Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Rámennék, hogy aki Gordonnal találkozik norvégot kiállítsák mert egy idegbeteg fasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Jolvan, na essunk ki, aztan Tuchelt hereljek ki a faszba. Remelem, az FA meg meri huzni, hogy javitja ezt a betlit, aztan menjen konyorogni Guardiolanak vagy a fasz tudja, de valahonnan akasszin mar le vegre egy olyan edzot, aki kepes osszerakni egy csapatot, ami tud focizni.Még van hátra minimum 50 perc. És ez nem egy Jags-Colts meccs Jacksonvilleben, hogy tudjuk mi lesz a vége.
Stez
1 hónapja
Leszarom, csak aki innen tovabbjut, csapja ki Argentinat. Ha megteszik a Norvegok, azt is imadni fogom.Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Így "csak" Norvégia lesz az ellenfél, nem Anglia. Ha már a fóliás argentin teóriát kell nyomni.
Kutya Fifa, dogoljetek meg.
Stez
zacknorb
1 hónapja
Kolumbiát szerettem volna oda, meg az elődöntőbe is - de az a hajó elment.Mindkettő vereségének szurkolok...nézi azt a f@szom 😀Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
shagi0206
Akcidens
1 hónapja
Akcidens
312
Mindkettő vereségének szurkolok...nézi azt a f@szom 😀Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
shagi0206
1 hónapja
Stones egy rakás kő eddig
Draft

1 hónapja
Amúgy mi az archaikus oka ennek a fóliás argentin teóriának? What's the point?1978
Vitézlő Titoknok tomz
1 hónapja
Te leszel az egyetlen aki nézi a meccset?Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
Klasszik az a meccs, hogy mindkét csapat kieshetne felőlem... (bár ez kb a maradék 8-ból kb 5-re igaz volt)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
A kisfiú mekkora dugót ragasztott Pickfordnak, asztapicsa...Rúghat akármekkorát, ha van var - ja mind1, persze ilyenkor inkább nem fújják be... mi ez már h egy lassítást mutatnak ahol a szög miatt nem is látszik hogy mit talál el először, bár erősen kétlem hogy a labdát. Ki sem hívták megnézni, szánalom
Vitézlő Titoknok tomz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
tetszene 😀 másik ágon meg a 2 fő esélyesnek kikiáltott csapatNorvágia-Svájc vb-elődöntő, az kemény leszPersze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
Kampman
1 hónapja
Abból az egy visszajátszásból nem nagyon látszott nekem mi volt Kanennèl labda vagy babaMindkettő egyszerre.... Lefújható is lehetett volna
dande2
Draft

1 hónapja
Jolvan, na essunk ki, aztan Tuchelt hereljek ki a faszba. Remelem, az FA meg meri huzni, hogy javitja ezt a betlit, aztan menjen konyorogni Guardiolanak vagy a fasz tudja, de valahonnan akasszin mar le vegre egy olyan edzot, aki kepes osszerakni egy csapatot, ami tud focizni.
1 hónapja
Norvágia-Svájc vb-elődöntő, az kemény leszPersze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
1 hónapja
Amúgy mi az archaikus oka ennek a fóliás argentin teóriának? What's the point?
1 hónapja
Abból az egy visszajátszásból nem nagyon látszott nekem mi volt Kanennèl labda vagy baba
1 hónapja
nézi azt a f@szom 😀Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
iktriad
1 hónapja
Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Nem szeretem a svájci antifutballt, de hajnalban én leszek a legnagyobb Xhaka fan.
Stez
1 hónapja
a buszozós csapat sokkal veszélyesebb kapura
1 hónapja
Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Így "csak" Norvégia lesz az ellenfél, nem Anglia. Ha már a fóliás argentin teóriát kell nyomni.
Stez
1 hónapja
Erre próbáltam utalni.Furcsa belegondolni, hogy a norvégok pár éve még padlón voltak.2 éve, kb ugyanez a keret ki sem jutott az eb-re.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
1 hónapja
Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣azon a meccsen sem az volt a fő gond, hogy azt visszavonták, hanem fordított esetben Egyiptom javára nem.
Stez
1 hónapja
A kisfiú mekkora dugót ragasztott Pickfordnak, asztapicsa...
1 hónapja
Persze, hogy nem avatkozik kozbe. Nem Argentinat kell nyomni. 🤣Kutya Fifa, dogoljetek meg.
1 hónapja
Messi nem tudta visszafújatni, köcsög
1 hónapja
Akartam mondani, hogy ez lófasz kontakt volt, ezt azért csak ne vegyék már el