Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
jc6...kerekebb a sztory.Hmm, érdekes. Viszont közben úgy tudom, hogy nagyon sok kommentet fordítanak le neki, mert kiváncsi az emberek véleményére. De van igazság ebben is.
kelejanek.substack.com/p/kiknek-uzenget-folyton-marco-rossi?s=09
YoungZeeZee
Folytatódik amúgy a cikk vagy tényleg ott a vége?
több mint 1 éve
Szerintem az egész országra igaz ez, ezért különösen tanulságos eset a kinizsié.Hogy közben meg Slovan Bratislavák meg Sparta Prahák számos hazai sráccal a kezdőben BL-eznek, az csak hab a tortán.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A koncepcioval van a gond. Amit csinalnak rovid tavon mukodik meg nemi szerencsevel. Hosszutavon nem, mint ahogy latszik is.Dinamo, Slovan, Zvezda, Sparta a BL-csoportkörben, a Slavia épphogy lemaradt... Azért most megkérdezném a Qbatov-Hajnal-Orosz triumvirátust, hogy szerintük továbbra is ezen csapatok szintjén vagyunk-e, mint ahogy azt pár éve folyamatosan hajtogatják. Mert szerintem olyan qrva messze vagyunk tőlük, hogy arra jelzők nincsenek. És egyre messzebb.csak a slovan veget lattam jes volt tuz bennuk.elkepzeles.ja es nezok bar nem tudom mennyi volt a jegy de h nem volt telt haz a fradinak a mutyi ellen az vicc ilyen szinten.
Bálesz
sztem nem a fradi edzojevel van gond.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
Dinamo, Slovan, Zvezda, Sparta a BL-csoportkörben, a Slavia épphogy lemaradt... Azért most megkérdezném a Qbatov-Hajnal-Orosz triumvirátust, hogy szerintük továbbra is ezen csapatok szintjén vagyunk-e, mint ahogy azt pár éve folyamatosan hajtogatják. Mert szerintem olyan qrva messze vagyunk tőlük, hogy arra jelzők nincsenek. És egyre messzebb.csak a slovan veget lattam es volt tuz bennuk.elkepzeles.ja es nezok bar nem tudom mennyi volt a jegy de h nem volt telt haz a fradinak a mutyi ellen az vicc ilyen szinten.
Bálesz
sztem nem a fradi edzojevel van gond.
több mint 1 éve
1 cseh lesz csak, de sokat nem változtatmegsuvegelendo a slovan 5 szlovak kezdovelerdemes megnezni a ma tovabbjutokat..
YoungZeeZee
2 cseh, 1 szlovak, 1 szerb csapat a fotablan.
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2 osztrák is lesz ugyebár.megsuvegelendo a slovan 5 szlovak kezdovelerdemes megnezni a ma tovabbjutokat..
YoungZeeZee
Kenny
Most is jön a térkép?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Dinamo, Slovan, Zvezda, Sparta a BL-csoportkörben, a Slavia épphogy lemaradt... Azért most megkérdezném a Qbatov-Hajnal-Orosz triumvirátust, hogy szerintük továbbra is ezen csapatok szintjén vagyunk-e, mint ahogy azt pár éve folyamatosan hajtogatják. Mert szerintem olyan qrva messze vagyunk tőlük, hogy arra jelzők nincsenek. És egyre messzebb.

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
jc6...kerekebb a sztory.kelejanek.substack.com/p/kiknek-uzenget-folyton-marco-rossi?s=09
több mint 1 éve
az a vicc ha bejutunk, harmadik kalaposak lettunk volna😃
zacknorb
több mint 1 éve
AFCON döntősök kihagyták a Forest 11eseit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem kellenek feltétlen állami milliárdok, hogy eredmény is legyen a Duna-menti futballkultúrának.
több mint 1 éve
Olyan csapatok jöhetnek a környékre BL-t játsznani...megsuvegelendo a slovan 5 szlovak kezdovelerdemes megnezni a ma tovabbjutokat..
YoungZeeZee
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 404
megsuvegelendo a slovan 5 szlovak kezdovel
több mint 1 éve
Szeretném azért látni, hogy idén egy-két saját nevelésű játékost is belemártunk a felnőtt fociba, látszik hogy a többi rivális is ezzel tartja a víz fölött a transzfer egyenlegét, nekünk is kell újból előhúzni 2-3 peremembert.Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
Heisman nádor
Nelsont- is remélem hogy elengedjük, ennyit tudnia kell egy akadémistának is.
több mint 1 éve
Jó, ez mondjuk menő dolog:Mikel Merino recreating photos of him posing in an Arsenal kit as a child. 🤯
— afcstuff (@afcstuff) August 27, 2024
2005 ⏩ 2024
Once a Gooner, Always a Gooner. ❤️ pic.twitter.com/IeAql234Z0
több mint 1 éve
Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
Heisman nádor
Aaron Ramsdale ➡️ Southampton — £18m initial fee, potentially rising to £25m after add-ons, plus a sell-on clause for Arsenal.
— afcstuff (@afcstuff) August 28, 2024
Thoughts on the move & reported fee, Gooners? 🤔 pic.twitter.com/pqeskY0UFc
több mint 1 éve
Griezmann,Llorente kispadon kezdenek.Nem ertem Cholot tényleg....
több mint 1 éve
Fabrizio szerint Rambo is 25. Mondjuk létszám fölötti játékosokat ennyiért el tudunk adni nem rossz.Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Barcelona, Red Bull Salzburg interested in Bajcetic loanbőrszalonna megint hova?
de comannál is felmerültek az is wtf
-
elvileg Mortont vitte volna a Leverkusen, de visszautasítottuk
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nketiah -› Palace, Ramsdale -› SotonEddie 25+5, Ram loan
Heisman nádor
több mint 1 éve
Azért ne túlozz, mert az csak kis része a beszélgetésnek és arra akarnak utalni, hogy itt magasabb szinten vannak a nagyobb gondok. Már alapból ő, hogy ülhetett le a kispadra. És amúgy kb a második mondat, ahol megemlíti Ágai-Kiss András, hogy azért nem olyan jó edző, mint amilyen focista volt.Az első 15 percet minden Green Bay szurkoló és Warrb-nek ajánlom.Hagyjuk már ezt, szegény ártatlan Gera, hát ő itt a nagy áldozat, persze. Nála még te is jobb edző lennél részegen, álmodból fölkeltve.
www.youtube.com/watch?v=l5ZRopjVtSk&ab_channel=24.hu
Sixo
Itt max a Vasas szurkolók az áldozatok, hogy hosszú évek óta ezt a szar fos köpedelmet kell nézniük.
warr_b
több mint 1 éve
Nketiah -› Palace, Ramsdale -› Soton
több mint 1 éve
Mi ez a Nunez to Arsenal rumour mindenfelől???www.express.co.uk/sport/football/1941200/transfer-news-live-chelsea-man-utd-arsenal
www.football365.com/news/arsenal-shake-transfer-market-bombshell-liverpool-nunez