Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
szóval 2 magyar gól ma, 2 11esTamás Márk, Wisla
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szedd ki bohóc
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
szóval 2 magyar gól ma, 2 11es
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Puskás tizi!!!Vagyis azt akarom hogy tizi legyen
Há két kézzel kilokte a labda alól spori??!!!!
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Be vagy ki hagyja?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mondjuk ez ronda volt, jogos tiziBíró elég hosszan kivárt …
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Bazzeg micsoda izgalmak. Nem tudom melyik csatorára kapcsoljak
több mint 1 éve
'Ezt a humorosba tedd már meg hogy felírod léccives'
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Mondjuk ez ronda volt, jogos tizi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Székely szépen beárazta a Fagyit, szerintem holnap nem kell már jönnie 😀Ne a keretek értéket nézzük …
Heisman nádor
több mint 1 éve
mondjuk sztem nem azért mert a stadion ne lett volna alkalmasValóban, de akkor a Videoton is csak selejtezőket nyomott itt, az EL-csoportkört már a Groupamában.Korai talán, de a Gyakadémia gondolom nem ebben az ékszerdobozban játszaná a csoportkörös meccseket, hanem Fehérváron, ugye?Asszem UEFA 4-es kategória, szóval lehetne. Amikor a Vidi stadion épült, akkor ők is itt nyomták, ha jól rémlik
Kampman
- JC6
Kampman
hanem több nézőt vártak
több mint 1 éve
Fradi tizi
több mint 1 éve
Jó lenne nem a tizikben bízni, 8 mezőnyjátékos ellen gyötörjetek egyet még be gyerekek és akkor a Holdról is látszani fog, ki a király!!
több mint 1 éve
Valóban, de akkor a Videoton is csak selejtezőket nyomott itt, az EL-csoportkört már a Groupamában.Korai talán, de a Gyakadémia gondolom nem ebben az ékszerdobozban játszaná a csoportkörös meccseket, hanem Fehérváron, ugye?Asszem UEFA 4-es kategória, szóval lehetne. Amikor a Vidi stadion épült, akkor ők is itt nyomták, ha jól rémlik
Kampman
- JC6
több mint 1 éve
Székely szépen beárazta a Fagyit, szerintem holnap nem kell már jönnie 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
akkor remélem ő is megkapja a bronzéremért járó jutalmat a teljesítménye utánÉs 101%ig FideszesAzett Dini kb golvonal mögül várta a szögletet … ezt egy normális kapus jön és kioklozi. Ja válogatott kezdobe velemocskosul túlértékelt, de hát fradiba játszik
csebi
Negritis, a vajda
zacknorb
több mint 1 éve
IntézkedekÍrok már Kubinak facen, hogy kellene még pár milliárd.Ide, neked, vagy a Fradiba?
- JC6
Nekem pl jöhetne
zacknorb
több mint 1 éve
És 101%ig FideszesAzett Dini kb golvonal mögül várta a szögletet … ezt egy normális kapus jön és kioklozi. Ja válogatott kezdobe velemocskosul túlértékelt, de hát fradiba játszik
csebi
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Korai talán, de a Gyakadémia gondolom nem ebben az ékszerdobozban játszaná a csoportkörös meccseket, hanem Fehérváron, ugye?Asszem UEFA 4-es kategória, szóval lehetne. Amikor a Vidi stadion épült, akkor ők is itt nyomták, ha jól rémlik
Kampman
több mint 1 éve
Azett Dini kb golvonal mögül várta a szögletet … ezt egy normális kapus jön és kioklozi. Ja válogatott kezdobe velemocskosul túlértékelt, de hát fradiba játszik
csebi
több mint 1 éve
Las palmas gólt visszafújják baszki a végén
több mint 1 éve
Írok már Kubinak facen, hogy kellene még pár milliárd.Ide, neked, vagy a Fradiba?
- JC6
Nekem pl jöhetne
Poloska vagyok.