NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
GERA TAKARODJ
- JC6
nem kirúgták?
Negritis, a vajda
😃
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
GERA TAKARODJ
- JC6
Ő sem tudott semmit hozzátenni, nem tudnék egyetlen érvet sem mondani amellett, hogy miért kellett volna megtartani. Kezdem beigazolódva látni a jóslatomat, hogy Pinyő jön. Nála jobban senkitől nem ver ki a víz, mégis ott tartok, hogy legyen ő, egye fene. Bunkó, mint állat, de legalább szétrúgja a kisasszonyok seggét.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
GERA TAKARODJ
- JC6
nem kirúgták?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
BVSC legenda Vinícius is gólt fejelt ma a Szentlőrinc ellen, élőben láttuk a III. kerület stadionjából! <3
Löfli
Azért azt stadionnak nem nevezném 😄
Voltam ott kupameccsen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
GERA TAKARODJ
több mint 1 éve
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.
Heisman nádor
a pool esetében megvárnám a karácsonyt legalább
Negritis, a vajda
Nem arra gondoltam hogy Slotról dönteni kell hogy jó kinevezés volt vagy sem már egyből, félre lehet nyúlni. De attól még vezetőségileg és hogy merre tart a csapat, mi a terv, mennyire érthetők a döntéseik, a Pool is benne van ebben a mezőnyben.
Heisman nádor
ehhez kellett Ward és Edwards visszatérése, nélkülük azért kevésbé lennék bizakodó
(marques és hughes is jó húzás volt sztem)

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Nem arra gondoltam hogy Slotról dönteni kell hogy jó kinevezés volt vagy sem már egyből, félre lehet nyúlni. De attól még vezetőségileg és hogy merre tart a csapat, mi a terv, mennyire érthetők a döntéseik, a Pool is benne van ebben a mezőnyben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 708 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
BVSC legenda Vinícius is gólt fejelt ma a Szentlőrinc ellen, élőben láttuk a III. kerület stadionjából! <3

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Heisman nádor

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Már 3.💜
ZoliZoltán
mit mondasz, mi lesz? mint eddig? ősszel felivelés aztán tavaszra totál földbeállás? 😀
petey
Egyre jobb és jobb lesz!
Lila lesz minden vármegye!💜😎
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
200 hozzászólás a focis topikban rövid idő alatt. Tudtam, hogy Vasas meccs megy.

több mint 1 éve
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.
nagylaza, főpohárnok
A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.

A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.

Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.

Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.
Kampman
Akkor lehet alibizni - akár Radónak, akár másnak -, ha olyan szerződésed van, hogy megteheted. Ha a pénzed felét visszatartanák, és csak feljutás esetén kapnád meg, akkor gyaníthatóan mást látnánk a pályán.
A többieknek végül is igaza van. Ha Nagy Miklós megengedi ezt a homokozót (márpedig évek óta látszik, hogy megengedi), akkor alkalmatlan a posztjára, és mennie kell(ene). A Vasas egy csődtömeg.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Remek meccs, potyognak a gólok 😄

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.

A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.

Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.

Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.

több mint 1 éve
Ekkora égést bazmeg. És még egy kapufájuk is volt.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 212
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Ne nekünk Hidd el, inkább azoknak akik belülről mondják ezt évek óta.
Ha feljutnánk sem lenne jövő amíg ott van. Csak mennek az évek értelmetlenül
több mint 1 éve
Semmi váratlan nem történik, sima Misleny győzelmet tippeltem.

A Soroksár meg közben szétszedi a Honvédot

több mint 1 éve
1-2... Szívás...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.

több mint 1 éve
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
3-3 után Nyíregy kapufát lő a 95. Percben. Bemákolja már a Vidi az x-et
ozibozi
Megye 3 színvonal

több mint 1 éve
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...
nagylaza, főpohárnok
Tóth Milán legalább tiziből betalált.
warr_b
Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.
nagylaza, főpohárnok
Persze, hagyjuk csak lőni Kirchnert...
Három meccsen a harmadik neki. Közvetlenül lefújás előtt, ügyes.

több mint 1 éve
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...
nagylaza, főpohárnok
Tóth Milán legalább tiziből betalált.
warr_b
Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.