Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Én fasz, arra fogadtam, hogy a Fradi rúg 2 gólt és nem arra, hogy a Paks kikap 😀2.7 a csehek oddsa, vajon a Kaszinós mire tett ma?pirosat
Kenny
zacknorb
több mint 1 éve
Ez les volt sztem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Osváth bazdmeg. Ezeket be kell lőni.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nemtom szerintem Gyurkának sok lenne a kettős/hármas terhelés, nem érzem hogy ez meglenne
több mint 1 éve
Hát ez nem egy csúnya gól
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vizsgálják a gólt, hogy áthaladt-e a gólvonalon Pakson?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Csóri Klaksvik hogy esik ki sorozatban másodszor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hegyi Iván nálam ugyanez a kategória.Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam beleA többi csatorna 80%~a még hozzá képest is egy szemét, akkor ő mégis csak a 20%~ban van. Nem Hegyi a gáz, hanem akik sebőkviliket bánkidodókat, sínek éket meg Bozsikokat😕csak az apja miatt nagybetűvel) alkalmaznak. A lista végtelen, és nem Iván van a végén.
Nomac
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam beleA többi csatorna 80%~a még hozzá képest is egy szemét, akkor ő mégis csak a 20%~ban van. Nem Hegyi a gáz,ő csak a XX. Század, hanem akik sebőkviliket bánkidodókat, síimekeket meg Bozsikokat😕csak az apja miatt nagybetűvel) alkalmaznak. A lista végtelen, és nem Iván van a végén.
Nomac
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam belePuzsérnak volt annak idején Kéri Laci bácsira egy ilyen hasonlata, hogy szegénynek a telefonszáma véletlenül benne maradt valamelyik ATV-s szerkesztőnek a telefonkönyvében, aztán állandóan behívták.
Nomac
több mint 1 éve
Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam bele
több mint 1 éve
Eddig jobb a Paks
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Transfer spending, summer 2024 vs 2023* ⛱️
— CIES Football Obs (@CIES_Football) August 28, 2024
➖
🇸🇦 #SaudiProLeague -€657m
🏴 #PremierLeague -€270m
🇩🇪 #Bundesliga -€160m
➕
🇮🇹 #SerieA +€130m
🇧🇷 #Brasileirao +€87m
🇪🇸 #Liga +€18m
* On transfer window last week's Monday
Full @CIES_Football analysis 👉 https://t.co/q5Jmy8R3JE pic.twitter.com/33COgioD7W
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2.7 a csehek oddsa, vajon a Kaszinós mire tett ma?pirosat
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
8 - Liverpool have failed to win each of their last eight meetings with Real Madrid (D1 L7); their longest ever winless run against an opponent in European competition. Tormented. #UCLdraw pic.twitter.com/PoGl5EerPp
— OptaJoe (@OptaJoe) August 29, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arsenal-Inter nagyon várós!
több mint 1 éve
NAGGGYON sok jó meccs lesz, a Sport TV-nek is bőven jutnak majd eszetlen nagy meccsek a lineáris TV-re
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Xabi Alonso csak visszatér az Anfieldre. Jó meccsei lesznek a Liverpoolnak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
buuh Dinamo Zagreb és Brest még. Hát ezek annyira nem hoznak lázba. Inkább megyek ki az AV elleni meccsre 29/09-én
több mint 1 éve
Prága az nekem idén végzetem kb. AV19 is BL idegen cseh túra, Atleti is.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Milan fanok ezzel a Zagráb és Pozsony idegennel nem jártak rosszul
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
jobban örültem volna ha Salzburg hazai pályán fogadja a Real-t és a Leverkusent, mint a PSG és Atletico. Egyik meccsre se fogok kimenni szerintem. 😕