Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pascel Jansent pedig mennyire istenítették.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vonal kapus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Edzőt buktatnakMinden évben
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Edzőbuktatás
több mint 1 éve
Edzőt buktatnak
több mint 1 éve
Ott is van bmeg......takarodjon Hajnalostul Kubatovostul (Orbánostul) mindenki......
több mint 1 éve
megérdemlte a fradi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Csercseszov takatodj!
több mint 1 éve
Megérdemlik 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Fradi-szimpatizáns vagyok, de ez nekem is nézhetetlen most.Mindenesetre pont a Fradi nem èrdemel semmit. Ez is csak a felesleges felduzzassztásoknak köszönhető...Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?Amióta csoportkörök vannak (BL 1992, UEFA-kupa 2004) szerintem soha.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
dande2
több mint 1 éve
De Gea tartja meccsben őket....beszarásHirtelen azt olvastam Gera
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mi a pocsom ért nem passzolta le a sorfal melletti gyereknek? Tiszta zoccerVagy inkább a sorfal fölött a hosszúfelsőbe kellett volna tekerni
- JC6
Draft

több mint 1 éve
Mindenesetre pont a Fradi nem èrdemel semmit. Ez is csak a felesleges felduzzassztásoknak köszönhető...Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?Amióta csoportkörök vannak (BL 1992, UEFA-kupa 2004) szerintem soha.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
több mint 1 éve
De Gea tartja meccsben őket....beszarás
Draft

több mint 1 éve
Felcsuton ketto perc alatt tobbet futottak, mint a Fradi meccsen osszesen
több mint 1 éve
Átállnak 3-3-2-re a digók
több mint 1 éve
Mi a pocsom ért nem passzolta le a sorfal melletti gyereknek? Tiszta zoccer
több mint 1 éve
Okos ez a fio, két belső védő, sárgával a pályán marad, a csoki mindkettőt kiállítottatta
több mint 1 éve
Igen Fradi meccsen is adtak egybőlna ez hol sárga?mezhúzásért automatikusan jár, úgy tudom
petey
Kampman
több mint 1 éve
Ott igen talán, de a Fradinál nem kéne (a többieknél sem)Sztem a mennyeiben azSzékely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
Kampman
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vészkapus lesz lassanlassan diszkvalifikáció
ozibozi
több mint 1 éve
Istenem, a holnapi olasz lapokra de kiváncsi leszek😃😃😃
több mint 1 éve
na ez hol sárga?ezek szerint portugáliában
petey