NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Két eset lehetséges. Tuchel autista vagy zseni.Korábban írtam, hogy Szász János filmrendezőre emlékeztet. Ez stimmel, de Bödőcsre is.
1 hónapja
Semmi nem volt. A végén még kitalálod, hogy Muntari lövése bent volt ...az a baj hogy mivel nem fújta le mezőnybenEszembe jutott a vilag legszanalmasabb itelete, 2021-ben Chiellini Saka elleni lerantasa, ami akkora vilago piros lap volt, mint a haz.
így szabadot nem tud random ítélni a varral se
max pirosat
Negritis, a vajda
Stez
1 hónapja
sztem ez nem ért pirosataz a baj hogy mivel nem fújta le mezőnybenEszembe jutott a vilag legszanalmasabb itelete, 2021-ben Chiellini Saka elleni lerantasa, ami akkora vilagi piros lap volt, mint a haz.
max pirosat
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Már kiejtették őket. 😉egyiptom már kiesettA macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
KeyG
shagi0206
1 hónapja
Akkor is ha úgy néz ki mint egy angol?A macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
KeyG
1 hónapja
egyiptom már kiesettA macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
KeyG
1 hónapja
A macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
az a baj hogy mivel nem fújta le mezőnybenEszembe jutott a vilag legszanalmasabb itelete, 2021-ben Chiellini Saka elleni lerantasa, ami akkora vilagi piros lap volt, mint a haz.
max pirosat
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
Az achilles-ét is megstoplizta, azért értem én hogy Bologna, de Bellingham achilles-ét hagyjuk már békén. Köszi. Hajrá Norvégia!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Inkább nézzük ezt a Kaneszenvedéses meccset még 30 percig!Ez faultvegyétek már le a
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapítóMessiKane imádó szemüvegeteket!!4!
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
A 2. félidőből kb. 35 percet én már át is aludtam.Én pl fixen nem, alig tudom nyitva tartani a szemem.Kane se tudja milyen rendezvényen vanJó páran vannak így
gyurczi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
1 hónapja
Azért lesz hosszabbítás, hogy argentínának jó legyen, nem kérdés. Az ő meccsüket meg 45 percig fogják játszani, és adnak nekik 3 gól előnyt.
1 hónapja
az a baj hogy mivel nem fújta le mezőnybenígy szabadot nem tud random ítélni a varral se
max pirosat
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ebből megint vita lesz
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Angol szabadrúgás kellett volna jönnie
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ez faultvegyétek már le a

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Ez azért csúnya volt
1 hónapja
Ez faultJavasolnám Einstein munkásságát... ez az amit kb hatféle kiadásban láttunk ezen a vébén már 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Ez Turpin sík hülye
Draft

1 hónapja
Utana nyult tisztan lathatoan, de semmi
1 hónapja
ez a norvég védő kész életveszély
1 hónapja
Ez fault
Draft

1 hónapja
Én pl fixen nem, alig tudom nyitva tartani a szemem.Kane se tudja milyen rendezvényen vanJó páran vannak így
gyurczi
1 hónapja
Kane óta ezeket mind lefújja
Draft