Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Olyan klasszikus angol kapushiba már régóta nem volt nagy tornán, épp ideje már.Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
iktriad
1 hónapja
De húggyá is😁😁😁Ez fos de még összeállhat szarrá isÉreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Nem kula. Csak szar.
esanders10
Stez
Akcidens
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
A neccsnek pont angol tenne jot, mert ki kene akkor nyilnia a buszozasbol Norvegianak, es jonne a nyilt sisakos foci.Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
iktriad
1 hónapja
Nem neki Kane rúgni a szabadot.
1 hónapja
Kane hova a Kénköves faszomba lőtted?
Szerkesztette: T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

1 hónapja
Kéne ide egy Riise
1 hónapja
Akcidens
312
Ez fos de még összeállhat szarrá isÉreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Nem kula. Csak szar.
esanders10
Stez
1 hónapja
Az a baj hogy nem tudom melyik csapat gólja tenné izgalmasabbá a meccsetEgyértelműen Angliáé, ez a meccs akkor lesz jó amikor a norvégoknak is támadni kell
Akcidens
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
1 hónapja
Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Nem kula. Csak szar.
esanders10
1 hónapja
Madueke amugy tenyleg csak futni tud, de amugy esze az annyi van, mint egy muskatlinak. Harombol harom teljesen szar beindulasnal jar, futkarozik mindenfele, csak nem a jo utemben. 😀Érdekes amúgy, mert ő anno a psv-ben nagyon nem így indult. Sokkal kreativabb volt, nem ez a full vonalszélső hanem folyton valtoztatta a helyét és ami a leginkabb szembetűnő hogy lábbal sokkal ügyesebb volt, mind cselezésben mind lövési hatékonyságban. Neki nem lett volna szabad a chelsea-hez szerződnie, persze értem en...
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Akcidens
312
Az a baj hogy nem tudom melyik csapat gólja tenné izgalmasabbá a meccset
1 hónapja
Madueke amugy tenyleg csak futni tud, de amugy esze az annyi van, mint egy muskatlinak. Harombol harom teljesen szar beindulasnal jar, futkarozik mindenfele, csak nem a jo utemben. 😀Emile Heskey és Darius Vassell méltó utódja
Stez
1 hónapja
Igen, egyertelmuen. Mas miatt nem lehet. 😀Nincs itt a cukkancs koronahercegnő, helyette az apja van itt Infantilis mellett. Ha kikapnak, ezért lesz.Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!Norvegia meg lesz baszva, ketszer is.
iktriad
Stez
iktriad
1 hónapja
A norvég Phalanx eddig kitartDe ez ilyen római ,csak pajzs az egész, nem makedón fajta.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Terry fölött keresztbe Collina bá?
Draft

1 hónapja
Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.
1 hónapja
Nincs itt a cukkancs koronahercegnő, helyette az apja van itt Infantilis mellett. Ha kikapnak, ezért lesz.Na evezzünk új vizekre - Norvégiát a legjobb 4-be!Norvegia meg lesz baszva, ketszer is.
iktriad
Stez
1 hónapja
Remélem, mindkét csapat sétálgatni fog egész meccsen.
1 hónapja
Madueke amugy tenyleg csak futni tud, de amugy esze az annyi van, mint egy muskatlinak. Harombol harom teljesen szar beindulasnal jar, futkarozik mindenfele, csak nem a jo utemben. 😀
1 hónapja
nagyon szar meccs, birkózásban ilyenkor már jönnek az intések és a térdeplés
1 hónapja
A norvég Phalanx eddig kitartSHIELDWALL!!!!!
1 hónapja
Akcidens
312
Angol szemszögből azért vicces lenne, ha Maduekének egész meccsen egyetlen normális megmozdulása lenne, de abból gól lesz és azzal nyernekMajdnem megtörtént
shagi0206
1 hónapja
A norvég Phalanx eddig kitarta phalanx mondjuk görög
szal legyen skjaldborg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!