Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Nekem a Cobra Kai-t ellőtte a tiktok fullba, Zara karakterét imádtam.Én kobra kait meg prisoners of the lost universet néztemFrancba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.Akkor már House of the Dragon új rész lesz. 😀
nagylaza, főpohárnok
Napok óta tudták ezt, napok óta, és ezzel azokat is szopatják akik kimentek a meccsre.
KeyG
Negritis, a vajda
A sorozatot nem láttam. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Mindenben hulyere vagyunk verve, es megis rugtunk a semmibol ket golt. De hogy egy Mexiko ellen ilyen alarendelt szerepet jatszik Anglia, arra nincs mentseg. A kapitany frankon beallt kontrajatekra egy vedekezni nem tudo csapattal, ami egy Maguire-rel is ezerszer jobb lenne, mint Konsaval. Nezhetetlen, amit ez az ember elgondolt magaban, mintha valami toronymagas underdog kispadjan ulne, nem pedig a vilag egyik legjobb keretevel kene sakkoznia.
1 hónapja
De legalább Pickford demonstrálhatja, hogyha jönnek ezerrel a támadások, akkor tud ő védeni.
1 hónapja
Ez a fejes is Konsarol jott. Ez a pali szanalmas.
1 hónapja
Lényeg, hogy jó kis pörgős meccs ez, Mexikó lő mindenhonnan, potyognak a gólok.Szépen haladunk a 4:4 felé.Az a vedelem, amiben Konsa ott van, fixen nem fogja lehozni tovabbi kapott gol nelkul a meccset. Ugyhogy az iksz akar benne lehet. De remeljuk az 5-1 valami csoda folytan osszejon. Xd
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
Atyaisten de hulladek ez a vedelem. Tuchel mondj le.
1 hónapja
Szépen haladunk a 4:4 felé.Az a vedelem, amiben Konsa ott van, fixen nem fogja lehozni tovabbi kapott gol nelkul a meccset. Ugyhogy az iksz akar benne lehet. De remeljuk az 5-1 valami csoda folytan osszejon. Xd
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Eskuszom, mikor lattam Saka total folosleges faultjat, mar tudtam, hogy ebbol golt kapunk. Egyertelmu volt.
1 hónapja
Az se rossz végeredmény, de akkor hol maradnak a tizik?Ne. Inkabb legyen 5-1, amit ket oraja irtam. 😀Na de már 2:0, itt az élvezet.Tuchel angol valogatottja nemhogy elvezetet nem nyujt, de eddig egy meccs kivetelevel szar, o meg kapitanykent nagyjabol Southgate-et idezi a baromsagaival. Es latva fel orat ebbol a csapatbol, egyelore kevesbe latom, hogy meglepetest okozna es akar Mexikot verne, annyira impotens a tamadojatek. Mindezt a torna egyik legnyiltabban vedekezo valogatottja ellen.Hova sietsz?Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Ha már nezed, akkor add át magad az élvezetnek.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
4:4-nél meg majd méginkább.
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
És el ment a telim ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ne. Inkabb legyen 5-1, amit ket oraja irtam. 😀Na de már 2:0, itt az élvezet.Tuchel angol valogatottja nemhogy elvezetet nem nyujt, de eddig egy meccs kivetelevel szar, o meg kapitanykent nagyjabol Southgate-et idezi a baromsagaival. Es latva fel orat ebbol a csapatbol, egyelore kevesbe latom, hogy meglepetest okozna es akar Mexikot verne, annyira impotens a tamadojatek. Mindezt a torna egyik legnyiltabban vedekezo valogatottja ellen.Hova sietsz?Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Na de már 2:0, itt az élvezet.Tuchel angol valogatottja nemhogy elvezetet nem nyujt, de eddig egy meccs kivetelevel szar, o meg kapitanykent nagyjabol Southgate-et idezi a baromsagaival. Es latva fel orat ebbol a csapatbol, egyelore kevesbe latom, hogy meglepetest okozna es akar Mexikot verne, annyira impotens a tamadojatek. Mindezt a torna egyik legnyiltabban vedekezo valogatottja ellen.Hova sietsz?Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
Anglia nem Dél Afrika
1 hónapja
A kanadai tablazaton Pickford ezert kap egy asszisztot. Beeri McDavidet.
1 hónapja
Tuchel angol valogatottja nemhogy elvezetet nem nyujt, de eddig egy meccs kivetelevel szar, o meg kapitanykent nagyjabol Southgate-et idezi a baromsagaival. Es latva fel orat ebbol a csapatbol, egyelore kevesbe latom, hogy meglepetest okozna es akar Mexikot verne, annyira impotens a tamadojatek. Mindezt a torna egyik legnyiltabban vedekezo valogatottja ellen.Hova sietsz?Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Hova sietsz?Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
1 hónapja
Az baszna ba, ha meg az is hozzacsapna a meccs idejehez.Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Huhh pickford szépet fogott
1 hónapja
Nekem jó a 4:4, aztán döntsenek a tizenegyesek.Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
1 hónapja
Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!Hajrá angolok
Őszentsége Sobri Jóska