Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 404
a ket dardajnak orulok
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Szerintem szóltak neki, hogy sok a meccs a "sztároknak".
Vaaagy már mi is nagy csapat vagyunk, mi sem vesszünk komolyan ezt a sorozatot 😊
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Ez tuti nem Rossi kerete, ez egy vicc.
Gergényi alig üti meg az NB1 szintjét, Botka nem is játszik, Niki? Mert volt egy jó meccse?
Nagy Ádi… Vas… Gazdag.. lol
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Ha ezt a keretet Rossi rakta össze, akkor nagy a baj.
Kenny
Azt nem bánom, h Szalai és Fiola kimaradtak a védelemből, de a behívott újoncok azért húha.
Másrészt én Botkának sem adtam volna lehetőséget már.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Ha ezt a keretet Rossi rakta össze, akkor nagy a baj.

több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
újabb Chelsea igazolás. Mike Penders 19 éves kapus 20M-ért ír alá.
Toto21
lassan meglesz egy 11 csak kapusokból

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
újabb Chelsea igazolás. Mike Penders 19 éves kapus 20M-ért ír alá.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.

Sixo
Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
dande2
Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.
Kenny
Így hogy Ómó van, így igen, én helyette örültem volna, vmiért jobban csípem....
több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀
dugo93
Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.

Amúgy Mainoo ezért is király, mert elég hasznos védekezésben és támadásban is.

Onana
Shaw-Martinez-De Ligt/Yoro-Mazraui/Dalot
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno
Garnacho/Rashford-Hojlund/Zirkzee-Amad

Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.
Tony Adams
Ugarte jó 6os, csak Maino nem 8as hanem inkabb alulfejlett 6os, és ö megfogja a játékot annyit Mount és Bruno nem ad hozzá, nyilván öt muszáj játszatni
Ennek a keretnek van pár limitációja...
Mert ha plusz cm kell akkor nincs elég forward, pláne ha Rashford az egyik

Btw valakit írta hogy jó eredményt vár MUtól meg top4et

De inkább:
1. City
---
2. Pool
2. Arsenal
---
3.?
---
4. Tottenham talan, de a fiatal cmek nem elég jók még
4. Brighton
4. Villa
4. Newcastle
---
5...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.
Tony Adams
Jelenleg tökre nem. Szerintem az irány sokkal fontosabb most, mint ahol épp vagyunk. Rengeteg dolog változott SJR érkezése óta a csapatnál és innen nézve azért jó irányba mozdultunk. Az elmúlt ~12 év szenvedése után szerintem most még tudunk várni párat.

több mint 1 éve
dugo93
Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.

Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno

Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
több mint 1 éve
dugo93
Tony Adams

Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?

Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
Löfli
Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?
warr_b
Meg Tebas zsebét.
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.
NB2
Mondjuk ez most szerintem a nyári meleg miatt is van így.
Hétvégén már volt 17-es meccs, de előtte csak 19-es, így a melegben még a spanyolok is később kezdenek, és adott esetben jobban széthúzzák (első forduló pl csütörtöktől hétfőig ment, napi 2 meccs)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.
több mint 1 éve
dugo93
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Nem tudom, remelem a Sinterbe megy valahogy, egyik FM mentésemben ő volt a legjobb játékosok. Ha ez megtörténne, a mezszám bejelentés után 3 mp-vel kattintanék már a mezeknél BUY gombra 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.

Sixo
Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
dande2
Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
több mint 1 éve

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.
zacknorb
Csak tippelés szempontból szar, rohadtul nem számítottam rá, hogy már hétfőn újra meccs lesz 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve

warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo
Jó lesz az angol kupákra.
6. legjobb támadója lesz a csapatnak és ha Doak fejlődik tovább ez tovább csúszhat. A felső hármasba egyáltalán nem kéne ember.
6os továbbra sem sehol és Gomezt vinné a Palace ha valaki leperkálja nekik Guehi árát. De a Newcastle is érdeklődik. Majd Gakpo hátrajön védekezni vagy nem tudom...
Kapus, támadó és jobbhátvéd fronton teljesen rendben volt a keret az átig szezon előtt is. Ehhez képest lehet úgy zárjuk a nyarat, hogy vettünk kapust és egy támadót. Meh...

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc