt mondani hogy valaki nem érdemelné meg, hát ...
Negritis, a vajda
Az külön kérdés, hogy egy csapat megérdemli vagy sem. De te nem ezt írtad, hanem azt, hogy leszarod, hogy ki milyen játékkal jut tovább. Erre kérdeztem, hogy miért. Ha valaki szeret bármilyen sportágat, akkor miért szarik magára a játékra? Miért mindegy neki, hogy az a csapat nyer, amelyik próbál játszani, vagy az, amelyik - téged idézlek - öli a játékot?