Soccer VB 2026
22 feliratkozó
28 napja
Menetrend:Június 28., vasárnap
4:00 Algéria - Ausztria (Kansas City)
4:00 Jordánia - Argentína (Dallas)
21:00 Dél-Afrika - Kanada (tizenhatoddöntő, Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szenegál: Jerico, Nandito
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
Ezeknek a kanadaiaknak még szerencséjük sincs...Kanadában élnek és most itt a játszanak most. Nagyon szerencsések.
csi77
15 napja
gólba tartó labdaxG - xD. 😀
Löfli
15 napja
hogy lesz így 1-3?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 napja
Kostic óta nem láttam ilyen borzalmas beadásokat, mint ma vagy 20at Kanadától.
15 napja
Ezeknek a kanadaiaknak még szerencséjük sincs...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
15 napja
Ezek a kanadaiak úgy cseleznek, mint prime Neymar. Csak passzolni meg lőni nem kéne.
15 napja
Szerintem egyet Kanada be fog kotornia himnuszok alatt írtam át 1-2re az 1-1et
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
gólba tartó labda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
mi a rák maradt ki!!!
15 napja
Szerintem egyet Kanada be fog kotorni
15 napja
Ha kicsivel hosszabb a haja (és persze, ha nem volt les) akkor ez 11es.
15 napja
az új m4 streamet nem lehet visszatekerni youtube-on 😕

Don't blink!
15 napja
Míg nem 64 csapat volt hanem 16 hasonló voltde vhol most is ez van nem?szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-igÉn egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
minden foldreszrol mennek a kvalifikaciok.
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
YoungZeeZee
9 847
de vhol most is ez van nem?szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-igÉn egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
minden foldreszrol mennek a kvalifikaciok.
15 napja
szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-igÉn egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
15 napja
Úgyis csak egy lehet a világbajnok.Én egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
És ha körönként sorsolnak és egy kontinensről nem sorsolódhatnak össze a nyolcad- meg negyeddöntőben egy kontinensről csapatok, akkor ez a 4 ott lehet a legjobb 4 ben is.
És most is max 4 európai lehet a legjobb 4-ben.
De ez nem 16 csapatos VB, hiszen a VB összes szekciója egyszerre kezdődne, és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-ig, és ezzel párhuzamosan a többi földrészen is zajlana ugyanez. Szóval valójában lehetne 96 csapatos is lehetne világszinten (vagy 88, ha Összamerika 16-ról indul, irreleváns), csak az első 3 hét nézőbarátabb lenne, lokálisan érdekesebb minden földrészen, az utolsó két hét meg full izgalmas a 16 csapatos March Madnessel egy helyszínen, és meg kieséses meccsből is lehetne egy nap több is az időeltolódások miatt.
Jó terv ez, én találtam ki.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
15 napja
Milyen szakértői trió van a BBCnel:Mikah, Giroud és Rooney
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 napja
Bowl.hu-n szocializalodott tuti a Kameras emberke😂 Azaz jöjjenek a csöcsökFú milyen bosnyák cicik voltak ott aztaÉn is néztem, hogy mi van már félidő van?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo