NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Roy Keane és Neville szerint a norvég bomba egy lecsúszott beadás volt, ráadásul leszedték a keresztvizet a kapusról...Le is kell, ha nem a hosszú saroknál akar védeni Prickford, hanem csak szimplán felugrik, akkor simán lehúzza.
gyurczi
1 hónapja
Norvég edző mit reklamál?Szerintem azt, hogy a gól elötti kirúgásnál, a labda hozzáért a kamera kábeléhez és azért esett le hamarabb.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
Roy Keane és Neville szerint a norvég bomba egy lecsúszott beadás volt, ráadásul leszedték a keresztvizet a kapusról...Neville csak szimplán irigykedett hogy ő nem tudott ilyet 😄
gyurczi
1 hónapja
Roy Keane és Neville szerint a norvég bomba egy lecsúszott beadás volt, ráadásul leszedték a keresztvizet a kapusról...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
En birom Henriket, ert ahhoz, amit csinal, de az elso perctol leri rola, hogy totalisan angol homer, es amilyen rage-t levag itt a felidei elemzesnel, az mar sok. Mondom ezt angol homerkent. 😀
1 hónapja
En meg siman azt mondom, hogy amugy kapura szanta a labdat es nem beadasnak. De mindegy, ezt benezte Pickford.Egyèrtelműen direkt gól volt, nem is kèrdès 🤷
Stez
1 hónapja
En meg siman azt mondom, hogy amugy kapura szanta a labdat es nem beadasnak. De mindegy, ezt benezte Pickford.
1 hónapja
Ha Sörloth leadja Haallandnak 2-0....Az rohadt nagy hiba volt.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Bánom hogy 2-1et írtam az angoloknak. Remélem nem azonnal lövik a másodikat...
1 hónapja
Ha Sörloth leadja Haallandnak 2-0....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Judeddal nekem is csak annyi bajom hogy Margit játèkos, morcos is voltam mikor anno vittèk....😏En is, jol nezne ki Milan-mezben.
dande2
1 hónapja
Fogalmam soncs, mi a faszt akar Tuchel Maduekével, hacsak azt nem, hogy addig Madueke játssza a placeholdert, amíg Sakát be nem hozza a hatvanadik percben a fáradt védelem ellen, és akkor akár tizenegyest is rúg Saka.Klasszisokkal tobbet rak mondjuk bele hatul is, mint a masik oldalon Madueke. Nem rossz ez, de nyilvan ki kell segitenie a szelen a kozeppalyasnak.Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Mondjuk Gordon védőmunkát nem sokat tett bele eddig, s amikor labdát veszített, akkor is csámborog utána.... ebből lesz még gond kontráknál szerintem.
Stez
Igor
Stez
1 hónapja
Első pár hónapjában azt isTavalyÉs amúgy kurvára nem lóg ki lefelé, idén sérült volt sokat meg Barátok közt dráma volt a Real, tavaly meg varázsolt.A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
shagi0206
zacknorb
ozibozi
1 hónapja
Judeddal nekem is csak annyi bajom hogy Margit játèkos, morcos is voltam mikor anno vittèk....😏
1 hónapja
Stez látom tanulja tőlem az Eagles EKvetőzèst 😉😛 (addig "sírok" míg nem megy a csapatnak, sőt akkor is 😏) (egyèbkènt nem direk csinalom 🥹)Nem mi?
dande2
1 hónapja
Az lejárt minőségű margarin?TavalyÉs amúgy kurvára nem lóg ki lefelé, idén sérült volt sokat meg Barátok közt dráma volt a Real, tavaly meg varázsolt.A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
shagi0206
zacknorb
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
TavalyÉs amúgy kurvára nem lóg ki lefelé, idén sérült volt sokat meg Barátok közt dráma volt a Real, tavaly meg varázsolt.A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
shagi0206
zacknorb
1 hónapja
Oh, hát ez a sport ilyen. Ha nincs Messid, kell legalább egy kicsit valid indok h elvegyékMég 5 percet tart ez a félidő kapnak még egyet.Azt volt vele a norvégoknak a baja, hogy gól volt és nem ők rúgták.
Amugy az egyenlito gólnál érti vki h mi a faxomat reklamálnak?!
davemayer
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megAz első szezonja parádés volt, aztán a sérülés, meg a műtét, majd ő is beleszürkült a posványba a Madridnál. Szerintem top 5 középpályás.
ozibozi
1 hónapja
Ööö... hát nem.Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Mondjuk Gordon védőmunkát nem sokat tett bele eddig, s amikor labdát veszített, akkor is csámborog utána.... ebből lesz még gond kontráknál szerintem.
Stez
Igor
1 hónapja
Stez látom tanulja tőlem az Eagles EKvetőzèst 😉😛 (addig "sírok" míg nem megy a csapatnak, sőt akkor is 😏) (egyèbkènt nem direk csinalom 🥹)
1 hónapja
Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Ezen a meccsen idáig nagyon gyenge volt sztem
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Klasszisokkal tobbet rak mondjuk bele hatul is, mint a masik oldalon Madueke. Nem rossz ez, de nyilvan ki kell segitenie a szelen a kozeppalyasnak.Gordonnak ez ma megint a sokadik igeretes mozzanata volt. Irtozatosan fos volt csoportkorben, a legutobbi ket meccsen viszont remek o is. O'Reilly meg szimplan geci jo, baromi jo a bal oldala a csapatnak.Mondjuk Gordon védőmunkát nem sokat tett bele eddig, s amikor labdát veszített, akkor is csámborog utána.... ebből lesz még gond kontráknál szerintem.
Stez
Igor
1 hónapja
Még 5 percet tart ez a félidő kapnak még egyet.Azt volt vele a norvégoknak a baja, hogy gól volt és nem ők rúgták.
Amugy az egyenlito gólnál érti vki h mi a faxomat reklamálnak?!
davemayer
1 hónapja
Még itt is változtathatnak a második félidőre😉A spanyol bajnokság sokkal erősebb lehet mint a VB, mert ez a faszi lefelé lóg ki onnan, itt megDe ott nem is ezen a poszton játszik
ozibozi
shagi0206
1 hónapja
Kellett most a félidő a norvégoknak nagyon