Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Sztem a mennyeiben azSzékely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
Kampman
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Székely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Ebben semmi extra nincs már
Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
✅ Celje 🇸🇮Azért a meccseikkel nekik is vallatni lehetett.
✅ Olimpija 🇸🇮
Slovenia 🇸🇮 will have TWO clubs in the league stage of UEFA competitions.
Another great achievement for Slovenian football after a very good performance of their national team at EURO 2024.
Slovenian 🇸🇮 football is on the up & up.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?utoljara?soha nem volt ilyen
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 405
✅ Celje 🇸🇮✅ Olimpija 🇸🇮
Slovenia 🇸🇮 will have TWO clubs in the league stage of UEFA competitions.
Another great achievement for Slovenian football after a very good performance of their national team at EURO 2024.
Slovenian 🇸🇮 football is on the up & up.
több mint 1 éve
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?Amióta csoportkörök vannak (BL 1992, UEFA-kupa 2004) szerintem soha.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Székely Dávid szerint a Fradinál olyan szintű preparation ment a meccs előtt, hogy megvan nekik, hogy a büntetőpárbajnál ki hova fogja rúgni az ellenfél részétől.Én azért magyar csapattól ilyen szintű belemélyedést az ellenfélbe finoman szólva nem tartok valószínűnek, bár kétségkívül nagyon profinak hangzik.
több mint 1 éve
gólt lőtt a Real11-esbű
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mikor volt utoljára esetleg ,hogy 2 Ungarise klubcsapat van az európai kupákban a csoportkörben?
Draft

több mint 1 éve
gólt lőtt a Real
több mint 1 éve
Őket ne féltsd, különösen előbbit.RIP Kubi és HajnalMindeközben a haverom felvágta az ereit a Fradi meccsenRIP haverod.
- JC6
Kampman
- JC6
több mint 1 éve
Ha a Puskás bejut akkor tuti Viktor küldött adóforintot az olasz csajnak 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Draft

több mint 1 éve
Már csak a 2 meccs megy minden más véget ért a Az EL és EKL ben
Draft

több mint 1 éve
Biraghi Hornyák papával beszélget 😀biztos mondta neki, hogy Firenzéből inkább ide járnak majd meccset nézni
Heisman nádor
több mint 1 éve
RIP Kubi és HajnalMindeközben a haverom felvágta az ereit a Fradi meccsenRIP haverod.
- JC6
Kampman
több mint 1 éve
A Larne az első északír csapat lesz Európában
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mindeközben a haverom felvágta az ereit a Fradi meccsenRIP haverod.
- JC6
több mint 1 éve
Biraghi Hornyák papával beszélget 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nálam ennyinek bele kell férni, ez nem sakk. Esze ágában nem volt labdáért menni és meg is értem, mindenki ezt csinálta volna. De egy ekkora embert így nem ránt le, maximum egy birkózó.A felcsut nagyon megérdemelte, de ez a 11-es nálam akkor is egy vicc. Fogta hátulról és dobta magát azonnal.simán fújható, húzta a mezét is
Klaci79
petey
több mint 1 éve
Debrecen meccsen voltak a Rapid ellen, lehet ott kaptak rá az ízéresok fasszopo lila aki megint egy magyar csapat ellen szurkol😃😃ritka gusztustalan
Kenny
petey
több mint 1 éve
Mindeközben a haverom felvágta az ereit a Fradi meccsen
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Meg a csávó válláról a karjaA felcsut nagyon megérdemelte, de ez a 11-es nálam akkor is egy vicc. Fogta hátulról és dobta magát azonnal.Hátsó kamera mindent mutatott, majdnem leszakadt a csokiról a dressz
Klaci79
- JC6
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egy lila olasz csapat elérte, hogy a Felcsútnak szurkolokmeg egy zöld- fehér színes is, de nem magyar az tuti. Hajrá Puskás!
zacknorb