NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Akcidens
312
Mi cirkusz van ott a kapu előtt gyerekek
1 hónapja
Nem jó az angoloknak ez a floridai idő
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Nyerhető lenne ez a meccs a norvégoknak.ez várható is volt. Melóban többször is mondtam, hogy ez az angol csapat minden, csak nem verhetetlen.
iktriad
1 hónapja
Minosithetetlenul szar ez a front7. 😀Konkretan Tuchelen fog elmenni a meccs.
1 hónapja
Bob mikor passzolni kéneVáltson Sentry módba!
Negritis, a vajda
1 hónapja
Saka se csinált semmit, ha Gordont leviszed a másik szélen ki lesz? Kitolod Jude-ot oda? Hát, nem tudom... valahogy a második félidőben eddig eléggé döcög amikor náluk van a labda akkor is.Ez egy fokkal okosabb felállás így, ha James bírni fogja, ki lehet tolni Ezét a szélre, hátha így egy fokkal többet tud hozzá tenni... pláne h Bellingham is beleszürkült, neki se volt jó ez a felállás valszeg.De Ezét miért raknád kina szélre?
Igor
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Nyerhető lenne ez a meccs a norvégoknak.
1 hónapja
Bob mikor passzolni kéne
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Akcidens
312
Bobb-nak elfogyott a koncetráció az 5ösön
1 hónapja
Bob el boszta
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ez egy fokkal okosabb felállás így, ha James bírni fogja, ki lehet tolni Ezét a szélre, hátha így egy fokkal többet tud hozzá tenni... pláne h Bellingham is beleszürkült, neki se volt jó ez a felállás valszeg.De Ezét miért raknád ki a szélre?
Igor
Szerkesztette: zacknorb
1 hónapja
Bejott Reece szuronek, amikor ott van a padon Mainoo. Elete felszezonjat hozta a gyerek, de Tuchel nem bizik benne. Es miatta maradt otthon Wharton peldaul. Zsenialis.
1 hónapja
RuEngland.... Az olyan orosz angol?
Draft

1 hónapja
Ez egy fokkal okosabb felállás így, ha James bírni fogja, ki lehet tolni Ezét a szélre, hátha így egy fokkal többet tud hozzá tenni... pláne h Bellingham is beleszürkült, neki se volt jó ez a felállás valszeg.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Bejött én vagyok a James
Draft

1 hónapja
evolúció, nem számít 😊kivéve ha már eleve ott nőtt fel 😊sebesség az biztos jön, mert Sørlothnál gyorsabb bármelyik, illetve fekák - jobban bírják a meleget, mint az echte norvégokkisgyerek és Sorloth lejönÉs sokkal színesebb lesz a norvég csapat. 😀
NB2
iktriad
shagi0206
NB2
1 hónapja
kivéve ha már eleve ott nőtt fel 😊sebesség az biztos jön, mert Sørlothnál gyorsabb bármelyik, illetve fekák - jobban bírják a meleget, mint az echte norvégokkisgyerek és Sorloth lejönÉs sokkal színesebb lesz a norvég csapat. 😀
NB2
iktriad
shagi0206
1 hónapja
Gordon vègre belejön erre lehozza 🤷
1 hónapja
Szöszitől kéne egy gól.Most jott le Gordon, mar nem fog tudni golt rugni.
steelwolf
1 hónapja
Csupán most szorul ès nem csúszik 😄szerintem beadni akartaKomoly késleltetés van nálad! 😀
Löfli
Toca
1 hónapja
Szöszitől kéne egy gól.
1 hónapja
Most jött ki a vécéről.szerintem beadni akartaKomoly késleltetés van nálad! 😀
Löfli
Toca