NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Norvég Bob csapat
1 hónapja
sebesség az biztos jön, mert Sørlothnál gyorsabb bármelyik, illetve fekák - jobban bírják a meleget, mint az echte norvégokkisgyerek és Sorloth lejönÉs sokkal színesebb lesz a norvég csapat. 😀
NB2
iktriad
1 hónapja
kisgyerek és Sorloth lejönÉs sokkal színesebb lesz a norvég csapat. 😀
NB2
1 hónapja
Mert csak 20+ percre jókJönnek is mind2-en 😀Ennyi ideig állítólag nem tudnak koncentrálniHa európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
remontada
shagi0206
1 hónapja
KicsitBob 😏
1 hónapja
szerintem beadni akarta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Meg még 1Most jön be egy BobHa európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
gamerkr
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Kérésed: parancs.Ha európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
kisgyerek és Sorloth lejön
1 hónapja
Most jön be egy BobHa európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
Jönnek is mind2-en 😀Ennyi ideig állítólag nem tudnak koncentrálniHa európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
remontada
1 hónapja
A nagy öregek asszitték, hogy a brazilok lesznek a pályán...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Ez a Szörlót te jó isten. Mint akit hárman húznak visszaamúgy ha megfigyeled, elég sokan úgy mozognak a pályán, mintha lassított felvétel lenne. Lehet nem véletlen.
remontada
1 hónapja
Ennyi ideig állítólag nem tudnak koncentrálniHa európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 hónapja
De itt hagytak menni es utolag visszavontak egy golt konkretan a fault miatt, ergo szabadrugasnak kellene jonnie. Vagy ne fujjon faultot es akkor meg gol.Ha nem végzed el akkor mikor láttál szabadrúgást? Ilyenkor a spori oda megy okoskodni, megkapják az ejnye bejnyét és utána elvégzik a cornertAttol meg fault. Es ha fault, akkor szabadrugas kifele.Ez milyen faszság? Nem ér a gól a szabálytalanság miatt, de nincs szabadrúgás, hanem újra a szöglet? Ez már komédiának is szar...a szögletrúgás előtt történt a fault
StormST
NB2
Stez
remontada
1 hónapja
Egyébként: Anglia alul-, Norvégia felülteljesít ahhoz képest, amit vártam.
1 hónapja
Ez a Szörlót te jó isten. Mint akit hárman húznak vissza
1 hónapja
Ha európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.erről jut eszembe, hol vannak most a norvég fekák?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Pontosansőt ha a védő lerántja a támadót, akkor sincs 11-es 😊Ha nem végzed el akkor mikor láttál szabadrúgást? Ilyenkor a spori oda megy okoskodni, megkapják az ejnye bejnyét és utána elvégzik a cornertAttol meg fault. Es ha fault, akkor szabadrugas kifele.Ez milyen faszság? Nem ér a gól a szabálytalanság miatt, de nincs szabadrúgás, hanem újra a szöglet? Ez már komédiának is szar...a szögletrúgás előtt történt a fault
StormST
NB2
Stez
remontada
NB2
1 hónapja
sőt ha a védő lerántja a támadót, akkor sincs 11-es 😊Ha nem végzed el akkor mikor láttál szabadrúgást? Ilyenkor a spori oda megy okoskodni, megkapják az ejnye bejnyét és utána elvégzik a cornertAttol meg fault. Es ha fault, akkor szabadrugas kifele.Ez milyen faszság? Nem ér a gól a szabálytalanság miatt, de nincs szabadrúgás, hanem újra a szöglet? Ez már komédiának is szar...a szögletrúgás előtt történt a fault
StormST
NB2
Stez
remontada
1 hónapja
Ez nem feltétlenül ide vág, nem szöglet voltMondjuk a bírók jellemzően már fújnak is kifelé, ha egy védő elterül, szóval azt tartom furcsának, hogy itt eleve nem ez történt.youtu.be/3WRxyv5XeXQ?is=crUmZE3D7f9yeBmA
slowmotion
Akcidens
1 hónapja
Ha európai csapat megy tovább, akkor én már elégedett leszek.
1 hónapja
Ha nem végzed el akkor mikor láttál szabadrúgást? Ilyenkor a spori oda megy okoskodni, megkapják az ejnye bejnyét és utána elvégzik a cornertAttol meg fault. Es ha fault, akkor szabadrugas kifele.Ez milyen faszság? Nem ér a gól a szabálytalanság miatt, de nincs szabadrúgás, hanem újra a szöglet? Ez már komédiának is szar...a szögletrúgás előtt történt a fault
StormST
NB2
Stez
1 hónapja
remélem ennek okán lő is 2-t hirtelenMondjuk ilyen látványos lökést is hiba elkövetni...Elbaszta ezt Haaland, kicsit eldurrant az agya
gyurczi
davemayer