NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
Soccer
Bonuccit az edző direkt a büntetőkre hozta be.Főleg hogy min 6 évet még überkirály is volt, utána is elment még szódával😉
na ki hagyta ki az utolsót? 😊
slowmotion
na ki hagyta ki az utolsót? 😊
🚨 Italy have mathematically secured an extra Champions League spot!
— Football Rankings (@FootRankings) April 18, 2024
🇮🇹 Top 5 from Serie A will enter the league stage of 2024/25 Champions League! pic.twitter.com/HHifsu2Zkh
Poloska vagyok.
na majd egy dontoben 😀44 - Bayer 04 Leverkusen are unbeaten in 44 consecutive matches in all competitions (W38 D6), setting a new record for a team in the big-five European leagues (the previous record holder was Juventus with 43 games from May 2011 to May 2012). Unstoppable.@bayer04_en pic.twitter.com/0LzT24RLgY
— OptaFranz (@OptaFranz) April 18, 2024
zacknorb
44 - Bayer 04 Leverkusen are unbeaten in 44 consecutive matches in all competitions (W38 D6), setting a new record for a team in the big-five European leagues (the previous record holder was Juventus with 43 games from May 2011 to May 2012). Unstoppable.@bayer04_en pic.twitter.com/0LzT24RLgY
— OptaFranz (@OptaFranz) April 18, 2024
Poloska vagyok.
Az Inter, a Lazio, a Napoli, a Juve és mindenki más jelenleg:
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
és hát Salah olyanokat hagy ki, amiért League Two-ban az öltözőben gumipapuccsal húznak a hátára. négyszázezer fontért hetente.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Salah ha beemeli a ziccert sima pool továbbjutás.Én ezt már tavaly is mondtam, hogy el kéne adni sok pénzért, és venni valami fiatalabbat a helyére.
Ha igazak voltak a hírek, és tényleg vinnék az arabok, szezon végén azonnal el kell adni.
eaglesmcnabb
hát ez a kijelentés rosszul öregedettszerintem a Pool kiesik, ha a hülye egyiptomi berúgta volna az emelést (vazze üres kapu volt!, akkor azt mondom lett volna nagyobb sansz, sőt bemondtam volna a továbbjutást is, de most már kezd kapkodás és görcsölés lennién már annak is örülök hogy relatíve tiszteséggel esünk ki
NB2
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
Ha igazak voltak a hírek, és tényleg vinnék az arabok, szezon végén azonnal el kell adni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Hogy mi? eljinxeltem? 😀ha valaki csak a kommentjeinkre reagált ellentétesen, 2 perc alatt jól megszedte magát
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Most már sejtem, melyik jön be.
jajj de rossz ez a Pool, valami nagyon elszakadt náluk
Poloska vagyok.
Azért a Roma példája jól mutatja hogy egy piros az első félidőben még nem jelent automatikus kiesést.azért ha ezt sikerülne eljynxelni az durva lenne, 1 már megvan
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
Azért a Roma példája jól mutatja hogy egy piros az első félidőben még nem jelent automatikus kiesést.Ott rúgsz a barcába ahol csak tudsz.
eaglesmcnabb
A 3-mas csere óta volt már kapuralövés? Valami normális, nem valami távoli lecsúszott semmiVolt, a Marseille-Benfica meccsen.
shagi0206