Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Még ugat a kapusnak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Ez a nyomorék rúgja? REmélem elcsúszik a lövés pillanatábanÉs elszakad a térde
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Menj a picsába Vini, te paplanszájú
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Hülye vagy Hajdúbé, miert szólna a VAR? Esetleg egy sárga lap elfért volna, mert az kötelező ilyenkor
1 hónapja
Hibazott mert magasabbra ugrott
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
legyen ez is 2-1Hozná a telit
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ez a nyomorék rúgja? REmélem elcsúszik a lövés pillanatában
1 hónapja
pont ezt akartam írni meccs után, hogy amúgy nem voltak szarok a brazilok, norvégok lőttek egy gólt, onnan simán lehoztákÉn azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.Én, mondjuk nem kalkuláltam bele, hogy hazaadják a tizenegyest, meg elbasznak egy 120%-os ziccert 0-0-nál.
Hanni
Ebben a meccsben minden benne van, amiert sohasem kedveltem Ancelottit. Eskü addig jobbak voltak a brazilok, amíg nem kezdett el össze-vissza cserélgetni.
eaglesmcnabb
1 hónapja
legyen ez is 2-1
1 hónapja
Felugrott fejelni és ütköznek és 11-es? Mi van?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Újdonsült apuka könyökösNájsz
1 hónapja
Ez mire????
1 hónapja
milyen más lett volna az egész, ha bemegy a tizi az elején!Most bemehet egy. 😀
NB2
1 hónapja
Valakinek lehet kevesebb foga maradt a meccs utánra
1 hónapja
Tizi
1 hónapja
tizi van esély a mindkét csapat lő góltra 😊de lehet Neymar kihagyja 😊))))
1 hónapja
Spanyolul.Paraguayiul GalarzaNémetül meg SanéMI A FASZ?Férfi nemi szerv. Portugálul Neymar.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
gamerkr
remontada
1 hónapja
Papné, Kecske, Ogre 7-7 gól...Nem tudom volt-e hasonló valaha
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
Legalább nyoma marad hogy részt vett ezen a VB-n
1 hónapja
De Hegyi Ivan felkurhat engem? Na, akkor ez mégis hogyan fair?Ne kurd fel Hegyi IvantHegyi Iván ma se lesz boldog. #Bezzegaz1970esSelecaoA 82-e csapat jobb volt btw...
iktriad
Igor
csebi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Kis kocsog
1 hónapja
én arra a meccsre csak annyit tudok mondani, hogy remélem nyernek a mexikóiak. Tippelésig nem merészkedekÉn azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.Végülis volt egy kihagyott tizi, az első gól elég random volt, a második meg nyilván extraklasszis (egy meglazult védelem ellen)
Hanni
Én speciel 90 perc X, hosszabbítás 1X-re tippeltem.... de most nyilván előjön majd az összes én megmondtam.
Úgyhogy leírom gyorsan, nálam sima Mehico.... hátha bejön.
Igor
1 hónapja
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.Én, mondjuk nem kalkuláltam bele, hogy hazaadják a tizenegyest, meg elbasznak egy 120%-os ziccert 0-0-nál.
Hanni
Ebben a meccsben minden benne van, amiert sohasem kedveltem Ancelottit. Eskü addig jobbak voltak a brazilok, amíg nem kezdett el össze-vissza cserélgetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!