Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Nekem is pont Ronaldinho gólja jutott eszembe Seamannek, de az a másik oldalról jött.
1 hónapja
Labdával rúgta el együtt a lábát.... Hát nem tudom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Akcidens
312
Pickford még a kezét is elhúzta
1 hónapja
Anglia kapott golt, szoval nem vonjak vissza. Sot, Kane kap egy lapot.
1 hónapja
Furcsa belegondolni, hogy a norvégok pár éve még padlón voltak.2 éve, kb ugyanez a keret ki sem jutott az eb-re.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ez a gyerek volt az egyik első kártyám a Panini albumomban, a Master Rookie kategóriában.
1 hónapja
Kis gól is gól!
1 hónapja
Mi a fasz?Pickford........
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Szedd ki DICKFORD!A Var tuti elveszi úgyis...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Mi a fasz?
Draft

1 hónapja
Nanebassz 😀 REmélem nem vonják vissza
1 hónapja
Akcidens
312
Mekkorát baszott jézusom...
1 hónapja
Furcsa belegondolni, hogy a norvégok pár éve még padlón voltak.
1 hónapja
Akcidens
312
DettoÉn birom az angolokat, főleg Kanet. De a norvég W-nek ma jobban örülnék.Kanere vajon mekkora rontást hoz, hogy nemrég Trumppal golfozott? Még a Knicks is kikapott, mikor Agent Orange kiment a 3. meccsre a döntőben.az tavaly volt, nem?
iktriad
csak most került elő a kép hogy miért lehessen angliát utálni
Negritis, a vajda
iktriad
1 hónapja
Én birom az angolokat, főleg Kanet. De a norvég W-nek ma jobban örülnék.Kanere vajon mekkora rontást hoz, hogy nemrég Trumppal golfozott? Még a Knicks is kikapott, mikor Agent Orange kiment a 3. meccsre a döntőben.az tavaly volt, nem?
iktriad
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ej mi a kő?
Draft

1 hónapja
Bellingham letapizta Haalland seggét?
Draft

1 hónapja
én se tavaly, se idén nem kedveltem az angolokat, szóval tök mind1 😀 Főleg a kapusukat, akit inkább utálok mint nem kedvelek (ha már szó van itt a kapushibáról, nem bánnám ha balfaszkodna ma).Kanere vajon mekkora rontást hoz, hogy nemrég Trumppal golfozott? Még a Knicks is kikapott, mikor Agent Orange kiment a 3. meccsre a döntőben.az tavaly volt, nem?
iktriad
Negritis, a vajda
1 hónapja
kurvára nem Haaland fejelte el 😊
1 hónapja
Kanere vajon mekkora rontást hoz, hogy nemrég Trumppal golfozott? Még a Knicks is kikapott, mikor Agent Orange kiment a 3. meccsre a döntőben.az tavaly volt, nem?
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mondjuk ha a Kongó meccs régen volt akkor igen.Olyan klasszikus angol kapushiba már régóta nem volt nagy tornán, épp ideje már.Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
iktriad
Kampman
1 hónapja
David Seaman lepkéit sosem feledjük. 😀Olyan klasszikus angol kapushiba már régóta nem volt nagy tornán, épp ideje már.Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Szóval ha egy védekezik csapat kontrából betalál utána is hirtelen támadni fog, és nem bekkelni tovább?Éreztem előzetesen h ez nagyon kula meccs lehet, de ez még azt is alulmúlja.Jót tenne egy norvég gól a meccsnek, ha lehet az angol kapuba!
esanders10
iktriad