NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Bonuccit az edző direkt a büntetőkre hozta be.
na ki hagyta ki az utolsót? 😊
slowmotion
Főleg hogy min 6 évet még überkirály is volt, utána is elment még szódával😉
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Bonuccit az edző direkt a büntetőkre hozta be.
na ki hagyta ki az utolsót? 😊
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 886 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 412

zacknorb
na majd egy dontoben 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 886 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Ma minden olasz csapat továbbjutott, kivéve a Milan de ugye ők a Róma ellen estek ki.

Az Inter, a Lazio, a Napoli, a Juve és mindenki más jelenleg:

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
egy kibaszott kurva hét volt arra, hogy az egész emberezés ellen gyakoroljanak valami hook & ladder játékot, fluid pozíciókkal. semmi. hatvan méteres passzok után akarták megverni a védőt. folyamatosan olyan játékosoknak passzoltak, akik háttal álltak az ellenfélnek, és inkább visszapasszolták a védelembe. gondolom a passzaink ötven százalékát a két CB indította. teljesen elfogyott az ötlet, nulla mozgás volt, hogy passzopciókat nyissunk.

és hát Salah olyanokat hagy ki, amiért League Two-ban az öltözőben gumipapuccsal húznak a hátára. négyszázezer fontért hetente.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Leverkusen majd lerendezi a lupi di merdát 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 098
Salah ha beemeli a ziccert sima pool továbbjutás.
Ha igazak voltak a hírek, és tényleg vinnék az arabok, szezon végén azonnal el kell adni.
eaglesmcnabb
Én ezt már tavaly is mondtam, hogy el kéne adni sok pénzért, és venni valami fiatalabbat a helyére.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Ma Klopp susugos melegitoje volt a legjobb amit lattam, szereznem kell egy ilyet.
több mint 1 éve
szerintem a Pool kiesik, ha a hülye egyiptomi berúgta volna az emelést (vazze üres kapu volt!, akkor azt mondom lett volna nagyobb sansz, sőt bemondtam volna a továbbjutást is, de most már kezd kapkodás és görcsölés lenni
NB2
én már annak is örülök hogy relatíve tiszteséggel esünk ki
Negritis, a vajda
hát ez a kijelentés rosszul öregedett
több mint 1 éve
Liverpool created just 0.04(xG) in the second half against Atalanta this evening.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Salah ha beemeli a ziccert sima pool továbbjutás.
Ha igazak voltak a hírek, és tényleg vinnék az arabok, szezon végén azonnal el kell adni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hogy mi? eljinxeltem? 😀
shagi0206
ha valaki csak a kommentjeinkre reagált ellentétesen, 2 perc alatt jól megszedte magát

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 748 — beers & Packers
Két tippem volt az elején, a gól után. 1. A Liverpool lemossa az olaszokat, és továbbjut. 2. Marad a 0-1.
Most már sejtem, melyik jön be.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
és megint a végén jött a német gól 😊

jajj de rossz ez a Pool, valami nagyon elszakadt náluk
több mint 1 éve
Pool meccsen se lesz már gól

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hogy mi? eljinxeltem? 😀
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 436 — LIGHTS OUT!
Leverkusen közben lezárta a párharcot.

több mint 1 éve
Úgy tűnik a Bayer végül csak elveszti veretlenségét. Más kérdés, hogy nincs jelentősége, ha ennyi marad.
több mint 1 éve
Azért a Roma példája jól mutatja hogy egy piros az első félidőben még nem jelent automatikus kiesést.
eaglesmcnabb
azért ha ezt sikerülne eljynxelni az durva lenne, 1 már megvan

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért a Roma példája jól mutatja hogy egy piros az első félidőben még nem jelent automatikus kiesést.
eaglesmcnabb
Ott rúgsz a barcába ahol csak tudsz.

több mint 1 éve

több mint 1 éve
A 3-mas csere óta volt már kapuralövés? Valami normális, nem valami távoli lecsúszott semmi
shagi0206
Volt, a Marseille-Benfica meccsen.

több mint 1 éve
A 3-mas csere óta volt már kapuralövés? Valami normális, nem valami távoli lecsúszott semmi