Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Sørloth a szélen again. Továbbra sem tudok ezzel megbarátkozni még akkor sem, ha nagyon más opció nincs erre.
1 hónapja
Sikerült a mérkőzéshez nem vagy csak sokadágon kapcsolódó összes magyar vonatkozású sztorit felsorolni.
1 hónapja
Jo, az elso 35 masodpercet kibirtuk kapott gol nelkul, ez fontos volt.
1 hónapja
én is azt hittem, nagyjából a mai tervezett penzum 80%-t ellőttem előre. szóval vagy módosítok a terven vagy bekajálok de akkor meg elalszok 😀jó szar h ilyen későn kezdődik. 4 sör csúszott le eddig csak a várakozásban 😀ez még hagyján, de amíg bátyám nem vont kérdőre, hogy "11-kor kezdődik? 😮"
peach
Addig én abban a tudtaban voltam, hogy 10-kor. Hát kíváncsi vagyok hogy bírom majd, mert már 2 órával ezelőtt is simán el tudtam volna aludni.
shagi0206
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Legyünk őszinték, Miamiban sosem lehetne meccset rendezni.jó szar h ilyen későn kezdődik. 4 sör csúszott le eddig csak a várakozásban 😀Miami-ban nem lehet délben meccset rendezni, erre odafigyeltek.
peach
Kampman
1 hónapja
remélem csak finganod kell, max azt 😀Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!Nagyon sima angol lesz ez ma azt érzem
iktriad
bobi0092
1 hónapja
Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!Norvegia meg lesz baszva, ketszer is.
iktriad
1 hónapja
Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!Nagyon sima angol lesz ez ma azt érzem
iktriad
1 hónapja
jó szar h ilyen későn kezdődik. 4 sör csúszott le eddig csak a várakozásban 😀ez még hagyján, de amíg bátyám nem vont kérdőre, hogy "11-kor kezdődik? 😮"
peach
Addig én abban a tudtaban voltam, hogy 10-kor. Hát kíváncsi vagyok hogy bírom majd, mert már 2 órával ezelőtt is simán el tudtam volna aludni.
1 hónapja
jó szar h ilyen későn kezdődik. 4 sör csúszott le eddig csak a várakozásban 😀Miami-ban nem lehet délben meccset rendezni, erre odafigyeltek.
peach
1 hónapja
Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!
1 hónapja
jó szar h ilyen későn kezdődik. 4 sör csúszott le eddig csak a várakozásban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Tippem az angol-norvégra: a fák nem nőnek az égig.
1 hónapja
Az Angol Lordok a Norvég Vikingek ellen....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Konsa-Madueke jobb szel az vicces lesz. Norvegoknak kb nem is kell majd foglalkozni a bal oldali vedekezessel, koncentralhatnak kozepre es a masik oldalra.Schjelderup megeszi őket reggelire.
Duff
built for this shit
1 hónapja
Konsa-Madueke jobb szel az vicces lesz. Norvegoknak kb nem is kell majd foglalkozni a bal oldali vedekezessel, koncentralhatnak kozepre es a masik oldalra.
1 hónapja
Elvileg Konsa a jobbhatved, Stones es Guehi kozepen. Ez jo. Madueke kezd elol, ez nem jo. De mar nem akarom megfejteni Tuchelt, szamomra erthetetlen dolgai vannak. Egyszeruen nem tudom megerteni, hogy egy angol valogatottat folyamatosan az ellenfelhez igazit es nem is akar labdat birtokolni meg jatekot iranyitani. Mondjuk ezt nala sosem ertettem, a PSG-n kivul kb egyik csapataval sem torekedett arra, hogy ne az ellenfelhez akarjon idomulni, ne sajat jatekot kialakitani a csapatainal.
1 hónapja
Sir Nick Gerr.....Na de ez....😀Értelmesebb vagy te ennél.
Kampman
Komolyan még egy Sas-taps is viccesebb.
vpi
1 hónapja
Örülök, hogy nem a Heti Hetest mondtad, azon megsértődtem volna.Na de ez....😀Értelmesebb vagy te ennél.
Kampman
vpi
1 hónapja
Na de ez....😀Értelmesebb vagy te ennél.
Kampman
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Azt irtad, a kapusok mezonye nem tul veretes. Na ez szerintem nem igaz. Ha csak az elit kategoriara gondolsz, az mar igaz, es abban egyetertek. Am szerintem ennek az oka az is, mert szerintem sok edzo latja, hogy "eleg" a korrekt, mert egy Martinezzel is peldaul ugyanugy megnyerhetsz barmit, mint egy Donnarummaval. Es emiatt sokan nem fognak 60-70 millio eurot kolteni kapusra. Szerintem igazuk van, azert mondom, en barmikor elfogadnam Kellehert vagy mondjuk Verbruggent a csapatomba, mert tudom, ha kikapunk, az elvetve lesz miattuk, ok a kello stabilitast meg tudjak adni, a gyozelmet ero kulonbseget meg a mezonyben kell megtalalnom.Nem ezt írtam, hanem hogy top kategória van kevés.sőt ugye cserekapusoknál is vannak tisztességesekMondjuk ha felsorolsz 18 csapatbol 11-et, aki az elit es nagyjabol a korrekt kozott van, akkor az szerintem abszolut "veretes". Pontosan azert, mert a veretes az nalam nem ott kezdodik, hogy hany elit kapus van, hanem ott, hogy a "korrekt", stabil, megbizhato lista mennyire hosszu. Es a PL-ben azert hosszu ez a lista, ha csak a tiedet nezem. Ha egy Henderson, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Martinez sorban gondolkodom, barmelyik lenne a csapatomban, tokre orulnek, es ok mind korrekt kapusok.Hàt pedig a PL kapusmezőnye most nem túl veretes.Hát na, Oli Kahnnak is volt ilyen hibája 2002-es vb döntőn!!!, őt is honnan szalajtottákAkkkor milyen lehet a mezőny, ugye?Ezt Lammens honnan szalajtottákA PL egyik legjobb kapusa volt az előző szezonban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
Willie Parker
zacknorb
A szupersztár/világszint kb Raya, Donnarumma.
Utána Dean Henderson, Pickford, Verbruggen, Vicario, Pope, Roefs, Emi Martinez meg Alisson vannak, utóbbi túl a legjobbján.
Robert Sanchez és Lammens rohadt bizonytalanok, de sokszor volt màzlijuk, Leno meg már középszer.
Pár évvel ezelőtt azért erősebb volt a mezőny, persze kifuthatnak még fiatalok.
Azért a MU, Chelsea, Spurs nagyságú csapatoknál nagyobb karakterek és kaliberek szoktak védeni.
Willie Parker
Arrol nem beszelve, hogy kimaradt a listabol Kelleher, aki szerintem szinten egy jo kapus. Es akkor a listaba meg bekerulhetne a nem rossz jelzovel akar Sels, akar Darlow, de en meg Petrovicet sem gondolom egyaltalan rossznak.
Es akkor ott tartunk, hogy ezt nezve nagyjabol az angol elvonal osszes kezdo kapusa abban a kategoriaban van, hogy a legrosszabb esetben is "nem rossz".
Persze ez szubjektiv, ki kit mire vel, en szerintem abszolut eros a PL kapusposzton. Es akkor direkt nem is emlitettem Pickfordot, aki evek ota magat meghazudtolva kifejezetten jo, csak megis barmikor labdaba er mondjuk a valogatottba, akkor beszarok egybol, hogy el fogja baszni. Ot emiatt nem is soroltam be sehova sem, annyira ketarcu.
Stez
Negritis, a vajda
Korábban Pope, Szceszny, Howard, Rui Patricio volt a közepe, akik stabil válogatott alapemberek voltak.
Willie Parker
1 hónapja
A VAR egyébként fura módon ténykedik a spanyol kezezéseknél is világeseményeken.Ez most sztem nem volt tizi
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.