Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Istenem mekkora szégyen csapat ez a Spurs..
több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20241208_kubatov-gabor-fidesz-fradi-europa-liga-magyar-bajnoksag?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwY2xjawHC_xlleHRuA2FlbQIxMQABHRac7UKv4dKEXt0hgIHHKxZ_NhZQdAroeaocWitn5nBAvL33ZOWDq0Thxw_aem_FvqJuIziiv-WiD3g05zdew#Echobox=1733690539Hoppá, egy kis Kutyatov VS B-közép kialakulóban.mi volt meseljetek?
zacknorb
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 546
Hoppá, egy kis Kutyatov VS B-közép kialakulóban.mi volt meseljetek?
zacknorb
több mint 1 éve
Elkezdődött az Asean bajnokság, hajrá Laosz és Kelet-Timor!kelet-timori kedvenceink kaptak egy laza tízest Thaiföldtől 😕
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez az Atlético-Sevila meccs nagyon szórakoztató.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szolidan bemákolta a meccset a Lazio, nem mintha a Napoli túlzásba vitte volna, de a Lazionak 16oson belül csak egy nagyon rossz lövése volt.
több mint 1 éve
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.3 pont ide vagy oda, ez a jatek vallalhatatlan! Saldanha, Misidjian, Rommens, L. Gustav mind mind kidobott penz!
Kenny
több mint 1 éve
lényeg a 3 pont, de a mai molinó azért elindíthat egy lavinát.
több mint 1 éve
most láttam a pool meccse a sport1-en lesz kedden, nem kell linkeket vadásznia 7 órások akkor fixen a spottvhez tartoznak
(jó, hogy van rtl+ előfizetésem 😊 )
NB2
mondjuk nem érek haza addigra sajnos
tipp.ly-t mondjuk nem tudok még tölteni, de lehet itt el is engedem akkor mer ígfy nem sok értelme van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szegyen a penzzel telepumpalt Fradi! Komolyan el kene kuldeni a kulfoldiek felet es kb ugyanigy allnanak!
több mint 1 éve
Hoppá, egy kis Kutyatov VS B-közép kialakulóban.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ilyet még szerintem nem láttam. A Venezia - Como meccsen ítéletidő van, a kamera olyan vízfoltos hogy alig látni mi történik.Mert még nem láttál Venezia meccset. Ha nagyon tré az idő, akkor előfordul, hogy mindenhonnan is csöpög a víz, akár még a fedett kamerából is.
Sebii
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
pedig ez mutatja meg hogy a 0-1 reális tud lenni egy olyan meccsen aholk 80-20 a labdabirtoklásAz xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.Látod pont ez a bajom a mai szakértőkkel. Főleg amerikai fociban. EPA, DVOA, stb. Aztán neki állok nézni egy meccset és kiderül, hogy a film mást mutat. Mert a filmen az embert nézed. Nem egy robot által generált statisztikai halmot.
Nomac
szaba
és 22-2 a kapura lövés
több mint 1 éve
Ő már nem is fog változni, a királyi tv nem kényszeríti rá, ahogy a politika, az is belterjes.Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska
Premier Leak -es srácokat ismered? 4th and Long-al tenném egy szintre, sőt..talán még magasabb szintre. Szerencsére ha valaki jó, akkor már képes utat törni magának a mai világban, kérdés hogy a Pista Bácsinak Mucsaröcsögén meg inkább egy Knézy kell,, az ő hangját már megszokta.
több mint 1 éve
Bajnoki címre gondoltam.Mire a veszélyt?Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.
zacknorb
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 546
senko piros miat beallt majd..jol epicsaztak a lendvat.irany a masod...Zadetek Božića za vodstvo @nkmaribor #plt pic.twitter.com/0RpB2r0GUZ
— Šport TV Slovenija (@SportTVSlovenia) December 8, 2024
több mint 1 éve
Arra próbáltam utalni, hogy ifj. Knézy nem egy kezdő ifjonc, ismerik, mint a rossz pénzt, ő ezt és így tudja, mondjuk úgy, "nem halad a korral". A csatorna felelőssége és döntése, hogy ez jó e így neki vagy sem. Amíg kell, addig sok ösztönzőt nem kap a kommentátor, hogy változtasson. Sőt, alkalmazása inkább egyfajta megerősítés számára, hogy jólvanezígy.Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Az a kérdés, hogy egy csatorna milyen kommentátort akar. Régivágásút vagy statbuzit.
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
több mint 1 éve
Mire a veszélyt?Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
Bajnoki címre? Nem igazán.
Dobogóra? Egyértelműen mennek érte.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én se sajnálnám le őketStabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
ozibozi
dobogóért fognak végig küzdeni
több mint 1 éve
Stabil ez a Chelsea, idén ott lehetnek újra a végén, nem is kell tavasszal BL meccseken játszania, ami nagy előny és sokat érhet a végén.Chelseaben nem látom a veszélyt, pont az ilyenek miatt is mint amit most előadnak.Arsenal és City X, Liverpool nyerte ezt a fordulót játék nélkül.chelsea még játszik a spurs ellen
Nomac
ha ott nyernek akkor nem
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 1 éve
ezért kéne ott is 2 kommentátor mint nfl, nba-benAz m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska
Bálesz
több mint 1 éve
Az m4-en van ilyen is, olyan is. Engem pl irritál, ha a kommentátor egész meccsen statisztikákat olvas fel, a játékra meg nagy ívben tesz.Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Ami nekem idén nagyon szembetűnő az a VAR fejlődése, gyorsabb, jobb, kevesebb a hiba szerintem, érződik a fejlődés a tavalyi évhez képest a PL-ben.mert félautomata lett a lesrendszer
Nomac
több mint 1 éve
Az xG az egyik legjobb statisztika amit a fociban be tudtak hozni, megnézel egy labdabirtoklást, és egy xG-t és máris képet kapsz a meccsről.De kurva irreleváns, ha az eredmény mást mutat.
Nomac
A végeredmény a legrelevánsabb kép, pláne ha egy támadó és egy védekező felfogású csapat játszik.
Ráadásul mennyi az xG, ha van húsz db 0,1-es helyzeted, az ellenfélnek még egy 0,9-es? És mi következik belőle a meccs képéről?
Nagyon félre tud vinni az xG, ez a legfőbb baj vele, ha egy átlagnéző csak önmagában rátekint.
Az más kérdés, hogy egy kommentátornak, akinek ez a munkája, kell-e "haladni a korral".Szerintem ez nem kérdés.
Bálesz