Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Csak a Tisza.Columbia...Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
gyurczi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Holnap játszanakColumbia...Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
gyurczi
1 hónapja
Trumpra kéne felhúzni az egészet. Szaknévsoros pólóban övé a kezdőrúgás, félidőben ledobja a pelust és nyom egy GG Allin performanszt.Madonnát is rebesgetik, pedig ő már 30 éve is iszonyat volt, meg úgy mindig.Amúgy lesz HT show a döntőn?Valszeg igen, mert a lányom már most készül rá. A foci persze nem érdekli, de állítólag valami k-pop szirszar lesz a fellépő.
Tactful Cactus
slowmotion
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
1 hónapja
Végre valami fociféleség európai csapatoktól.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Columbia...Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
shagi0206
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Akkor pontosítok: nem vennék Niket, se semmit, ami nem Wilson 🙂Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
Heisman nádor
1 hónapja
Madonnát is rebesgetik, pedig ő már 30 éve is iszonyat volt, meg úgy mindig.Amúgy lesz HT show a döntőn?Valszeg igen, mert a lányom már most készül rá. A foci persze nem érdekli, de állítólag valami k-pop szirszar lesz a fellépő.
Tactful Cactus
slowmotion
1 hónapja
Nike-val nekem se volt sose problémám.Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Amúgy lesz HT show a döntőn?Valszeg igen, mert a lányom már most készül rá. A foci persze nem érdekli, de állítólag valami k-pop szirszar lesz a fellépő.
Tactful Cactus
1 hónapja
Akcidens
312
Hiba van a mátrixban
1 hónapja
kommentátort elvitték az ufók

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nekem kb nem volt Nike cipom, ami ne lett volna evekig jo allapotban. Es igazabol imadom is a Nike meg Jordan cipoket, ezzel szemben Adidas cipom peldaul barmikor volt, erthetetlen modon ment szet rovid ido alatt, barmelyik utcaim.utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
shagi0206
1 hónapja
futurisztikus kommentátor
1 hónapja
Taylor nem is vezeti rosszul a meccset. PL-ben miért nem megy ugyanez?
1 hónapja
ilyen lövést én is tudnék
1 hónapja
utcai használatra nem is vennék nike cipőt. Volt régebben nem 1, de meg sem közelíti a Wilson cipőimet, ezeknél kényelmesebbek még nem voltak a birtokomban. Most van 4 isJózsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
NB2
1 hónapja
Józsefvárosin vette a niket neto?jó az neki
esanders10
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
fekszenek ezek gól nélkül isPont akartam írni, hogy nincs fetrengés, erre azonnal elkezdték a gurulást
Tactful Cactus
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Józsefvárosin vette a niket neto?finoman szólva sem jó reklám a nike-nak 😊
esanders10
1 hónapja
Ugyan, zacknorb csak felszabadult hogy végre leérettségizett, aztán most azt hiszi, ő a jani 😀warr, téged ezek csúnyán lekezelnekfőleg ha előbb jön a vizelet/széklet, mint hogy felkelszJa, ebben a korban ilyenkor már lassan aludni kellene🤣ne melózzál már este fél 10-korwarr_b üzeni szar a meccs 😊Csak fél szemmel (se) tudom nézni, mert melózok, de eddig nem tűnik olyan rossznak ,voltak lövések meg védések 😊
NB2
warr_b
shagi0206
zacknorb
shagi0206
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Józsefvárosin vette a niket neto?
1 hónapja
Joao ne Nevess
1 hónapja
Cigi kiszámolta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz