NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
32
6
21:30 NC State @ Virginia [Disney+]
Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Bob ipponra dobta
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
ezen amúgy mi a tizi????
1 hónapja
Hopsz
Draft

1 hónapja
mákos angolok, balfasz norvégok
1 hónapja
Egész szezonban alig játszott, 3-4 meccs a bajnokságban meg 2-3 a kupában. Cserekapus aki sokat potyázik. Ilyenre nem nagy a kereslet.Mondta hogy free agent, és szerződést vár... hát, ezek után....kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikKarma, a brazilok ellen mindent fogott...
shagi0206
gyurczi
Igor
1 hónapja
Jah, itt egyelore kevesbe volt tema. De annyira meglepoen sok a kapushiba, meg a jo kapusok is sokszor lathatoan felve nem is fogjak a labdat, hanem csak beleutnek. Courtois az egesz vb-n olyan dolgokat csinalt peldaul, hogy csak neztem. De tobb, amugy jo kapus is eleg furcsan kezelte a loveseket.A Jabulaninál mondták ezt utoljára, legalábbis ott volt ez utoljára kifogás.... az tényleg szitált, az látszott is.kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikValojaban szerintem tovabbra sem ratyik, csak ez a labda cikazik a levegoben, es nehez ezt kitapasztalni par meccs alatt.
shagi0206
Stez
Ezen annyira nem.
Igor
1 hónapja
sztem jó VBje volt és lesz ajánlataMondta hogy free agent, és szerződést vár... hát, ezek után....kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikKarma, a brazilok ellen mindent fogott...
shagi0206
gyurczi
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Én is imádtam pl Lauren Blancét, de tény, hogy defenzívebbé tette a csapatokat, nem mertek kockáztatni.Ha 98ban lennénk már mehetnék aludni.Én vébéken biztos meghagytam volna az aranygólt
Sixo
gamerkr
1 hónapja
Mondta hogy free agent, és szerződést vár... hát, ezek után....kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikKarma, a brazilok ellen mindent fogott...
shagi0206
gyurczi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
én isHa 98ban lennénk már mehetnék aludni.Én vébéken biztos meghagytam volna az aranygólt
Sixo
gamerkr
de az megint a kiscsapatoknak kedvez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Sok nagy hosszabbításos meccset csonkítottunk volna így meg.Ha 98ban lennénk már mehetnék aludni.Én vébéken biztos meghagytam volna az aranygólt
Sixo
gamerkr
1 hónapja
A Jabulaninál mondták ezt utoljára, legalábbis ott volt ez utoljára kifogás.... az tényleg szitált, azon látszott is. Ezen annyira nem.kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikValojaban szerintem tovabbra sem ratyik, csak ez a labda cikazik a levegoben, es nehez ezt kitapasztalni par meccs alatt.
shagi0206
Stez
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatGary Lineker... hold my beer...
remontada
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Ha 98ban lennénk már mehetnék aludni.Én vébéken biztos meghagytam volna az aranygólt
Sixo
1 hónapja
Akkor kap helyette az asszonyAkkor is ha úgy néz ki mint Jaap StamAkkor is ha úgy néz ki mint egy angol?A macska egy istenség, balsors a jutalom a bántásáértHa ez bemegy 🤣🤣🤣😛Össze vissza vertem volna a macskát
davemayer
remontada
KeyG
remontada
KeyG
1 hónapja
az egész onnan indult, hogy az a barom norvég védő ott szórakozott a szöglettelVédőként az a dolga, hogy szerelje Saka-t, aligha lehet ezért őt hibáztatni, megpróbálta még a vonal előtt megmenteni, de az meg már nem jött össze.
NB2
1 hónapja
Páncélmellényre vettekapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikValojaban szerintem tovabbra sem ratyik, csak ez a labda cikazik a levegoben, es nehez ezt kitapasztalni par meccs alatt.
shagi0206
Stez
Draft

1 hónapja
kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikKarma, a brazilok ellen mindent fogott...
shagi0206
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
kapusok a vb ezen szakaszában elég ratyikValojaban szerintem tovabbra sem ratyik, csak ez a labda cikazik a levegoben, es nehez ezt kitapasztalni par meccs alatt.
shagi0206
1 hónapja
Anglia mákol, Argentínát pedig tolják.Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatEz most Anglia vagy már Argentina?
remontada
Heisman nádor
1 hónapja
Anglia. Argentínának csalnak nem tudtad?Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatEz most Anglia vagy már Argentina?
remontada
Heisman nádor
1 hónapja
Igen.Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatEz most Anglia vagy már Argentina?
remontada
Heisman nádor
1 hónapja
Hihetetlen bazd meg hogy minden kibaszott világ eseményen szarrá mákolják magukatMessze a legmákosabb csapat valaha
remontada
1 hónapja
Ha osszegyurnank Tuchelt es Southgate-et, akkor megszuletne a bolygo faszfejkapitanya.Angol drukkerkent kicsit elgondolkodtato, ha azt mondom, hogy elobb neznek vissza egy Vidi-Ujpestet, mint ezt a mai jatekukat? Ezt lassan jelnek fogom fel.Mennyivel jobb volt, amikor még Southgate volt az edző.
Stez
Sixo
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers