Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
2.7 a csehek oddsa, vajon a Kaszinós mire tett ma?
Kenny
pirosat
zacknorb
Én fasz, arra fogadtam, hogy a Fradi rúg 2 gólt és nem arra, hogy a Paks kikap 😀

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Ez les volt sztem

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Osváth bazdmeg. Ezeket be kell lőni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
Legalább a kaput találjuk el 😄

Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Nemtom szerintem Gyurkának sok lenne a kettős/hármas terhelés, nem érzem hogy ez meglenne
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát ez nem egy csúnya gól

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Vizsgálják a gólt, hogy áthaladt-e a gólvonalon Pakson?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Csóri Klaksvik hogy esik ki sorozatban másodszor

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam bele
Nomac
A többi csatorna 80%~a még hozzá képest is egy szemét, akkor ő mégis csak a 20%~ban van. Nem Hegyi a gáz, hanem akik sebőkviliket bánkidodókat, sínek éket meg Bozsikokat😕csak az apja miatt nagybetűvel) alkalmaznak. A lista végtelen, és nem Iván van a végén.
ozibozi
Hegyi Iván nálam ugyanez a kategória.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Atyaég, ez a Hegyi Iván mit keres még a képernyőn?.. az elmúlt években nem futottam bele
Nomac
A többi csatorna 80%~a még hozzá képest is egy szemét, akkor ő mégis csak a 20%~ban van. Nem Hegyi a gáz,ő csak a XX. Század, hanem akik sebőkviliket bánkidodókat, síimekeket meg Bozsikokat😕csak az apja miatt nagybetűvel) alkalmaznak. A lista végtelen, és nem Iván van a végén.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Nomac
Puzsérnak volt annak idején Kéri Laci bácsira egy ilyen hasonlata, hogy szegénynek a telefonszáma véletlenül benne maradt valamelyik ATV-s szerkesztőnek a telefonkönyvében, aztán állandóan behívták.

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 115 — balazs.t85@gmail.com
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eddig jobb a Paks

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny
pirosat

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Arsenal-Inter nagyon várós!

több mint 1 éve
NAGGGYON sok jó meccs lesz, a Sport TV-nek is bőven jutnak majd eszetlen nagy meccsek a lineáris TV-re

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Xabi Alonso csak visszatér az Anfieldre. Jó meccsei lesznek a Liverpoolnak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
buuh Dinamo Zagreb és Brest még. Hát ezek annyira nem hoznak lázba. Inkább megyek ki az AV elleni meccsre 29/09-én
több mint 1 éve
Prága az nekem idén végzetem kb.
AV19 is BL idegen cseh túra, Atleti is.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Milan fanok ezzel a Zagráb és Pozsony idegennel nem jártak rosszul

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
jobban örültem volna ha Salzburg hazai pályán fogadja a Real-t és a Leverkusent, mint a PSG és Atletico. Egyik meccsre se fogok kimenni szerintem. 😕