Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
De az olaszok csak kilencen vannak, utána kiesnek, nincs kinek lőni 😊
több mint 1 éve
Lol
több mint 1 éve
Én már mindent bevallottam a Fradi meccset nézve, pedig csak 25 percet láttam belőle…Látod, ezért akar a Gazprom beszállni oda. Ismerősek ezek a módszerek nekik. 😀
somoskovig
több mint 1 éve
vicces hogy simán gól ez a középre küldött 11espedig Bernardo Silva mit kapott érte hogy oda nem szabad 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én már mindent bevallottam a Fradi meccset nézve, pedig csak 25 percet láttam belőle…
több mint 1 éve
Favorov azanyáddal szorakozz
több mint 1 éve
Én Békés vagyok, mint Csaba.Szeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
csebi
több mint 1 éve
Szerintem ez a Pécsi kiccsávó ma a mennybe megy. Láttam a szemein, a deheát meg megvuduzta.
több mint 1 éve
Aszittem csúton van, ott nagyon nincs net a stadionbanSzeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
csebi
több mint 1 éve
Szeva Ik, hol voltál?Kompetens tulajt, GM-t és HC-t néztem a Honvédnak. 😀
- JC6
több mint 1 éve
Annyi kulonbseggel, hogy a Felcsut padjan ult egy darab Colley es 8 db magyar.Szóval fullra mint a fradi, remek, nagy magyar siker ez!Pécsi ÁrminVan még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
amúgy Nagy Zsoltot elvihetné vmi holland-francia csapat
Negritis, a vajda
r.baggio
És ő 18-19
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
Szeva Ik, hol voltál?Ő szedte szét a kerítést Boszniában. Már az orszobarol ír
- JC6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Zach, te fafejú (nem falábú, mert ugye fejelt)
több mint 1 éve
Szeva Ik, hol voltál?
több mint 1 éve
jön a dráma?
több mint 1 éve
Puskás, de ő is csak kölcsönben a csapat nevében. Ugye? UGYE?Van még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 1 éve
Végülis akademistahátha kijön belőle a tehetség31 evesen?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nagyot fogok nevetni, ha a Felcsút nyeri a párharcát, a Fradi meg elbukja. Sajna attól félek, ez 2 bukó lesz.
több mint 1 éve
Szóval fullra mint a fradi, remek, nagy magyar siker ez!Pécsi ÁrminVan még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
r.baggio
És ő 18-19
zacknorb
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A gondnok bá’Van még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 1 éve
Ebben a Fradi szabiban benne volt minden
több mint 1 éve
hátha kijön belőle a tehetség31 evesen?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Pécsi ÁrminVan még rajta kívül magyar az akadémiában?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
r.baggio
És ő 18-19
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
azért ez ciki, hogy +2 emberelőnyt nem tudott kihasználni a Felcsút
több mint 1 éve
Francia másodosztály kiesőjelöltjének kispadjára csak odaférne31 evesen?Pedig ez a bosnyák kapus iszonyat vakon vanmint a fradi 😊
- JC6
Negritis, a vajda
csebi