Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Értem én az okokat, de ez szánalmas hozzáállás Arteta részéről is. Leviszi a gyors emberét hogy még kontrazni se tudjanak.És ez a sablon hulladék jelenti a top focit.... Mintha kézilabda meccs lenneElső félidőt láttad? Hogy jutottunk el idáig?
FLZOLI
zacknorb
több mint 1 éve
És ez a sablon hulladék jelenti a top focit.... Mintha kézilabda meccs lenneElső félidőt láttad? Hogy jutottunk el idáig?
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Felcsúton is van, csak nem tudunk róla.Az akasztóiban legalább volt Night Club /egy darabigremélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
a fradi költségvetésével ha nem lenne esély se a BLre az iszonyat blama lenne
mondjuk geci messze vagyunk a Görögöktől szal olyan sosé lesz 😀
Negritis, a vajda
Löfli
Bálesz
petey
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
wrexham
200
kurvára várom hogy legyen egy szuper liga mint az amerikai sportok. a 20 legjobb csapat játszon évi 38 meccset egymás ellen és csókolom. többi szaros hugyos kupát meg elengedni.
több mint 1 éve
Az akasztóiban legalább volt Night Club /egy darabigremélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda
Löfli
Bálesz
petey
több mint 1 éve
remélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.amikor elzárják a TAO csapot lesz pár pofára esés
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ter Stegen is kieshet hosszú időre
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
remélem addig összedől ez a remek rendszer, és a PFLA az akasztói stadion sorsára jut.Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda
Löfli
Bálesz
több mint 1 éve
Barca meccsen meg gyors gólváltás megint, jó lesz az is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Addig úgysem nyugszanak, amíg a potrohos nem akaszthat ki egy bajnoki aranyat a kert végi pottyantós falára.Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda
Löfli

több mint 1 éve
Puskásnak meg bőven elég a konfettiebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.sztem amíg nem lesz 2 BL induló addig esélytelen
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéigEngem amúgy meglepett az első félidő, bár a Gunnersnek kellett mennie
zavi27
Sima 0-0 volt ide írva nekem ceruzával.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ebből a Puskás féle förmedvényből bajnokot akarnak idén csinálni, tuti.
több mint 1 éve
Tetszetős ez az írás számomraVezetnek az ovisok is Villareal ellenAz baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
wrexham
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kár hogy elrontotta ezt a meccset a piros, így az egész félidő unalmas edzés tili-toli lesz már vagy sikerül gólt rúgni a Citynek vagy szétvédekezi az Arsenal a végéig
több mint 1 éve
Bármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...Engem nem zavar. Várom innentől minden meccsen a sárgát ha valaki elpöcköli a labdát mint Rice vagy lendületből elrúgja mint Trossard. Szórni fogják mint bolond a lisztet...
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Vezetnek az ovisok is Villareal ellenAz baj. Díjaznám, ha idén az Atleti nyerné a bajnokságot nagy véghajrában a VIllareallal 😀
wrexham
Nyilván ennek esélye elég csekély, de álmodozni lehet 😊
több mint 1 éve
wrexham
200
Vezetnek az ovisok is Villareal ellen
több mint 1 éve
wrexham
200
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodniAz igaz
Heisman nádor
több mint 1 éve
Mindenesetre ennek az embernek ezredik agymenése után csapattól függetlenül menni kéne a tevésekhez bulibírókodni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Teljesen igaza van Kemenes Szabinak Rántott Calafiori góljáról. Azt ő baszta el, vissza kellett volna fújnia még az elején amikor elrúgták a szabadot.
több mint 1 éve
wrexham
200
Én Arsenalnam szurkolok ezen a meccsen nem kérdés számomraBármi is legyen az az időhúzás. Első félidő végére ezért második sárga elég érdekes...Én elfogulatlanul mondom azt, hogy az első ütközés az nálam semmi, a gól meg nyilván meg lett adva, mert ez a bírói felfogás a PL-ben évek óta, és ha 2 éve ezt folyamat engedik, itt is engedjék.
De attól még vicces hogy 10.másodpercben egy elmaradt sárga, egy vitatható 2.gól, akkor nulla komment, első(jogos teszem hozzá az anyázás) téves vendégeket sújtó ítélet és mindenki itt van..😃
wrexham
zacknorb