Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Szerintem Boehlynek megvannak kártyaként, és úgy gyűjti őketAmúgy lassan külön album gyűjtő kell a Chelsea csapat játékos kártyánaknyugi, télen még jön 10 új 😀Egyenlőre ég ma a Chelsea, de összesítésben még vezetnekEz tuti vmi perverzió, de egyre inkább úgy érzem, h idén nekik foguk szurkolni Angliában. 😀 annyira borzasztó az egész, h érzem magamban előjönni a Chelsea szurkolót. 😀
Heisman nádor
Bár lesz vagy szezon vége, mire az összes játékost megtanulom.
rob3r7o
Negritis, a vajda
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tizikre megy a Fradi mint a nagyok. Southgate iskola
több mint 1 éve
Én a 2012-es káoszcsapatukat nagyon kedveltem, ahogy beintettek a Guardiolás tikitakás Barcának, ami az utolsó másfél évben a soccer történetének egyik legnyomasztóbb csapata volt.Egyenlőre ég ma a Chelsea, de összesítésben még vezetnekEz tuti vmi perverzió, de egyre inkább úgy érzem, h idén nekik foguk szurkolni Angliában. 😀 annyira borzasztó az egész, h érzem magamban előjönni a Chelsea szurkolót. 😀
Heisman nádor
rob3r7o
több mint 1 éve
Amúgy lassan külön album gyűjtő kell a Chelsea csapat játékos kártyánaknyugi, télen még jön 10 új 😀Egyenlőre ég ma a Chelsea, de összesítésben még vezetnekEz tuti vmi perverzió, de egyre inkább úgy érzem, h idén nekik foguk szurkolni Angliában. 😀 annyira borzasztó az egész, h érzem magamban előjönni a Chelsea szurkolót. 😀
Heisman nádor
rob3r7o
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nyugi, télen még jön 10 új 😀Egyenlőre ég ma a Chelsea, de összesítésben még vezetnekEz tuti vmi perverzió, de egyre inkább úgy érzem, h idén nekik foguk szurkolni Angliában. 😀 annyira borzasztó az egész, h érzem magamban előjönni a Chelsea szurkolót. 😀
Heisman nádor
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A Fradi amúgy 2. kalapos lenne EL-ben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez eddig olyan Partizani szintű kiesésnek néz ki, de ne legyen igazam 😀Nekem a 2001-es Hajduk Split elleni oda-vissza 0-0-át idézi, bár annak is egy büntetőpárbajos kiesés lett a vége.
Ott az albán kapus odaállt panyenkázni 😀
Heisman nádor
több mint 1 éve
Ezek most valóban szerbek.Palyan kivul is komoly meccs varhato.Nevezd bosnyákoknak a szerbeket, és akkor kiesés sem kell a bajhoz.
Meccs elott volt egy kis dobalozas, de ha kiesnek a bosnyakok akkor itt meg baj is lehet az utcan.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Persze nehéz komoly arccal külön népnek nevezni olyanokat, akik simán megértik egymás időjárás-jelentését, de ez már más téma.
több mint 1 éve
Egyenlőre ég ma a Chelsea, de összesítésben még vezetnekEz tuti vmi perverzió, de egyre inkább úgy érzem, h idén nekik foguk szurkolni Angliában. 😀 annyira borzasztó az egész, h érzem magamban előjönni a Chelsea szurkolót. 😀
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Ez eddig olyan Partizani szintű kiesésnek néz ki, de ne legyen igazam 😀Ott az albán kapus odaállt panyenkázni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nkunku is tolja a nevetőgázt, imádom
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Palyan kivul is komoly meccs varhato.Nevezd bosnyákoknak a szerbeket, és akkor kiesés sem kell a bajhoz.
Meccs elott volt egy kis dobalozas, de ha kiesnek a bosnyakok akkor itt meg baj is lehet az utcan.
Kenny
több mint 1 éve
A lett RFS EL-be jutott, a Fradi jelenleg semmit nem mutatott, igaz a Banja Luka annak a gyökét sem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Horváth Krisztofer Újpestre igazolt. A Real még keresi magát.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
wrexham
200
Azért ez a Las PalmasCillessen egy nagyon jó kapus. Nem is értem mit keres egy spanyol közép vagy azalatti csapatnál.
kapus nem gyenge
ozibozi
több mint 1 éve
Szineszkedes helyett futni kellett volna… másik CB meg hova az anyámba hátrált.. hihetetlen
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Szépen mellé nyúlt a kapus
több mint 1 éve
Mekkora fogyatékos volt a CH beszarok. Megye 4
több mint 1 éve
Navégre
több mint 1 éve
ha igy megy osszejon a felcsut fradi az eklben.Nem lehet, majd csak az egyenes kieséses szakaszban
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jó ez a Csút moreMáig megvan, milyen bizarr élmény volt, ahogy a Seattle - New England döntő közben egyszer csak azon kapom magam, hogy a Pats sikerét akarom.
- JC6
Ez is ilyen egy kicsit most.
több mint 1 éve
IparkodikAzért ez a Las PalmasGondolom kivédi a Real szemét
kapus nem gyenge
ozibozi
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Most már ideje lenne legalább pár percet játszania a Fiornak mert ezek a csutiak még a végén találnak vlmit.