NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Suarez mingyá leharapja a gyerek fülét 😊
1 hónapja
Érik az OT.
1 hónapja
Jé egy vámpír
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Aki elment a Madridba lehúzni a karrierjét az nincs itt?arnold?
steelwolf
nincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Aki elment a Madridba lehúzni a karrierjét az nincs itt?
1 hónapja
ha a norgék továbbmennek, remélem az edző elfelejti SörlothotSorloth tud ám igen eredményesen is játszani, én ertem miert kezd
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
És most Kane gólt fejel
Draft

1 hónapja
kezdem azt érezni, hogy találnak egy gólt az angolok a végénSaka villant egyet de nem jött még
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Megjinxeltük Sakát, még a végén baj lesz itt, affene....Isten nem ver BOBB-bal 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Geci nagy mentés
Draft

1 hónapja
Beckham arca mindent elárúlt erről a cseréről
1 hónapja
kezdem azt érezni, hogy találnak egy gólt az angolok a végén
1 hónapja
hova lett az első félidei angol csapat???Kondiban totál szétestek, kp 0
NB2
Persze Mainoo ott ül a padon, minek jönne be...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?Egy vaddiszno, es szajkosarral kell megfogni, nehogy kinyirjon mindenkit. Xd
remontada
1 hónapja
Akcidens
312
Én úgy hallottam megharapta a gazdáját és ezért van rajta szájkosárSpencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?asszem állkapocs törés volt
remontada
shagi0206
1 hónapja
Beckham is csak szenvedve nézi ezt.
1 hónapja
Hmm, azonnal az elsőt tippeltem volna... de most h írod, el tudom képzelni a másodikat is.Nala nem tudom eldonteni, hogy nem ismerte fel, vagy csak az oriasi sztorizgatas kozepette nem is figyelte a monitorjat, es nem tudta, mi tortenik. 🤣A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.Nem az a szabály, hogy ha felismered akkor be kell mondani 1) a nézők kedvéért meg 2) felvágásból?
Stez
Igor
Stez
Na kezdik parkolni a buszt James, Spence, jó lesz a tizi is... nekem meg a döntetlen a tippjátékban.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?asszem állkapocs törés volt
remontada
1 hónapja
Ugyanazt tudom mondani, mint a spanyol meccsen. Lőjjenek messzebbről is, mert pickford ratyi. A belga kapus megtette ezt a szívességet a spanyoloknak, lehet megtenné pickford is
1 hónapja
ha a norgék továbbmennek, remélem az edző elfelejti Sörlothot
1 hónapja
Spencerrel am mi történt hogy Hannibal Lectet maszkját hordja?
1 hónapja
Nala nem tudom eldonteni, hogy nem ismerte fel, vagy csak az oriasi sztorizgatas kozepette nem is figyelte a monitorjat, es nem tudta, mi tortenik. 🤣A nagy Carlsent remelem felismerte Hajdu B.Nem az a szabály, hogy ha felismered akkor be kell mondani 1) a nézők kedvéért meg 2) felvágásból?
Stez
Igor
1 hónapja
temus darth vader érkezik (igen, ez gonosz 😊 )
1 hónapja
Ödegárd ezekkel az értelmetlen színezésekkel kikészít
1 hónapja
hova lett az első félidei angol csapat???Öltőben maradt
NB2
Draft