NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
És amúgy kurvára nem lóg ki lefelé, idén sérült volt sokat meg Barátok közt dráma volt a Real, tavaly meg varázsolt.A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
shagi0206
Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Még 5 percet tart ez a félidő kapnak még egyet.Amugy az egyenlito gólnál érti vki h mi a faxomat reklamálnak?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Fuh azért a norvégok 40. Percnél leblokkoltak.
1 hónapja
A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
1 hónapja
Norvég edző mit reklamál?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
hülye norvég védő baszta el, túlságosan behúzódott 😕Megcsúszott (agyon van locsolva a fű) pont mikor Beligól átvette a labdát, fél-egy ütem hátrányból meg ennyire futotta.
NB2
1 hónapja
De szep jatek volt. Szedd ki bohoc, akkor is, ha lesz. Xd
1 hónapja
A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt meg
1 hónapja
Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Mondjuk Gordon védőmunkát nem sokat tett bele eddig, s amikor labdát veszített, akkor is csámborog utána.... ebből lesz még gond kontráknál szerintem.
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Megúszták...
Draft

1 hónapja
Sobri a fórum hszeiből létrehozott AI.BESTingham saved England again, for now. Előre a 3-3-as meccsért, és a tizikért!Mindig is tudtam, hogy Sobri a te hasadt személyiséged
Igor
Kampman
1 hónapja
Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.
1 hónapja
BESTingham saves England again, for now. Előre a 3-3-as meccsért, és a tizikért!Nem kellenek 11-esek. Elég a 90 perc, és skandináv továbbjutás
Igor
1 hónapja
BESTingham saved England again, for now. Előre a 3-3-as meccsért, és a tizikért!Mindig is tudtam, hogy Sobri a te hasadt személyiséged
Igor
1 hónapja
BESTingham saved England again, for now. Előre a 3-3-as meccsért, és a tizikért!Sobri likes this!
Igor
1 hónapja
Norvég védők közelről nézték szépen.
1 hónapja
Én 2-2 mondtam
Draft

1 hónapja
Vakok
1 hónapja
Norge, norge!
1 hónapja
BESTingham saves England again, for now. Előre a 3-3-as meccsért, és a tizikért!
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Stez, szép jinx volt!
1 hónapja
hülye norvég védő baszta el, túlságosan behúzódott 😕
1 hónapja
Ehh, már láttam előre Gordon lefordulása után, hogy ebből baj lesz