Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 081 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 2., csütörtök
21:00 Spanyolország - Ausztria (tizenhatoddöntő, Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
20 napja
Toto21 Chicago Bears 8 695
Fantasy csapat kész, maradt még 4M a kasszában 😊
20 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 918 — Dr Kongó fan
Ki nyeri: Franciaország
Ki nyerje: DR KONGÓ

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
20 napja
warr_b Washington Commanders 30 511 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Érdekesek lesznek Irán meccsei 😁

www.reuters.com/sports/soccer/iran-threatens-stop-world-cup-games-if-faced-with-unauthorised-flags-or-slogans-2026-06-10/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 761 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
1. Norvégia nálam úgy elődöntős a bracketekben, hogy csoportmásodikként kerülnek egy simán hozható ágra.

2. Megye 1 ezüstérmes edzőnk is bemondta a norvég győzelmet a megyei focis weboldalnak.
20 napja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 688 — playoffs???
Ki nyeri: Argentina

Ki nyerje: Anglia

20 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 736 — Amerikai sportok rajongója
Ki nyeri: Norvégia
Ki nyerje: Norvégia
Shilkor
Kíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
zavi27
Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.
Őszentsége Sobri Jóska
Nyilván nem a melegre gondoltam csak leginkább, ha nem játéktudásra is főleg, de amellett azért biztos nem ők érzik majd magunkat a legjobban ilyen időjárásban sem.

Szerkesztette: zavi27
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 554 — #NoStress
Shilkor
Kíváncsi leszek most már erre a csapatra hogy ennyire mindenki rájuk van kattanva. Nem követtem a selejtezőben őket, de a két nagy sztáron kívül elöl el nem tudom képzelni, hogy a nagy melegben majd miért pont ők menetelnének ennyire.
zavi27
Mindenkinek pont ugyanannyira lesz meleg, és minden nagycsapat sztárjátekosai ugyanazokban az európai klubokban játszanak évközben, ígyennek nulla relevanciája van.
A melegtűrésből max olyan csapat profitalhatna amelyiknek a játékosai évközben is full melegben játszanak, de ott meg a futballtudás túl gyér.

20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 098 — Lucas Scott
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket:  www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.html

Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
Na ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
dande2
kozben a FIFA a legfontosabb dologgal foglalkozott:

telex.hu/sport/2026/06/11/haiti-futballvalogatott-mez-vilagbajnoksag-modositas-fifa-szabaly-politikai-utalas

de mikor sporit, csapatokat nem engednek be a VB helyszinere az 'relax, chill' ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 736 — Amerikai sportok rajongója
Shilkor

Szerkesztette: zavi27
20 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 346 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már mezek, a minap láttam ezt a cikket:  www.independent.co.uk/sport/football/world-cup-2026-kits-shirts-ranked-rated-b2993721.html

Tetszett, hogy így össze vannak szedve, bár nyilván a rangsorral lehet vitázni. Nálam az összes retro Adidas és az Irak away ami nagyon bejön.
Hanni
Na ez aztán abszolút ízlèsek ès pofonfa 😏😀
20 napja
FranzFerdinand Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 94
Ki nyerje: Uruguay, Skócia vagy Norvégia, de legyen mondjuk Norvégia, mert nekik valamennyi esélyük van is rá
20 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 248 — The Mathematician
nekem a Bosnyák idegenbeli meg Új Zéland otthoni meze jön be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
20 napja
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 750 — Believelander
Ki nyerje: Japán

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
20 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 118 — Saturday Night Lights

Hanni
A szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?

De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.

Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)
undisputedly
+1, a 93. argentín mez krvajó.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 098 — Lucas Scott

Hanni
amugy epp neztem a nemet hazait a hetvegen a boltban, es nekem is elegge bejott.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
NB2 New England Patriots 29 157 — nabege2@yahoo.com
Ki nyeri: Spanyolország
Ki nyerje: Spanyolország
20 napja
NB2 New England Patriots 29 157 — nabege2@yahoo.com
A ONE-nál 3 napig visszanézhető lesz az M4Sport és M4Sport+ díjmentesen a VB végéig.
20 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 009 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ki nyeri: Németország
Ki nyerje: Japán
21 napja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 188 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
21 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 907 — Sworn to the Dark
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:

img.olympics.com/images/image/private//t_s_w2440/f_auto/primary/ujncse2im5flybufk7hd
undisputedly
nem rossz, de a 98-ast nem übereli

built for this shit

21 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026

Hanni
A szepseg szubjektiv, szoval vitazni tenyleg nehez, de pl hogyan lehet az, hogy az argentin idegenbeli mez 93. hely, es joval elorebb meg tele van a rangsor feher base mezekkel amin kb. csak a plecsni valtozik?

De az elso helyezett Curacao is szerintem inkabb a teljesitmenyuk fele elismeres, full jellegtelen a mezuk, akkor mar ezzel a szinkombinacioval elefantcsonpart inkabb.

Igy is, ugy is megloptak a maxikoiakat az elso helytol! Igazsagot Mexikonak. (2. es 3. helyre nalam Del-Korea idegenbeli es Horvatorszag hazai meze fert meg fel)

Szerkesztette: undisputedly
21 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 759 — Poloska confirmed

21 napja
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha lehet meg jelentkezni a "Ki nyerje" kategoriaba, leadnam a voksom Mexikora. Egyben neveznem is oket a torna legszebb meze dijra:

21 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 587
Első pillantásra azt hittem, hogy az iskoláikat akarják bemondatni velük az amerikai szervezők.
21 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 284 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

someone on reddit has been posting videos of players saying their own names for the media guides, I checked if youtube had them, and in one of the top results youtube decided what a "correct pronunciation guide" needed was an AI dub:

[image or embed]

— Oscar Zeta Gundam (@lmfsilva.bsky.social) 2026. június 10. 21:44

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!