NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
22
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csak a Barni tud meccseket eldönteni? Géza-Géza megittad a pezsgőd előre?
több mint 1 éve
Szégyen, macska-egér harc volt.
több mint 1 éve
Kell az új sálGyerunk. Kell a hat!!!Vótmá, legyen 7.
Kenny
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Legalább saját nevelés többek között. Meg most játszatják is.Tóth Tamás Vid egy igazi csiszolatlan gyémánt volt az FM 2023-ban, kiemelkedő fizikum, nem sok egyéb, de azzal is tudott dominálni, amikor leigazoltam a Barcikába 😀— Futballsport (@futballsports) February 25, 2024
😀
Kenny
Kampman
több mint 1 éve
Szép volt gyerekek! Nagyon szerettem Hendot is mint kapitány de VvD igazi vezér, a pályán pedig 32 évesen sincs nála sok jobb középhátvéd.

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Ezzel a balfasz Pochettinoval semmit nem fognak nyerni.amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?A tizikre várt a chelsea, hátha harmadszorra már sikerül
Löfli
slowmotion
Ez a faszi max véletlenül tud meccselni
több mint 1 éve
Már megint! Vezet a Vasas 1-0-ra, aztán a végén egyenlít az ellenfél... Jó nekünk ez a másodosztály...
több mint 1 éve
amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?A tizikre várt a chelsea, hátha harmadszorra már sikerül
Löfli
több mint 1 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁Mert nincs is 😀
dande2
Annak van értéke, ahogy nyert a Pool
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértMeg 5 ifi
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁szerintem extrát tesz hozzá Klopp távozása a szezon végén
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁a döntőt már komolyan veszik, csak az oda vezető 4-5 meccset nem
dande2
kb mint az olasz és a spanyol kupa
több mint 1 éve
amúgy mi a faszt csináltunk a hosszabbításban?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nekem nem úgy tűnik mintha nem lenne èrtèke ennek a kupának 😁
több mint 1 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértazok közül akik most a pályán vannak VvD meg Diaz lenne csak kezdő alapesetben
Heisman nádor
a szezon elején sokszor Elliott se kezdett
több mint 1 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióértNézd majd meg mudryk mit művelt a gólnál
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Magának köszönheti a chelsea, a 70-90 között röhögve megnyerhették volna ezt a meccsetkb 65 perc után elfáradtunk
davemayer
itt most a végén volt 3-4 perc amikor tudtunk nyomin, de a 2 között jobb a chelsea
több mint 1 éve
Elképesztően gyenge csapat ez a Chelsea, VvD + B csapat ellen több száz millióért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Magának köszönheti a chelsea, a 70-90 között röhögve megnyerhették volna ezt a meccset
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
általában fél percnél nem szokott több lennirendesen le van maradva a telekom tv goMint mindig
Negritis, a vajda
dande2
de most van vagy 1.5
több mint 1 éve
5 chelseas állt ott 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
rendesen le van maradva a telekom tv goMint mindig
Negritis, a vajda