Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Komolyan nem tudom elhinni hogy Laliga top csapat kezdojatekosa nem tud egy passzt végrehajtani abban a helyzetbenCsak a Barcanak tudja ezeket beverni állandóan
esanders10
1 hónapja
Jó lett a meccs
1 hónapja
Hey Jude
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Na itt látszott hogy nèmileg a labdat pöckölte el előbb mint Kane lábát.
1 hónapja
Komolyan nem tudom elhinni hogy Laliga top csapat kezdojatekosa nem tud egy passzt végrehajtani abban a helyzetben
1 hónapja
Tiszta labda
1 hónapja
Madueket lehozhatna Tuchel. Meg akkor is erosebb lenne a csapat, ha senki sem jonne a helyere. 😀Tényleg a helyi Sané. 😀
Stez
1 hónapja
Na, ott labdát elrugta a norvég a gól előtt
1 hónapja
Madueket lehozhatna Tuchel. Meg akkor is erosebb lenne a csapat, ha senki sem jonne a helyere. 😀
1 hónapja
Ez mi a véreres faszt csinált?
1 hónapja
Mick Jagger
Draft

1 hónapja
sorlothot le is lehet cserélni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Akcidens
312
Anglia meg teljesen szétesett, mindenhol és sehol sincsenek egyszerre
1 hónapja
Nem okos a norvég
1 hónapja
Ez egy fasz bazdmeg
1 hónapja
köszi szőrös lóvat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
A jinxelést hagyd szakértőkre!Igazad van, legalabb 2 vagy 3 lesz a vege Norvegianak. 😀Jolvan, na essunk ki, aztan Tuchelt hereljek ki a faszba. Remelem, az FA meg meri huzni, hogy javitja ezt a betlit, aztan menjen konyorogni Guardiolanak vagy a fasz tudja, de valahonnan akasszin mar le vegre egy olyan edzot, aki kepes osszerakni egy csapatot, ami tud focizni.Még van hátra minimum 50 perc. És ez nem egy Jags-Colts meccs Jacksonvilleben, hogy tudjuk mi lesz a vége.
Stez
iktriad
Stez
1 hónapja
Ebben ott volt a második, de Sir Loth fiam ezúttal (is) elpumpkinozta....
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Sörlöth te ÖNZŐ FASZ
Draft

1 hónapja
Akcidens
312
Nagyon túlszinezte sørloth
1 hónapja
Igazad van, legalabb 2 vagy 3 lesz a vege Norvegianak. 😀Jolvan, na essunk ki, aztan Tuchelt hereljek ki a faszba. Remelem, az FA meg meri huzni, hogy javitja ezt a betlit, aztan menjen konyorogni Guardiolanak vagy a fasz tudja, de valahonnan akasszin mar le vegre egy olyan edzot, aki kepes osszerakni egy csapatot, ami tud focizni.Még van hátra minimum 50 perc. És ez nem egy Jags-Colts meccs Jacksonvilleben, hogy tudjuk mi lesz a vége.
Stez
iktriad
1 hónapja
Akcidens
312
Azt a svájc kolumbiát is nehezebb volt nézni mint Jézusnak vinni a keresztetKolumbiát szerettem volna oda, meg az elődöntőbe is - de az a hajó elment.Mindkettő vereségének szurkolok...nézi azt a f@szom 😀Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Kutya Fifa, dogoljetek meg.
Stez
iktriad
shagi0206
Akcidens
shagi0206
1 hónapja
Mocskos francia hát nem csal az Argentínoknak