Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Na ezert foleg kapna is a pirosat. Ez az ember egy szenny.
1 hónapja
Erre van esze ennek a kutyának.
1 hónapja
Kurva anyádat Neymar 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Kevesebb, mint fele annyi jó passzKevesebb jó csel
Jogo bonito está morto
1 hónapja
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.Végülis volt egy kihagyott tizi, az első gól elég random volt, a második meg nyilván extraklasszis (egy meglazult védelem ellen)
Hanni
Én speciel 90 perc X, hosszabbítás 1X-re tippeltem.... de most nyilván előjön majd az összes én megmondtam.
Úgyhogy leírom gyorsan, nálam sima Mehico.... hátha bejön.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Neymar kiallitattja magat utolso valogatott meccsen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Neymar te dagadt PARASZTR9-nek akar tűnni. Igaz addig sose ért fel
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 hónapja
azért a norgék rohadtul nem fetrengőznek, szóval lehet így is...
1 hónapja
Vagy inkább ne kúrd megNe kurd fel Hegyi IvantHegyi Iván ma se lesz boldog. #Bezzegaz1970esSelecaoA 82-e csapat jobb volt btw...
iktriad
Igor
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Neymar is mehet a kiégett kabalák szigetére
1 hónapja
Na, ezert kuldenem is le Neymart. Csak a szandek, piros, szevasz.
1 hónapja
Neymar te dagadt PARASZT
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Ne kurd fel Hegyi IvantHegyi Iván ma se lesz boldog. #Bezzegaz1970esSelecaoA 82-e csapat jobb volt btw...
iktriad
Igor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.én itt annyit mertem volna rakni, hogy mind2 csapat szerez gólt, gondolkodtam is rajta - de lehet rá is basztam volna 😀
Hanni
1 hónapja
Hegyi Iván ma se lesz boldog. #Bezzegaz1970esSelecaoA 82-e csapat jobb volt btw...
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
milyen más lett volna az egész, ha bemegy a tizi az elején!Hát ha a tizi nem is, mert odáig el se kellett volna jutni, de a kis bohóc 1v1-e tényleg meccslabda volt
NB2
1 hónapja
Én azt nem érzem, hogy a selejtezők, a keretek és az eddigi VB szereples alapján, ki a faszom gondolta, hogy itt a brazilok nyernek? Ez a világ legnagyobb ajándék 4.75ös szorzója volt.
1 hónapja
paraguayiul paraguayParaguayiul GalarzaNémetül meg SanéMI A FASZ?Férfi nemi szerv. Portugálul Neymar.
iktriad
gamerkr
remontada
1 hónapja
milyen más lett volna az egész, ha bemegy a tizi az elején!Akkor most 2:1.
NB2
Ha...
1 hónapja
Brazikok 2002 donto ota nem nyertek europai valogatott ellen egyenes kieses meccsenmeg 1x jól le is égtek egy 7essel
csebi
1 hónapja
Ezt szokás mondani, nem?😃 csak nem akartam kitűnniMiért ?Ez a VBUndorítóMi ?
KeyG
Dagobert bácsi
remontada
Dagobert bácsi
1 hónapja
Neymar bejott, azota kaptak kettot. Nem miatta, de vicces. 😀
1 hónapja
Paraguayiul GalarzaNémetül meg SanéMI A FASZ?Férfi nemi szerv. Portugálul Neymar.
iktriad
gamerkr
1 hónapja
milyen más lett volna az egész, ha bemegy a tizi az elején!Ha…
NB2