Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 395 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Még ugat a kapusnak

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 393 — The Mathematician
Ez a nyomorék rúgja? REmélem elcsúszik a lövés pillanatában
shagi0206
És elszakad a térde

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 485
Menj a picsába Vini, te paplanszájú

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 557 — Cowboys fan
Hülye vagy Hajdúbé, miert szólna a VAR? Esetleg egy sárga lap elfért volna, mert az kötelező ilyenkor
1 hónapja
Hibazott mert magasabbra ugrott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 393 — The Mathematician
legyen ez is 2-1
Kampman
Hozná a telit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 500
Ez a nyomorék rúgja? REmélem elcsúszik a lövés pillanatában
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.
Hanni
Én, mondjuk nem kalkuláltam bele, hogy hazaadják a tizenegyest, meg elbasznak egy 120%-os ziccert 0-0-nál.

Ebben a meccsben minden benne van, amiert sohasem kedveltem Ancelottit. Eskü addig jobbak voltak a brazilok, amíg nem kezdett el össze-vissza cserélgetni.
eaglesmcnabb
pont ezt akartam írni meccs után, hogy amúgy nem voltak szarok a brazilok, norvégok lőttek egy gólt, onnan simán lehozták
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 040 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez sajnos jogos tizi volt.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
legyen ez is 2-1
1 hónapja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 001 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Felugrott fejelni és ütköznek és 11-es?
Mi van?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 053 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Újdonsült apuka könyökös
Nájsz

1 hónapja
Ez mire????

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 722 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
milyen más lett volna az egész, ha bemegy a tizi az elején!
NB2
Most bemehet egy. 😀
1 hónapja
Valakinek lehet kevesebb foga maradt a meccs utánra
1 hónapja
Tizi

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 50 040 — Whoops, looks like something went wrong.
Es rugatnak egy golt Neymarral 🤣🤣🤣

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 758 — nabege2@yahoo.com
tizi van esély a mindkét csapat lő góltra 😊

de lehet Neymar kihagyja 😊))))
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 722 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MI A FASZ?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Férfi nemi szerv. Portugálul Neymar.
iktriad
Németül meg Sané
gamerkr
Paraguayiul Galarza
remontada
Spanyolul.
1 hónapja
gyurczi New York Giants 2 787 — Giants fan
Papné, Kecske, Ogre 7-7 gól...
Nem tudom volt-e hasonló valaha

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 150
Legalább nyoma marad hogy részt vett ezen a VB-n
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 038 — Dr Kongó fan
Hegyi Iván ma se lesz boldog. #Bezzegaz1970esSelecao
iktriad
A 82-e csapat jobb volt btw...
Igor
Ne kurd fel Hegyi Ivant
csebi
De Hegyi Ivan felkurhat engem? Na, akkor ez mégis hogyan fair?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Kis kocsog

1 hónapja
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.
Hanni
Végülis volt egy kihagyott tizi, az első gól elég random volt, a második meg nyilván extraklasszis (egy meglazult védelem ellen)
Én speciel 90 perc X, hosszabbítás 1X-re tippeltem.... de most nyilván előjön majd az összes én megmondtam.

Úgyhogy leírom gyorsan, nálam sima Mehico.... hátha bejön.
Igor
én arra a meccsre csak annyit tudok mondani, hogy remélem nyernek a mexikóiak. Tippelésig nem merészkedek
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Hanni
Én, mondjuk nem kalkuláltam bele, hogy hazaadják a tizenegyest, meg elbasznak egy 120%-os ziccert 0-0-nál.

Ebben a meccsben minden benne van, amiert sohasem kedveltem Ancelottit. Eskü addig jobbak voltak a brazilok, amíg nem kezdett el össze-vissza cserélgetni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!