Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nálunk nyert EB-t meg 2 Copa Italiat meg egy Superkupát. Ezeket veletek tuti nem fogja megismételni.Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
több mint 1 éve
Nem tetted magasra a lécet 😀Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
Mondjuk az, hogy szotyiért el lehetett hozni tetszik.
Fun fact: Solanke eladásából a Pool kb ~7M fontot kapott. Tehát kis híján az ex-játékosunk eladási záradékából jött Chiesa. 10+2.5 font a vételi ár. PL szinten valóban zsebpénz. Ezért ha csak mélységet ad is oké, de meccs lesz bőven, Jota sose egészséges sajnos 3 hónapnál hosszabban és tavaly amúgy rajta kívül egész keveset dőltek ki előről emberek, ez idén ha másképp van van értelme.
Doak elv kölcsönbe távozhat az igazolás miatt.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Kényszerpálya igazolás, én igazából nem csodálom, hogy Klopp ráunt erre.Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
Mikey
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Chiesa Done Deal 🔴Calafiorit akartam, Chiesa lett belőle. Remélem több sikerélménye lesz Federicónak Liverpool mezben, mint az őt megelőző olaszoknak.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A "has a lot of talent" - nél azért elvesztett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Miért is mennek egyre többen Mennyeiből Champoba:The FA relaxed work-permit rules earlier this year. Before a player would have had to qualify on a point-based criteria (that’s why Ádám couldn’t go to Luton) but now the FA has made exemptions.
— Bence Bocsák (@BenBocsak) August 28, 2024
Teams can now sign 2-4 players who do not meet the point-based criteria.
The…
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ááá, eszembe juttattad:Legsötétebb Mccabe-i időket idézi ez a fokú koncepció nélküliség, és ostobaság ami most uralkodik a klubbnál.Ezt tényleg nem akarom már elhinni:Na, Hajnalék érzik, hogy már csak Anulu kell és kész a csapat. Irány a BL. Ja, az már nem. És lehet, hogy az EL is már csak két napig. A konfettire meg igazán kell az erősítés.
ulloi129.hu/2024/08/27/angolai-tamadot-igazolnank/
Tényleg az NFL roster méret a cél…🙈😳🤬
Sinisa
Bálesz
Kenny
www.youtube.com/watch?v=kEHcZReGSak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Chiesa Done Deal 🔴

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ha tényleg ott van az a 1.2 misis ajánlat Tóth Balázsért, annak szerintem no brainernek kellene lennie, csak kell keresni pótlást gyorsan.Nem tudom, szerintem az kb vicc ár egy ilyen szintű kapusért.
zacknorb
Oké, hamar több, mint duplázná az árát, de ilyen kapust ennyiért elég nehéz lenne pótolni.

több mint 1 éve
Legsötétebb Mccabe-i időket idézi ez a fokú koncepció nélküliség, és ostobaság ami most uralkodik a klubbnál.Ezt tényleg nem akarom már elhinni:Na, Hajnalék érzik, hogy már csak Anulu kell és kész a csapat. Irány a BL. Ja, az már nem. És lehet, hogy az EL is már csak két napig. A konfettire meg igazán kell az erősítés.
Sinisa
Bálesz
több mint 1 éve
Ha tényleg ott van az a 1.2 misis ajánlat Tóth Balázsért, annak szerintem no brainernek kellene lennie, csak kell keresni pótlást gyorsan.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Pedrinél volt ez a túlerőltetés, a többieknél én ezt nem éreztem, most meg Bernal esetében, pláne nem gondolom, hogy erről lenne szó.Marc Bernal ACL, elképesztő, hogy milyen pech évről évre ezekkel a sérülésekkel, tavaly Gavi, előtte Pedri 😢A pechben elég erősen benne van a túl korán túl nagy terhelés. Ezért féltette/félti sok ember Yamalt is
Klaci79
zacknorb
több mint 1 éve
Marc Bernal ACL, elképesztő, hogy milyen pech évről évre ezekkel a sérülésekkel, tavaly Gavi, előtte Pedri 😢A pechben elég erősen benne van a túl korán túl nagy terhelés. Ezért féltette/félti sok ember Yamalt is
Klaci79
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Marc Bernal ACL, elképesztő, hogy milyen pech évről évre ezekkel a sérülésekkel, tavaly Gavi, előtte Pedri 😢
több mint 1 éve
wrexham
200
addig engedi a biro amig kiegyenlit a rayo?Ez a kis Bernal gyerek ACL szakadás.. szinte biztos vagyok benne. Járni nem tud szerencsétlen olyan fájdalmai vannak.
Kenny
több mint 1 éve
Ezt tényleg nem akarom már elhinni:Na, Hajnalék érzik, hogy már csak Anulu kell és kész a csapat. Irány a BL. Ja, az már nem. És lehet, hogy az EL is már csak két napig. A konfettire meg igazán kell az erősítés.
Sinisa

több mint 1 éve
Na Olmo góllal nyitott 😏Nagyon jol szallt be.
dande2
több mint 1 éve
Közben kis Concencao èrkezik kölcsönbe a Juvèba.
több mint 1 éve
Na Olmo góllal nyitott 😏
több mint 1 éve
Ezt tényleg nem akarom már elhinni:Afrika Korps.....
Sinisa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ezt tényleg nem akarom már elhinni:ulloi129.hu/2024/08/27/angolai-tamadot-igazolnank/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Úgy látom már csak 2en maradtunk a fórumon.Csak én értettem úgy, hogy Sixo pont "kritizálta" Chiesát a sérülékenysége miatt? Erre írtam cinikusan hogy fantasztikusan hangzik meg hogy illik a csapatba.csak kár, hogy nem igaz.Ez fantasztikusan hangzik.Képzelj el egy Mo Salaht. Csak sokkal jobb játékos. Ami nem sérült és visszanőnek a térdszalagjai. Mondjuk 15 misiért örülj, hogy a kispadot melegen tartja.Elkezdtem visszapörgetni, de a magyar focis téma hamar elvette a kedvem, sorry.A végén még Federico Chiesa Liverpool játékos lesz.Vagy 8szor lett említve a mai nap. Nem nézted a 21es EB? A torna legjobb játékosa volt. De igazából mind1, mert úgy fog játszani, folyton sérült.
Olasz foci szurkolók írhatnának róla valami használható infót! 😁
Mikey
Sixo
Nem néztem, most az EB-n láttam párszor abban a gyenge olasz válogatottban, de abból semmire nem jöttem rá vele kapcsolatban.
De ha mindig sérült lesz úgyis, akkor lényegében illik a csapatba. 🥹😂
Mikey
Sixo
Mikey
1, availability is ability, és Mo ebben PL-szinten is a legjobban között van
2, Mo is technikás, legfeljebb nem annyira, és a méretéhez képest jól tartja a labdát
3, Mo még így harmincon túl is gyorsabb, és többet tud futni.
ami Chiesát magasabbra predesztinálhatná, az a taktikai alapképzettség. de nem tudom, sérülékeny olasz játékosokban volt már részünk, thanks but no thanks.
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
Mamardashvili közben hivatalos.Aug 27.-én megvan az első igazolás, aki (ez a része mondjuk teljesen rendben van) 2025 nyarán csatlakozik a csapathoz, addig marad kölcsönben a Valenciában. Mivel spanyolban az a "kevenc" csapatom legalább őt ismerem. 😊 Szerintem remek kapus mondjuk kettő már most is van a keretben.

Liverpool Fc