Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Haaland fellökte az emberét szerintem 😕
1 hónapja
Pickford most már inkáb biztosra megy... de nem csoda h próbálja kerülni a norvég szögleteket.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
ez a Pikford hogy az anyámba lehet az elsőszámú kapus?
1 hónapja
Norvégok tuti sokat nézték mostanában a Tsubasa kapitányt. Ennyi trükkös lövés ott volt
1 hónapja
mondjuk Miamiban 31 fok van, csak azt mondták, hogy 40-nek érzikÉs mi a meghatározóbb? Amit a hőmérő mutat, vagy amit érzel? Naugye.
nah tessék még a szél is fúj 😊
NB2
1 hónapja
mondjuk Miamiban 31 fok van, csak azt mondták, hogy 40-nek érziknah tessék még a szél is fúj 😊
1 hónapja
Köcsög argentínok felmelegítették a glóbuszt, hogy ezzel is háttérhatalom kezére játszanak. És tessék, most meg is van az eredménye.én 30-ban is izzadok, ha csak ülök. Nem hogy még a 40 fok mellé van egy undorítóan magas páratartalom is.Egyébként az angolok szar kezdése nálam a fáradtságnak meg a nagyon kemény időjárási körülménynek köszönhető... Rice csak kóvályog(ott) a pályán...40 fokban árnyékban ülni is megterhelő, nem sportolni.
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
1 hónapja
OFF!Nálunk esett, most itt a szobában egy órája 54%-os volt a páratartalom
gecire utálom
sportolni még véletlenül sem sportolnék 😊
1 hónapja
Böde Dani style
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
én 30-ban is izzadok, ha csak ülök. Nem hogy még a 40 fok mellé van egy undorítóan magas páratartalom is.Egyébként az angolok szar kezdése nálam a fáradtságnak meg a nagyon kemény időjárási körülménynek köszönhető... Rice csak kóvályog(ott) a pályán...40 fokban árnyékban ülni is megterhelő, nem sportolni.
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Az fasza tud lenni... TapasztaltamEgyébként az angolok szar kezdése nálam a fáradtságnak meg a nagyon kemény időjárási körülménynek köszönhető... Rice csak kóvályog(ott) a pályán...40 fokban árnyékban ülni is megterhelő, nem sportolni.
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
Draft

1 hónapja
Aki kotont húzzEze Rice helyett. Kivancsi leszek a szurojatekra ezek utan.Na így meg pláne izgalmas lesz ki fog védekezni....
Stez
Igor
Draft

1 hónapja
Egyébként az angolok szar kezdése nálam a fáradtságnak meg a nagyon kemény időjárási körülménynek köszönhető... Rice csak kóvályog(ott) a pályán...40 fokban árnyékban ülni is megterhelő, nem sportolni.
gyurczi
1 hónapja
Szemben Oliver Neuvillelel, aki igen. 😀Roy Keane és Neville szerint a norvég bomba egy lecsúszott beadás volt, ráadásul leszedték a keresztvizet a kapusról...Neville csak szimplán irigykedett hogy ő nem tudott ilyet 😄
gyurczi
dande2
1 hónapja
Eze Rice helyett. Kivancsi leszek a szurojatekra ezek utan.Na így meg pláne izgalmas lesz ki fog védekezni....
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Fantasztikus elemzés, van még hely M1 stúdióban?Ööö... hát nem.Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Mondjuk Gordon védőmunkát nem sokat tett bele eddig, s amikor labdát veszített, akkor is csámborog utána.... ebből lesz még gond kontráknál szerintem.
Stez
Igor
slowmotion
Kifejezetten őt figyeltem elég sokat a meccsen, egyrészt nagyon elől tartózkodik, másrészt két elég látványos szitut írtam fel mentálisan egy 5 perces időszakban, amikor elvesztette a labdát, megállt, nem ment a védőnek utána. Ráadásul az a szél nagyon nagyon sokat van nyitva, mert nyilván O'Reilly is robog előre... ez így igenis gond lesz szerintem - lehet mondani, hogy az inkább O'Reilly sara, mert ő a védő, de valamelyiknek vissza kell zárni...
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
Egyébként az angolok szar kezdése nálam a fáradtságnak meg a nagyon kemény időjárási körülménynek köszönhető... Rice csak kóvályog(ott) a pályán...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Eze Rice helyett. Kivancsi leszek a szurojatekra ezek utan.
1 hónapja
Ki jön? Ez e
Draft

1 hónapja
Még 2 Haaland és 2 Kane gól, és jön is a tizipárbaj.
1 hónapja
Hát ő nem erről volt híres...Roy Keane és Neville szerint a norvég bomba egy lecsúszott beadás volt, ráadásul leszedték a keresztvizet a kapusról...Neville csak szimplán irigykedett hogy ő nem tudott ilyet 😄
gyurczi
dande2
Mákja volt, hogy annak a generációnak a tagja volt...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!