Soccer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Ha izgalmas lenne már az is csoda kategória jelenleg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
És fizetnek is érte 12M-t?! Atyaég🚨🔴 BREAKING: Vincent Kompany will sign in as new Bayern manager, here we go!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 25, 2024
Agreement between clubs with Burnley on €12m fee, contract terms already sealed.
Kompany will become new Bayern head coach on three year deal — it’s done after story reported on Monday. 🇧🇪 pic.twitter.com/c1KZLGIIxs
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Ezt le kell csapni egy spanyol ligát kedvelőnek. A Real nem akart gólkirályt csinálni, inkább eladta a Villarrealnak 😊 | elnézést 😀 |Közben a Girona ukrán duója szépen bemelegített az EBre.Miután a Real Sorlothbol akart gólkirályt csinálni, Dovbyk tolt egy Consuelat, és bemondta a telefonba hogy NoNoNo
Tony Adams
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Csóri Sorloth-ot 17 perc után le kellett ma cserélni, ukrán gólkirálya van a LaLigának!Közben a Girona ukrán duója szépen bemelegített az EBre.Miután a Real Sorlothbol akart gólkirályt csinálni, Dovbyk tolt egy Consuelat, és bemondta a telefonba hogy NoNoNo
Tony Adams
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
🚨🔴 BREAKING: Vincent Kompany will sign in as new Bayern manager, here we go!
Agreement between clubs with Burnley on €12m fee, contract terms already sealed.
Kompany will become new Bayern head coach on three year deal — it’s done after story reported on Monday. 🇧🇪 pic.twitter.com/c1KZLGIIxs
🚨⚪️⚫️ Michele Di Gregorio to Juventus, here we go! Verbal agreement in place for Italian goalkeeper voted as best one of the Serie A season.
Juve will invest €20m package, in details €18m fixed fee plus €2m add-ons.
Thiago Motta has already approved the deal. pic.twitter.com/uW2SqZFwNO
Állítólag Hoenessek nagyon Flicket akartak de Eberl sarkára állt és ragaszkodott Kompanyhoz hogy lát benne vmit.Magas, feka -> BBC
csebi
Közben a Girona ukrán duója szépen bemelegített az EBre.Miután a Real Sorlothbol akart gólkirályt csinálni, Dovbyk tolt egy Consuelat, és bemondta a telefonba hogy NoNoNo
Tony Adams
Poloska vagyok.
Állítólag Hoenessek nagyon Flicket akartak de Eberl sarkára állt és ragaszkodott Kompanyhoz hogy lát benne vmit.Kiesni a Bayernnel biztos nem fog
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
RDZ, Amorim, Hoeness, Motta, Iraola, Farioli. Slotra most rápróbál a Pool. Ebből a listából 1-2 meg fog maradni a tetején, de mindig necces lesz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Pochettino megégette magát ezt mai napig nem értem. Tottenhammel majdnem csodát tett, majd elzavarták egy Parizstól ahonnan még egy Ancelottit is kivágták. Azon kívül most egy Chelseatől küldték el, miközben nem kellett volna. Valamiért mindenki ezt mondja, hogy megégett pedig csak agyhalott tulajok csapatainál vállalt melót ez az egyetlen hibája.Poccettino az egyedüli akit megnéztem volna de azért ő is már több helyen meg égette magát.kik vannak a piacon?Pochettino, De Zerbi, Allegri, Pioli, Nagelsmann, Flick (ő megy mondjuk a Barcához) így hirtelen, Klopp gondolom minimum egy idényt pihen
csebi
r.baggio
De Zerbi nem akart idejönni sztem.
Allegri-Pioli meg ne vicceljünk. Jó edzokrol volt szó …
Flick: én is ot akartam de o már egyszer el akart jönni, szóval ez vszeg hatalmas hátrány volt nála. Vszeg ugyanazt kérte amit akkor is (szabad kezet a keret kapcsán).
Ez alapján maradt egy ember. De nem tudjuk h Poccettino egyáltalán akarte jönni.
csebi
De azért szurkolni lehet neki. 😀Amúgy mostanában kevesebbet foglalkoztam vele, de Gilardino elég szépen összekapta ezt a Genoat. Tavaly feljutás úgy, h csak decemberben vette at a csapatot, idén meg stabil középmezőny.sztem elég sok hasonló bíztató edző van aki aztán valamiért mégse tudja áttörni a falat
Persze az igazán nehéz valszeg a következő szezon lesz, főleg ha Retegui és/vagy Gudmundsson is megy a nyáron, de ha sikerülne jövőre is középmezőnyben tartani, esetleg meg fejlődni is nem mutatna rosszul a CV-ben.
rob3r7o
Negritis, a vajda
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Amúgy mostanában kevesebbet foglalkoztam vele, de Gilardino elég szépen összekapta ezt a Genoat. Tavaly feljutás úgy, h csak decemberben vette at a csapatot, idén meg stabil középmezőny.sztem elég sok hasonló bíztató edző van aki aztán valamiért mégse tudja áttörni a falat
Persze az igazán nehéz valszeg a következő szezon lesz, főleg ha Retegui és/vagy Gudmundsson is megy a nyáron, de ha sikerülne jövőre is középmezőnyben tartani, esetleg meg fejlődni is nem mutatna rosszul a CV-ben.
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Szerintem semmivel sem rosszabb az edzőpiac, egyszerűen a közösségi médián rinyáló játékosok, az őket babusgató ügynökök és minden önjelölt likevadász (pl a jó öreg Fabrizio) korában nem lehet csak akkor túlélni egy edzőnek, ha erős a klub szakmai háttere.ugye minél több pénz van bármiben annál inkább "biztosra" kell menni és annál kevésbé türelmesek a hibákkal vagy gyengébb kezdéssel (videójáték, filmek ugyanez jelenleg)
Tony Adams
nagyon ritka az hogy 1-1.5nél többet kap egy edző aki "szintet" lép hogy odakerüljön
pedig lehet megérné azt a 2-3 évet rááldozni hogy kiderüljön, valamint az se ártana hogy a háttér szakmai munka nem egy nukleáris hulladék tározóra emlékeztetne (chelsea, man u és valamennyire bayern is)
hanem együtt tudna dolgozni egy vízión a vezetőség és az edző meg sport igazgató (ahol van)
a játékosok rinyálása sztem másodlagos vagy harmadlagos probléma (ettől még az)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
AI is getting out of handpic.twitter.com/FU6mpHPAwJ
— Troll Football (@TrollFootball) May 24, 2024
Murinho szerintem kapitány lesz, az Eb-n földbe álló top válogatottat fogja majd átvenni, és igazából a célfocija ott bőven tud is működni majd.
Tuchel egy vicc, mintapéldája a fenti tételnek, gondolom a Chelsea, MU, Milan trió csak bepróbálja.
Poch szerintem nem jó edző top csapathoz, de Emery szerűen a masodvonalbol jól tud dolgozni. Milan jó cél lenne neki.
Zidane arra vár, hogy Desampon végre akkorát bukjon, hogy a francia szövetségi spanjai már ne tudják ezt a brét ott tartani.
Délkapu remélhetőleg kotródik az angol válogatott éléről, vicc kaliber aki top állományból is hulladékot tud csak gyártani. Mondjuk ő szerintem megy az MU-hoz
De Zerbi felkapott, de szerintem sehova se merik majd elvinni. Chelsea, PSG talán, ha LE-t megunja a kecskesimogató.
Frick szerintem one season wonder, de jót tehet a Barcának, hogy nem belterjes valaki lesz a padon. Még a végén kiderül, hogy az aranylábú fiatalok más rendszerben hulladékok és a lesajnált töltelékek meg amúgy nem olyan rosszak igazából ha nem piszi paszi rendszert erőltetnek rájuk.
Kompanyt nem ismerem, de szerintem hülyeség egy ilyen 0 helyismeretes igazából zöldfülű edzőt odatenni a kirakatba. Ki fogják csinálni. Eleve rohad szét a Bayern is, rég nincs már meg az a karakteres keret és talent level mint régen. A Musiala, Kane duón kívül jobbára ügyes munkások rohangálnak skillset, vagy ész vagy fizikum nélkül.
Mota passz, igazából a Juve hulladék keretből tol hulladék focit, annál bármi jobb.
Ten Hag, Xavi lejtő, irány Szaud Arabia vagy az MLS, az a szintjuk igazából.
Pep, Carlo, Inzaghi, Simeone, Xabi, Arteta nyilván akkor megy amikor megunja és váltani akar. Utóbbi esetén mondjuk ez jó nagy hülyeség, de betonbiztosnak tűnik a helyük.