NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatEz most Anglia vagy már Argentina?
remontada
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Nehéz lett volna rendes játékidőben bazmeg 😀jött volna a teli faszom kivan
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyik
1 hónapja
csak 2 perc csúszás faszom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Akcidens
312
Tapingham
1 hónapja
Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukat
1 hónapja
Nehéz lett volna rendes játékidőben bazmeg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Judás
1 hónapja
Ezért kell lőni baszom anyátokat
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
az egész onnan indult, hogy az a barom norvég védő ott szórakozott a szöglettelmegjegyzem nehéz lett volna ezt rendes játékidőben????
1 hónapja
ezt kellett volna a norvégoknak is, távolabbról is lőni párat. faszom
1 hónapja
Igor Tudor már 50 éve megszületett.Ha osszegyurnank Tuchelt es Southgate-et, akkor megszuletne a bolygo faszfejkapitanya.Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
Sixo
Stez
1 hónapja
Lammens 2.0
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Eriksson alatt volt a legnézhetőbb az angol válogatott, pedig egyrészt az se volt valami hű de sok, másrészt akkor kb. a futballistafeleségek meg a bulvárlapok döntötték el néha a keret nagy részét.Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
Sixo
1 hónapja
Igen, mert akkor oda-vissza vertük őket. 😀Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
Sixo
1 hónapja
Ha osszegyurnank Tuchelt es Southgate-et, akkor megszuletne a bolygo faszfejkapitanya.Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
Sixo
1 hónapja
Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Vidi-Újpestet mostanság elég nehezen tudsz nézni, max a kupában.
Stez
1 hónapja
Láttam mostanában, hogy az öreg még mindig életben van.Két eset lehetséges. Tuchel autista vagy zseni.Nem tudom szerintem inkább Bartos Cs.
Korábban írtam, hogy Szász János filmrendezőre emlékeztet. Ez stimmel, de Bödőcsre is.
nagylaza, főpohárnok
esanders10
1 hónapja
Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
1 hónapja
Nem is tudtam h Cannavaro apja járt Norvégiában 🙂
1 hónapja
Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.
1 hónapja
Két eset lehetséges. Tuchel autista vagy zseni.Nem tudom szerintem inkább Bartos Cs.
Korábban írtam, hogy Szász János filmrendezőre emlékeztet. Ez stimmel, de Bödőcsre is.
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Akkor is ha úgy néz ki mint Jaap StamAkkor is ha úgy néz ki mint egy angol?A macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
KeyG
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Két eset lehetséges. Tuchel autista vagy zseni.Egy autista zseni?
nagylaza, főpohárnok