Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Senkit sem érdekel milyen volt a csapat, hanem az hogy az egyik csapat verekedni jött, az szerintem bőven megérdemli ezt. Sajnálom ha ez valakit személyesen megbántott, szerintem ez volt a teljesítmény.Ott a pont, kicsit érdemesebb lenne egyet hátralépni a képernyőtől 🙂Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Havertz egyértelműen nem volt 11-es, de nem egy nyomorek fasz aki bántja a másikat
Heisman nádor
Sixo
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.
davemayer
Havertz meg egy bohóc volt ma, kamu 11-es, aztán kihagyta, karma járt neki.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Megérdemelt továbbjutás. Dalot nem hülye az 5ös oddsom is jött volna nem csak a 3,20as 😁😁😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Áh kicsi a tét 🤣jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀És még csak most jön a real Barca 😊
Klaci79
Negritis, a vajda
Ráadásul amíg tart a szezon nem fogom egy soccer meccsel elbaxni a vasárnap estémet 🤣
több mint 1 éve
Nagyon magabiztos büntetőMondjuk mivel a kapus általában elvetődik, így eléggé magabiztos középre begurítani.
Nem, szarul, középre gurított, csak elvetődött a kapus.
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagyon magabiztos büntetőNem, szarul, középre gurított, csak elvetődött a kapus.
több mint 1 éve
Török kapus rajta volt megint.
több mint 1 éve
Le a kalappal kihúztuk 10 emberrel,és a szögleteknél se vettük fel a szopóálarcot😃
több mint 1 éve
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀És még csak most jön a real Barca 😊
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
én megértek mindenkit...magam is emocionális ember vagyok...a bohóc még nem is vészes amúgy...csak furcsa volt a sok indulat...egy ilyen meccsen..vagy bármelyik külföldinjézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀A bohóc (amúgy ha láttad a jelenetet, különösen vicces színészi mutatvány volt) a kb. harmadik patkány komment után kívánkozott ki már belőlem....
Klaci79
Amúgy nem értem milyen különleges undormányok történtek a Utd. játékosok által, ami miatt 3x-os patkányok lettek 🤷♂️
(...btw. én most örülök a Vrabel kinevezésnek, nálam minden chill és happy 😀 )
bogjosi
több mint 1 éve
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.Hosszabbításban se villogtak annyira, másodikban meg eddig nekünk voltak helyzeteink
davemayer
több mint 1 éve
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀A bohóc (amúgy ha láttad a jelenetet, különösen vicces színészi mutatvány volt) a kb. harmadik patkány komment után kívánkozott ki már belőlem....
Klaci79
Amúgy nem értem milyen különleges undormányok történtek a Utd. játékosok által, ami miatt 3x-os patkányok lettek 🤷♂️
(...btw. én most örülök a Vrabel kinevezésnek, nálam minden chill és happy 😀 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ott a pont, kicsit érdemesebb lenne egyet hátralépni a képernyőtől 🙂Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Havertz egyértelműen nem volt 11-es, de nem egy nyomorek fasz aki bántja a másikat
Heisman nádor
Sixo
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀Én se értem, de nagyon az arcunkba lett mondva
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀Egyre gondoltunk lol
Klaci79
több mint 1 éve
Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Heisman nádor
több mint 1 éve
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀
több mint 1 éve
Sterling elhitte hogy majd ő eldönti? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sallait is már direkt pihentetik a türkök, hogy jó friss legyen addigra😂Hát csak annyi, hogy nyilván mindkét csapat célja, hogy elkerülje.Nem ugyanaz?Balogh Boti megsérült. reméljük nem súlyos. Márciusban Nemzetek Ligája a török ellen a kiesésért.az elkerüléséért
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Csak beívelés ne jöjjön az nem megy neki😛😂Lol most erre kifogja,legalább van igazságés ez a fejes is mekkora védés volt 😀
manuszka86
bogjosi
több mint 1 éve
Lol most erre kifogja,legalább van igazságés ez a fejes is mekkora védés volt 😀
manuszka86
több mint 1 éve
mert túlzott erőkifejtés volt...Akkor miért sárga ha nem volt kontakt?Ez mondjuk miért volt piros, így, hogy nem talált el semmit?Második sárga volt
Sixo
manuszka86
Sixo
(ne kérdezd, én lemaradtam már régóta ezekről a bohócságokról...megmaradtam a, ha labdát rúg először semmi, ha babát, akk szabálytalan "világban"...de egyszerűbb és jobb is volt az 😊 ....mondjuk hozzátartozik, h sárgával nem csúszunk így oda...)
Szerkesztette: bogjosi
több mint 1 éve
Nem sárga, de Dalot állat módjára ment oda, sztem egyik spori se vette volna észre, h nem volt kontakt. Dalott agyhalott, h sárgával távolról úgy oda csúszik, minden spori kirakta.volna, már csak a "látvány" miattAkkor miért sárga ha nem volt kontakt?Ez mondjuk miért volt piros, így, hogy nem talált el semmit?Második sárga volt
Sixo
manuszka86
Sixo
több mint 1 éve
Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Havertz egyértelműen nem volt 11-es, de nem egy nyomorek fasz aki bántja a másikat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz