Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 2., csütörtök
21:00 Spanyolország - Ausztria (tizenhatoddöntő, Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
20 napja
Fantasy csapat kész, maradt még 4M a kasszában 😊
20 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: DR KONGÓ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
20 napja
Érdekesek lesznek Irán meccsei 😁www.reuters.com/sports/soccer/iran-threatens-stop-world-cup-games-if-faced-with-unauthorised-flags-or-slogans-2026-06-10/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
1. Norvégia nálam úgy elődöntős a bracketekben, hogy csoportmásodikként kerülnek egy simán hozható ágra.2. Megye 1 ezüstérmes edzőnk is bemondta a norvég győzelmet a megyei focis weboldalnak.
20 napja
Nyilván nem a melegre gondoltam csak leginkább, ha nem játéktudásra is főleg, de amellett azért biztos nem ők érzik majd magunkat a legjobban ilyen időjárásban sem.Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Ki nyerje: Norvégia
Shilkor
zavi27
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
20 napja
Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Shilkor
zavi27
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.
20 napja
kozben a FIFA a legfontosabb dologgal foglalkozott:Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlNa ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
dande2
telex.hu/sport/2026/06/11/haiti-futballvalogatott-mez-vilagbajnoksag-modositas-fifa-szabaly-politikai-utalas
de mikor sporit, csapatokat nem engednek be a VB helyszinere az 'relax, chill' ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Ki nyeri: NorvégiaKíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
Shilkor
Szerkesztette: zavi27
20 napja
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlNa ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
20 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Uruguay, Skócia vagy Norvégia, de legyen mondjuk Norvégia, mert nekik valamennyi esélyük van is rá
20 napja
nekem a Bosnyák idegenbeli meg Új Zéland otthoni meze jön be
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 napja
Ki nyeri: FranciaországKi nyerje: Japán
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
20 napja
+1, a 93. argentín mez krvajó.Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlA szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?
Hanni
De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.
Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
undisputedly
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlamugy epp neztem a nemet hazait a hetvegen a boltban, es nekem is elegge bejott.
Hanni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
A ONE-nál 3 napig visszanézhető lesz az M4Sport és M4Sport+ díjmentesen a VB végéig.
20 napja
Ki nyeri: Németország Ki nyerje: Japán
21 napja
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:nem rossz, de a 98-ast nem übereli
img.olympics.com/images/image/private//t_s_w2440/f_auto/primary/ujncse2im5flybufk7hd
undisputedly
built for this shit
21 napja
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlA szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?
Hanni
De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.
Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
Szerkesztette: undisputedly
21 napja
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket: www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.htmlTetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
21 napja
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:21 napja
Első pillantásra azt hittem, hogy az iskoláikat akarják bemondatni velük az amerikai szervezők.
21 napja
someone on reddit has been posting videos of players saying their own names for the media guides, I checked if youtube had them, and in one of the top results youtube decided what a "correct pronunciation guide" needed was an AI dub:
— Oscar Zeta Gundam (@lmfsilva.bsky.social) 2026. június 10. 21:44
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!