Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bazz mekkora felső léc Jamestől

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az ajkai B-közép anno vajon hogy drukkolhatott? Kemény legyél mint az alumínium ?
több mint 1 éve
Ismersz baszki mint a tenyeredet 😁Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo

több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
több mint 1 éve
Ma az Ajka -Győrnek van csak tétje.Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Ezért írtam.
Schindler 3 éve a Nyíregy ellen cseszte el a feljutást, ma ha az Ajka esdzőjeként nyerne akkor visszaadhatna vlmt abból amit elcseszett
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreWarr odaadja a családját érte 😊
Közben már 1
zacknorb
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreKözben már 1
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi

több mint 1 éve
Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
több mint 1 éve
A Ross County sima 4-0-lal behúzta a visszavágót a Raith ellen, így bent maradtak az első osztályban. 😕kemény az a pálya, a Rangers is mindig letérdel ott
warr_b
több mint 1 éve
A Ross County sima 4-0-lal behúzta a visszavágót a Raith ellen, így bent maradtak az első osztályban. 😕

több mint 1 éve
Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb

több mint 1 éve
Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
több mint 1 éve
Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
több mint 1 éve
Akkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
több mint 1 éve
Akkor 16 óra, Leeds-Soton

több mint 1 éve
De a not bad a trofeakra vonatkozott és ebben igaza is van.A "not bad" 😀. Aki a pályára néz azt látja hétről hétre csúsztat a taktikáról, elképzeléseiről.Tényszerűen mi a hazugság?xDSzerintem ETH-t lassan recruitolja a Fidesz ilyen hazugságokkal, terelésekkel.
🚨 Ten Hag: “Two trophies in two seasons and three finals… not bad”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 25, 2024
“If they don’t want me anymore, I’ll go somewhere else and win trophies. That’s what I do”. pic.twitter.com/f1aK2IW6Hg
Sixo
Heisman nádor
csebi
Heisman nádor
A taktika, játék kep az más. Az tragédia nem ‘not bad’.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Remélem megtetted 2000 Forinttal, de inkább Euróval. 😀 😀 😀Viccelődjél csak, éppen néztem az Unibeten az oddsokat a Fradi új edzőjére, és 19 es odds volt Mourinho!😀😀😀Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 25, 2024
Őszintén valahol sajnálom a faszit, idekerült a nagyszínpadra, a játékosok láthatóan kedvelik, de mégis elbukik.
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás). Nem csak az edző bukik itt meg, hanem egy komplett klubstruktúra. És fura mód egymás után dőlnek be az edzők az MUnál, nem is tudom van e összefüggés.
Marhára nem lepődnék meg, ha Erik bá' pedig egy kis pihi után behúzna egy lepattanó kispadot, és ott korrekt munkát végezne.
Tony Adams
iktriad
Tony Adams
több mint 1 éve
Viccelődjél csak, éppen néztem az Unibeten az oddsokat a Fradi új edzőjére, és 19 es odds volt Mourinho!😀😀😀Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
Őszintén valahol sajnálom a faszit, idekerült a nagyszínpadra, a játékosok láthatóan kedvelik, de mégis elbukik.
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás). Nem csak az edző bukik itt meg, hanem egy komplett klubstruktúra. És fura mód egymás után dőlnek be az edzők az MUnál, nem is tudom van e összefüggés.
Marhára nem lepődnék meg, ha Erik bá' pedig egy kis pihi után behúzna egy lepattanó kispadot, és ott korrekt munkát végezne.
Tony Adams
iktriad
több mint 1 éve
Újpesten és Ferencvárosban is edzőt keresnek. 😀What do you think of this interview from Shearer and Lineker? 🤔 pic.twitter.com/sMmwtGDcXa
Tony Adams
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Remélem vele együtt elhúz mindenki a klubtól, aki részt vett a kiválasztásában, és miután megjött, hátradőlt és hagyta hogy az edző azt tegyen amit csak akart (ásd Anthony igazolás).Hálisten megtörtént, nem sokkal az Ineos átvétel után, Arnoldot és Murtought is kibaszták. Teljes felső vezetés csere volt.
Tony Adams