Soccer VB 2026
22 feliratkozó
28 napja
Menetrend:Június 28., vasárnap
4:00 Algéria - Ausztria (Kansas City)
4:00 Jordánia - Argentína (Dallas)
21:00 Dél-Afrika - Kanada (tizenhatoddöntő, Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szenegál: Jerico, Nandito
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguayNincs. Aludjon is inkább otthon.
Raider89
15 napja
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀Ilyen igénytelen vb kiegészítőt se láttam még, sem a stadionokat, sem a meccsek sorrendjét nem sikerült eltalálniuk.
Raider89
15 napja
Érik egy újabb 6-0-ás verés. 😀
15 napja
Bolond baloGun, hát benne van a neveben is hogy egy fegyver.. amúgy par napja eafc26ban indítottam egy wc careert USA + angliaval, USA első meccsen balogun mesternegyes 😀

Just Win Baby!
15 napja
Trump kint van amúgy a meccsen? Mert akkor most kell megrakni hogy fordít paraguay

Just Win Baby!
15 napja
szal a vb után pochettinot kirúgják?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
Ja hát kb az egész akkori spurst, eriksent is... Csak próbáltam geologiailag olyat mondani aki közelebb van usahoz mint europahoz (Harry= bolond winks?) 😀Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89
iktriad
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
15 napja
Meg Kane még Harry is. 😀Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Raider89
15 napja
Dejo itt a hétvége, már csak 2 napot dolgozok a héten 😀😀😀 remélem legalább a 4gol jön

Just Win Baby!
15 napja
Lamelat meg Sont honosithatjak gyorsan... Végülis legalább 2 napja amcsiban tartózkodnak 😀Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...Pochettino meghatja őket, mint a prime Tottanham Spurst 2016/17-ben. 😂
Raider89
iktriad
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
15 napja
Boabeten amúgy tippjatekban 5-1et tippeltem erre a meccsre, ez jelen pillanatban max 5-0

Just Win Baby!
15 napja
Sztem ebből kivégzés lesz, már ha nem mennek a mexicoi útra...

Just Win Baby!
15 napja
Amcsik ügyesek, Paraguay megafos.Azért ennél enis tobbre számítottam tőlük...amik uralják eddig de para nem is akar focizni .. vagy nem tud (?)
Őszentsége Sobri Jóska

Just Win Baby!
15 napja
BaloGyorgy !!!A Balofegyver! A helyi Balotelli. 😀
Raider89
15 napja
Én megraktam 4 meg 5 golra (nem 2000 euróval )Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnekén 0-1et tippeltem, háát van baj
Raider89
Negritis, a vajda

Just Win Baby!
15 napja
Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnekén 0-1et tippeltem, háát van baj
Raider89
15 napja
Jogos, adom amúgy csak tüske helyett meleg tea, csak mert szonda van 😀Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀neked cigi meg tüske szüneted van
Raider89
Negritis, a vajda

Just Win Baby!
15 napja
Paraguay eddig kicsit Arsenal fless... Rault az eredmenyre csak nem nézték hogy nem ők vezetnek

Just Win Baby!
15 napja
Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀neked cigi meg tüske szüneted van
Raider89
15 napja
Fúúúúú most nézem a vasárnapi programot, ma délután aludnom kell egy picit. 😬
15 napja
Én 3 fok és -18 fok között dolgozok, holnap mondom a főnöknek hogy ivoszunet, úgyis megyek leltárra 😀😀

Just Win Baby!