Soccer
Talán ha 4-5 évvel később jön, akkor nem történik ez.
Flick meg a lehető legjobb választás, nem is értem miért ide jön 😀
Hat mostmár Xavi is. Meg Pocsettino. Lehet jövő héten teg Hag is. Jobbnál jobb jelöltek. 😀oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
aztan jon Kompany es allitolag mar koszones helyett is igent mondott.
csebi
r.baggio
csebi
rob3r7o
de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
kik vannak a piacon?Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
oke, o 1 (amugy en is mondtam, hogy megneznem ezt a kaoszt ha nem ez lenne Muller utolso szezonja).Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
csebi
rob3r7o
de itt hemzsegesrol volt szo. kivancsi vagyok kik hemzsegnek meg a piacon?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Zsozé. Meg mindig munkanélküli. 😉kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
csebi
kik vannak a piacon?Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀Nem a csapat a vicc, hanem az a dagadt pojáca. Könyörög neki hónapokig, hogy maradjon, majd kivágja mert kimondja az igazságot, amit nem mellesleg nem először mondott ki Xavi amióta ott volt.
Heisman nádor
mármint a Tottenhamből? 😀Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
bogjosi
Heisman nádor
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Na jó, és azt hogy Pochettinot kirúgták? 😀😀😀A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
bogjosi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A Barca milyen vicc csapat lett már, Xavi megy, marad, megy 😀hehe, 1 másodperccel küldtem be előbb 😀 😀
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
komolytalan egy klubbá vált ez a barca is 😀
(mmint januárban bejelentik, hogy év végével off, 3 hete bejelentik, h örömbódottá, szeretünkXavi és marad..most meg...)
West Ham’s Lucas Paqueta has been charged with misconduct by The FA for allegedly getting booked on purpose.
— george (@StokeyyG2) May 23, 2024
The games in question are:
Leicester City - 12 November 2022
Aston Villa - 12 March 2023
Leeds United - 21 May 2023
Bournemouth - 12 August 2023
Anyone got the clips?
papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamszerintem szörnyű az edzői piac, bár nyilván a Chelsea vagy a Bayern sem teszi egyszerűbbé a saját helyzetét.
r.baggio
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Nem vagyok nagyon jártas soccer fronton, de mindezt úgy, hogy papíron hemzseg a piac a jó edzőkkel, erre ilyen felfelé bukást én rég nem láttamKompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
x.com/SweeperPod/status/1793938177205436659?t=UJsm_giPTUk_1RMT9RJJWw&s=19

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Kompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.azert ez is erdekes lehetett a Bayern szemzsogebol. az utobbi honapokban mindenkivel hosszan targyaltak, voltak akikkel heteken at.
Sixo
OBAFEMI!Drogba, Eto'o, Milla, Weah...Tescos Drogba. 😬1 - Ademola #Lookman, who scored Atalanta's first two goals in a continental final, is the first African player to score a brace in a final of one of the major European competitions. Impact.#UEFAEuropaLeague #UELFinal #AtaLev pic.twitter.com/DbgNSdn1Jn
— OptaPaolo (@OptaPaolo) May 22, 2024
Hogy mondaná Sixo?
Minden idők legjobb afrikai csatára?
zacknorb
Tony Adams
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Ez a gól sokak számára különleges emlék, mindezek ellenére én akkor is aluldimenzionáltam ezt.A Patkány
A 16-os döntő sokkal jobban megcsapott.
Sergio Ramos, La Decima, 92:48.
— TC (@totalcristiano) May 23, 2024
The goal that all Real Madrid fans will never forget.
pic.twitter.com/U8d1AbLgZf
zacknorb
A 16-os döntő sokkal jobban megcsapott.
Sergio Ramos, La Decima, 92:48.
— TC (@totalcristiano) May 23, 2024
The goal that all Real Madrid fans will never forget.
pic.twitter.com/U8d1AbLgZf
Poloska vagyok.
de Ketelaere váráslási opcióját le fogja hívni az Atalanta.
Cambiaso szerződést hosszabbítást kapott a Juvétól 29ig.
Pioli hivatalosan is elvált a Milántól.
Giroud visszavonul a válogatottságtól az EB után.
Claudio Ranieri visszavonul a klub edzősködéstől 72 évesen
Bayern Dani Olmo akarja, 60 misis kivásárlási ára van.
Oblak leléphet az Atletitől.
Ajax kivatalosan is kineveztre Fariolit.
Kompany szólt a Burnleynek, hogy menni fog a Bayernhez.
Maguire nem lesz ott az FA kupa döntőjében.
Egyébként kva jó hangulatú meccs volt. Nagyon adtam ezt a skót “tájat”. 😀Jó lesz a visszavágó 🙂Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
rob3r7o
warr_b
Mondjuk a Rovers meze is odabaszott. 😀
a bochum meccs kommentatora elegge gyasz.semmi beleelesHát ez a hazai játékosokra is igaz volt
YoungZeeZee

---
Season ticket holders will be able to attend the playoffs for free! 💙
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) May 23, 2024
Check out all the info ➡️ https://t.co/XJXewsfoHK
Here’s to a full house at La Rosaleda! pic.twitter.com/DGRwVluHdo