NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
19
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Én most 24-be ránéztem, de egy jó félév után elment a Ceglédbe 2 gólt lőni 😀Tóth Tamás Vid egy igazi csiszolatlan gyémánt volt az FM 2023-ban, kiemelkedő fizikum, nem sok egyéb, de azzal is tudott dominálni, amikor leigazoltam a Barcikába 😀— Futballsport (@futballsports) February 25, 2024
😀
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
rendesen le van maradva a telekom tv go
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Löfli mondani akartam hogy ne menj WCre 😛
több mint 1 éve
Les volt
több mint 1 éve
Pont mondtam, h na most kell VvD 😆
több mint 1 éve
VAR?
több mint 1 éve
nagy rejtély, hogy ez a Chelsea-Pool, hogy 0-0 még mindig 😊szívesen Pool szurkolók 😊
NB2
több mint 1 éve
Tóth Tamás Vid egy igazi csiszolatlan gyémánt volt az FM 2023-ban, kiemelkedő fizikum, nem sok egyéb, de azzal is tudott dominálni, amikor leigazoltam a Barcikába 😀— Futballsport (@futballsports) February 25, 2024
😀
Kenny
több mint 1 éve
mák 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
nagy rejtély, hogy ez a Chelsea-Pool, hogy 0-0 még mindig 😊
több mint 1 éve
Maradtam volna a lakodalomba! Nem jött donés.Bebaszós live a dagadttal, háttér zenét adja varga irénkeCurtis tolhatna egy halftime showt. Más már úgyse nagyon lesz.győzikével
csipkelli
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 1 éve
A közhelyes törvényszerűségek alapján a büntetőpárbajt a Chelsea-nek kell megnyernie. Az ilyen meccseken szinte mindig az nyeri, aki sokkal kevesebbet tett a győzelemért.
több mint 1 éve
a 24 éves konatét le kell cserélni a 21 éves Quansah-ra 😀
több mint 1 éve
lehet, de arra utaltam hogy láttuk mi történik egy olyan szinten aminél magasabb várható az EBnHangyanyival jobb labdakat fog kapni.azért az EB-n nem ilyen balfasz védők lesznek Vargán sajnamár az olimpiakos is sok volt
NB2
Negritis, a vajda
Kenny
több mint 1 éve
Bebaszós live a dagadttal, háttér zenét adja varga irénkeCurtis tolhatna egy halftime showt. Más már úgyse nagyon lesz.győzikével
csipkelli
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mondjuk ott labda se nagyon jutott el hozzá, pláne a visszavágón. Az elsőn befejelte, ami adódott, sajna lesről.azért az EB-n nem ilyen balfasz védők lesznek Vargán sajnamár az olimpiakos is sok volt
NB2
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Hangyanyival jobb labdakat fog kapni.azért az EB-n nem ilyen balfasz védők lesznek Vargán sajnamár az olimpiakos is sok volt
NB2
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Curtis tolhatna egy halftime showt. Más már úgyse nagyon lesz.győzikével
csipkelli
több mint 1 éve
azért az EB-n nem ilyen balfasz védők lesznek Vargán sajnamár az olimpiakos is sok volt
NB2
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Curtis tolhatna egy halftime showt. Más már úgyse nagyon lesz.
több mint 1 éve
Nekem mindegy, valaki húzza ki a hosszabbítót, mert ez katasztrófa.Az újpesti capotól nem akarja valaki elvenni a mikrofont? 😀Nem a zajmikrofon van odarakva?
Bálesz
Kurva idegesítő 🙂
gordon
Na, Barni asszem megoldja.

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Varga menti Stankovicsot.