Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
efelől nincs kétségemNem egy paraguay meccs...Pedig ha valaki betalál, akkor lesznek nagy megpihenések a földön.
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
írta is valamelyik nap, hogy azért nem nézi az esti meccset mert az asszonynak vannak igényei... mondjuk nem túl nagyok 😊ne kamuzz, Vacsoracsatát nézet veled az asszony 😊warr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Ez már valamelyik francia, azt hiszem Dugarry beszólására ment aki azt mondta nem ezekkel a szavakkal de szarrá lesz verve ParaguayAkkor nem csak a csapat egy patkány, hanem az ország vezetője is...ez meg Chilavert a leghíresebb paraguayi játékos a meccs előtt
www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/kylian-mbappe-paraguay-szenator/h4xm8v2
kapitnono
🚨🗣️ Chilavert (Paraguayan legend): "Back in the 1998 World Cup, we faced the French national team."
— The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) July 4, 2026
"Now Paraguay will face the African national team in this World Cup." pic.twitter.com/wHjQ3mbtwR
deyell
1 hónapja
Nem egy paraguay meccs...Pedig ha valaki betalál, akkor lesznek nagy megpihenések a földön.
shagi0206
1 hónapja
Felixnek ezek most fájdalmas percek
1 hónapja
remélem az évszázad legszarabb félidejéről maradtam le 😀jó szar a VB, jah
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
remélem az évszázad legszarabb félidejéről maradtam le 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Amúgy lesz HT show a döntőn?Még HB show is lesz a félidő közepén.
Tactful Cactus
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
egy gól azért még jobbá tenni a meccset
1 hónapja
Nem egy paraguay meccs...
1 hónapja
ne kamuzz, Vacsoracsatát nézet veled az asszony 😊warr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
1 hónapja
*kötekszünkwarr, téged ezek csúnyán lekezelnekfőleg ha előbb jön a vizelet/széklet, mint hogy felkelszJa, ebben a korban ilyenkor már lassan aludni kellene🤣ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
Kampman
1 hónapja
warr, téged ezek csúnyán lekezelnekfőleg ha előbb jön a vizelet/széklet, mint hogy felkelszJa, ebben a korban ilyenkor már lassan aludni kellene🤣ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
1 hónapja
főleg ha előbb jön a vizelet/széklet, mint hogy felkelszJa, ebben a korban ilyenkor már lassan aludni kellene🤣ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
shagi0206
zacknorb
1 hónapja
Ja, ebben a korban ilyenkor már lassan aludni kellene🤣ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
shagi0206
1 hónapja
ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
1 hónapja
warr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Annyi értelme is volt az együtt játszatásuknak, mint két kapust berakni. Oké, hogy bármelyiküket leültetni a padra egyenlő lett volna a népharaggal, de akkor is.Nem ertem ezeket bazeg.... PSG-ben szétszopatják a világot, itt meg egy labdát nem tud levenni se a vitinha se a mendes.Szerintem hasonló mint az angoloknál Lampard meg Gerrard nem tudott egyszerűen együtt játszani
eaglesmcnabb
kapitnono
1 hónapja
8 évvel később tovább fejlődött a hernyó alakból lepkévé, és már fejelte az ellenfelet.Joao ne NevessAzon a meccsen az eltiltását töltötte, mert megtaposott egy szaúdit
Zidane se francia pl, az is valami algériai asszem.A 98-as meccsen azért még többségben voltak a fehérek, a 14 pályára lépő közül 9 volt az, bár köztük volt két örmény és egy baszk is.ahogy írta valaki valahol: csak kimondta azt, amit mindenki gondol.kevesebb big mac több kúltúraAkkor nem csak a csapat egy patkány, hanem az ország vezetője is...ez meg Chilavert a leghíresebb paraguayi játékos a meccs előtt
kapitnono
🚨🗣️ Chilavert (Paraguayan legend): "Back in the 1998 World Cup, we faced the French national team."
"Now Paraguay will face the African national team in this World Cup." pic.twitter.com/wHjQ3mbtwR
deyell
de amúgy ez kevésbé gáz
Negritis, a vajda
shagi0206
De talán az is benne van, hogy annak a francia csapatnak még a színes bőrű játékosai is tradicionális francia neveket viseltek, a maiak között már jó néhány ilyen szempontból is "egzotikus" hangzású van.
Kampman
shagi0206
Kampman
1 hónapja
Joao ne NevessAzon a meccsen az eltiltását töltötte, mert megtaposott egy szaúdit
Zidane se francia pl, az is valami algériai asszem.A 98-as meccsen azért még többségben voltak a fehérek, a 14 pályára lépő közül 9 volt az, bár köztük volt két örmény és egy baszk is.ahogy írta valaki valahol: csak kimondta azt, amit mindenki gondol.kevesebb big mac több kúltúraAkkor nem csak a csapat egy patkány, hanem az ország vezetője is...ez meg Chilavert a leghíresebb paraguayi játékos a meccs előtt
kapitnono
deyell
de amúgy ez kevésbé gáz
Negritis, a vajda
shagi0206
De talán az is benne van, hogy annak a francia csapatnak még a színes bőrű játékosai is tradicionális francia neveket viseltek, a maiak között már jó néhány ilyen szempontból is "egzotikus" hangzású van.
Kampman
shagi0206
1 hónapja
Nem ertem ezeket bazeg.... PSG-ben szétszopatják a világot, itt meg egy labdát nem tud levenni se a vitinha se a mendes.Szerintem hasonló mint az angoloknál Lampard meg Gerrard nem tudott egyszerűen együtt játszani
eaglesmcnabb

1 hónapja
Jó kis Nemzetek Ligája meccs
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!