Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Most volt egy City, az valahogy kimaradt.Hétvégén Everton van, Real ellen is pihi volt, szóval nem értem igazán.Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
ozibozi
Meg amúgy most Luiz is pihen, meg Trent is, tehát nem csak ott rotál.
zacknorb
ozibozi
Plusz ahogy írták, hetente 2 meccs az alap.
Kell a rotáció, ez az egyértelmű irány.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hétvégén Everton van, Real ellen is pihi volt, szóval nem értem igazán.Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
ozibozi
zacknorb
több mint 1 éve
rotálna ő többet is, ha lenne Tsimikas, Konaté, vagy JotaDominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
ozibozi
zacknorb
több mint 1 éve
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.Bőven elég belőlük ennyi is itt, lehetne kevesebb akár
Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
Stoki
több mint 1 éve
Dominik meg Jones lassan csak akiket rotálnak a ‘nagy hajtásban’ remélem most kiszopnak végre vagy döntetlen a cseréig, hogy eldőljön végre ez a kérdés is.Szerintem ez csak jó, ha rotálnak.
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
December 5-e van, és a Liverpoolnak a mai meccsel együtt 8 mérkőzése van még idén.Nálunk meg az aranylábú európai topcsapataink nem játszanak 1 héten kupa, és bajnoki meccset, pedig mindkét esetben hús-vér emberek szaladgálnak
több mint 1 éve
Newcastle már többet csinált, mint a City 1 félidő alatt.
több mint 1 éve
Hopp, egy felforgatott Arsenal védelem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére.Mi lehet a terv? Terjeszkedni még nem releváns országokban? Spanyol, német, olasz van lefedve ha jól tudom eddig. De a UK-ba több content kéne az biztos.
Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
A DAZN közel 1 milliárd dollár értékű szerződést kötött a FIFA-val a 2025-ös klubvilágbajnokság meccseinek a közvetítésére. Ennek értelmében a sport streaming hálózat ingyenesen közvetíti a 2025-ben megrendezésre kerülő klubvilágbajnokság mind a 63 mérkőzését világszerte.
több mint 1 éve
Állítólag ten Hag a jelölt, ha a Lipcse kirúgja Rose-t. Hat érdekes párosítás lenne.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
0-1el a forest érdekes lehetManchester Utd-ra 😀8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
mer sztem a newcastle-nek se sok esélyt adnak
amúgy ha fogadnék akkor a City-Forest oddsait nézegetném
Negritis, a vajda
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Manchester Utd-ra 😀8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
Negritis, a vajda
Newcastle - Liverpoolnál szerintem 1,86 ajándék a poolra, a hazau 4,5
Meglepő de Cityre nagyon szar szorzó van 1,38 😀 bár itt egy Nottingham győzelem 9,5
több mint 1 éve
8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀melyikre? 😀
Nomac
több mint 1 éve
8,25x szorzó van a Unitedra ma. Egy kis pénzt megér, hátha 😀
több mint 1 éve
index.hu/bajnokokligaja/2024/12/04/vinicius-junior-kozossegi-media-televizio-liverpool-elleni-merkozes-laliga/
több mint 1 éve
szerintem egész jó cikk a man city védelméről és hogy milyen problémáik vannakwww.nytimes.com/athletic/5966073/2024/12/04/manchester-city-decline-data-analysis-premier-league/
több mint 1 éve
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerésSztem jó volt a Bayern az emberhatrany ellenére. Még igyis sokszor mi irányítottuk a játékot, voltak lehetőségek. Nekik egy fejes be akadt nekünk több fejes nem. És igen végén az a tekerés mesteri volt.
Van tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett
gamerkr
Btw Neuer első piros lapja volt. 866 tetmeccsen.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Slusszpoénnak nem lett volna rossz ez az utolsó tekerésVan tanulság bőven, Alonso valamire kurvára ráérzett
több mint 1 éve
Azért az vicc h Tapsoba még pályán lehet
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Neuer 😮 dzsízüszaki nem nézné..
Neuer red card 🟥pic.twitter.com/1dZ133HBac
— Goals Xtra (@GoalsXtra) December 3, 2024
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Szép volt Manu …
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ezgondolom hillsborough-ztak egyet
www.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék konkrétan mi volt ezwww.skysports.com/football/news/11661/13265654/man-charged-and-eight-arrested-on-suspicion-of-tragedy-chanting-during-liverpool-vs-manchester-city