Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Aki igazi (ellen)drukker, az ilyenkor is itt van!
1 hónapja
Netflix dobta fel randomNo offense:Én kobra kait meg prisoners of the lost universet néztemFrancba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.Akkor már House of the Dragon új rész lesz. 😀
nagylaza, főpohárnok
Napok óta tudták ezt, napok óta, és ezzel azokat is szopatják akik kimentek a meccsre.
KeyG
Negritis, a vajda
Neked aztán van kitartásod.
Nem ismerem, ezért ránéztem imdb-n 3.8, biztos jó lehet 🙃
steelwolf
Amúgy egy low budget cucc és 90par perc
De pozitív csalódás volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
No offense:Én kobra kait meg prisoners of the lost universet néztemFrancba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.Akkor már House of the Dragon új rész lesz. 😀
nagylaza, főpohárnok
Napok óta tudták ezt, napok óta, és ezzel azokat is szopatják akik kimentek a meccsre.
KeyG
Negritis, a vajda
Neked aztán van kitartásod.
Nem ismerem, ezért ránéztem imdb-n 3.8, biztos jó lehet 🙃
1 hónapja
Én kobra kait meg prisoners of the lost universet néztemFrancba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.Akkor már House of the Dragon új rész lesz. 😀
nagylaza, főpohárnok
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Francba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.Akkor már House of the Dragon új rész lesz. 😀
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Kurva anyatokat, nyilvan az egyik legerdekesebb meccset kellett bebaszni embertelen idopontra, raadasul x napja tudni, hogy vihar lesz. Hogy basznatok telibe magatokat mostmar, mocskos usa, mocskos Fifa.
1 hónapja
Francba, hajnali 3-ig már nem bírom ki. Feladtam.
1 hónapja
hehe szarjankó brazilkák, takarodó van hazafelé taknyot zabálni az erdőszéli faházban pityergés közbenEz igen! Épületes...
fake.id
1 hónapja
hehe szarjankó brazilkák, takarodó van hazafelé taknyot zabálni az erdőszéli faházban pityergés közben
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Konsa, Quansah, szén-szén... valszeg csak keveri a neveket....Inkabb Konsanak orulj, mert o lesz Quansah mellett, o egyedul is eletveszely, nem az, hogy meg valoszinuleg ki is kell majd segitenie a jobb szelre. Csavo tuti azt sem tudja majd, hol van. Nem is ertem ezt a Tuchel-imadatot nala.Azt olvastam valami izomgondja van, és Quansah kezd... meg állítólag Gordon is lesz. Meglátjuk ez javít a védelmen, még az is könnyen lehet hogy igen.. Spence-nek én is örültem volna.Odaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Amúgy ki lesz a jobb-bekk Quinones ellen angoloknál, melyik bohóc? 😛
Igor
A kutya Spence lesz a jobbhatved, na az eletveszely lesz, tuti.
Stez
Igor
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Én Tuchelről levettem a kezem, mikor otthon hagyta Gibbs-White-ot. 😀 De ez az a párosítás, ahol inkább a tieidnek drukkolok.Inkabb Konsanak orulj, mert o lesz Quansah mellett, o egyedul is eletveszely, nem az, hogy meg valoszinuleg ki is kell majd segitenie a jobb szelre. Csavo tuti azt sem tudja majd, hol van. Nem is ertem ezt a Tuchel-imadatot nala.Azt olvastam valami izomgondja van, és Quansah kezd... meg állítólag Gordon is lesz. Meglátjuk ez javít a védelmen, még az is könnyen lehet hogy igen.. Spence-nek én is örültem volna.Odaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Igor
Stez
Igor
Stez
1 hónapja
Szegeny Ancelotti... Elment a brazil valogatotthoz, mert meg a 2002-es roster volt letoltve a mobiljara, azt hitte, majd Ronaldinhoek varjak, aztan ket hete rajott, hogy rossz helyen jar.Mondjuk a fél keret ott volt a lelátón. Csak be kellett volna cserélni őket
Stez
1 hónapja
Tuchel kivette a Spursöst, nem ma kap ki Anglia
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Inkabb Konsanak orulj, mert o lesz Quansah mellett, o egyedul is eletveszely, nem az, hogy meg valoszinuleg ki is kell majd segitenie a jobb szelre. Csavo tuti azt sem tudja majd, hol van. Nem is ertem ezt a Tuchel-imadatot nala.Azt olvastam valami izomgondja van, és Quansah kezd... meg állítólag Gordon is lesz. Meglátjuk ez javít a védelmen, még az is könnyen lehet hogy igen.. Spence-nek én is örültem volna.Odaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Igor
Stez
Igor
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
Javitom magam, hivatalos kezdot irtak ot perce... Most meg modositottak rajta. XdOdaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Igor
Stez
Quansah a jobbhatved.
1 hónapja
Azt olvastam valami izomgondja van, és Quansah kezd... meg állítólag Gordon is lesz. Meglátjuk ez javít a védelmen, még az is könnyen lehet hogy igen.. Spence-nek én is örültem volna.Odaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Igor
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Odaig es vissza vagyok, hogy Mehiko nem kapott golt az Ecuador, Del-Korea, Csehorszag, Del-Afrika sor ellen. 😋*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
Igor
1 hónapja
Kérdés, hogy az angolok mennyit tudtak aludni éjszaka. Ahogy elnézem, milyen koncertet adtak a szállodájuknál a vendégszerető mexikói szurkerek, nem sokat.
1 hónapja
*megnézi hány gólt kapott Mexikó 4 meccs alatt - 0. Okay....*Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni,Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
Stez
1 hónapja
Benne lehet pedig valami ilyesmi. Legalabbis remenykedem, de azert, mert Mehiko baszik vedekezni, szarik a buszozasra, csak megy elore, az ilyen nyilt csapat pedig azert Anglianak fekszikSemmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
iktriad
A horvatok is igy lettek hulyere verve.
Nem mondom, hogy sima,.mert jo Mexiko, de azert ezt nyerni kene. Aztan ha Norvegia ellen kiesunk, nem orulnek, de oket legalabb nagyon birom, el tudom fogadni.
1 hónapja
Felőlem rúghat Kane 4-et is, csak úgy Mexikónak is többet kell...Most még Kane is rúghatna kettőt hogy izgi legyen az Aranycipő... | csak akkor Mexikó rúgjon legalább hármat. |de ha Mexikó jut tovább és Kane rúg 2-t, akkor Kane már nem teszi izgalmassá, mert kizárt, hogy se Mbappé, se Messi, se Haaland ne rúgjon gólt még ezen a vb-n.
Igor
shagi0206
1 hónapja
Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.Ha 5-1 lesz, az angolok nem jutnak ki élve a stadionból. 😀
Stez
1 hónapja
az simán benne van amúgy, hogy a legjobb 8-ban 6 európai legyen!
1 hónapja
Semmifele Mehiko nem lehet itt. Sima angol. 5-1.
1 hónapja
Most még Kane is rúghatna kettőt hogy izgi legyen az Aranycipő... | csak akkor Mexikó rúgjon legalább hármat. |de ha Mexikó jut tovább és Kane rúg 2-t, akkor Kane már nem teszi izgalmassá, mert kizárt, hogy se Mbappé, se Messi, se Haaland ne rúgjon gólt még ezen a vb-n.
Igor