Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer bandaAzokat akik ezt a keretet összehozták mind el kellene zavarni a picsába.
NB2
Én a tulajt is kipicsáznám innen, a köcsög NERes faszkalap idehozott egy csomó kutyaütő öltönyös okostojást akik kiokoskodták a játékos mozgásokat és még télen sem tűnt fel nekik, hogy húsz meccsen kilenc gól nem kikövezett út a bennmaradáshoz.
38 meccsen húsz gól lett a vége.
Bassza meg a Hungastos köcsög. Kb. Garancsi szintén szarik bele ebbe az egészbe.
több mint 1 éve
Csöndben megjegyzem, hogy az idén az NBII-ben talán a Győr-Vasas-t leszámítva akkor volt csak sok néző, ha éppen a Honvéd volt a pályán valahol...de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
Toto21
több mint 1 éve
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.jobb lesz sztem az NB1-nak, mint a Mezőkövesd, meg Kisvárda volt. Átlagnézőszám is növekedni fog.
Kenny
több mint 1 éve
dánoknál egészen drámai körülmények között lett bajnok a Midtjylland, albán bajnoki döntőt pedig behúzta az Egnatia

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
de jo kis videki rangadok lesznek ezzel, hogy feljutott a Gyor meg a Nyiregyhaza.
több mint 1 éve
Az Eto megérdemelte a feljutást, a VASAS meg nem, nincs itt semmi látnivaló
több mint 1 éve
De legalább nézhet évi 2 Steelers - Patriots meccset legalább a következő idényben is. 😀Warrr jövőre is a másodosztályban marad 😀Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad
Heisman nádor
több mint 1 éve
Nem akarom hogy rossz iranyba menjen mert annyit nem er😂de eleg megnezni osszel mit jatszottunk mindenkivel meg tavasszal, de egyebkent mi orulunk a legjobban hogy ilyen szorossa tettek a sracok☺️9 ev utan kellett ennek a ket meccsnek a hangulata mint egy falat kenyerMit mit, a feljutást 😂De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Ui: SOSE HALUNK MEG!
dr0725
Nyilván az előző meccsre gondoltam.
Aha, amikor szarok vagytok, akkor bunda 😁
Tegyél feljelentést akkor.
warr_b
több mint 1 éve
Mit mit, a feljutást 😂De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
dr0725
Nyilván az előző meccsre gondoltam.
Aha, amikor szarok vagytok, akkor bunda 😁
Tegyél feljelentést akkor.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
De őszintént, tényleg no offense de mit basztatok ti el😂szeptember-aprilis toronymagasan voltunk az elso helyen a bundazasokig…Ôszinte legyek? Már a Győr ellenit sem néztem, mert tudtam hogy úgyis elkúrjuk végül, és nem akartam idegesíteni magam, volt mostanában éppen elég minden...Pont a VASAS miatt csak az a meccs ami érdekes ma😉warrb-ból kiindulva csak is a Vasas jöhet szóba 😊Az Ajka-ETO-ra gondolhattálAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
ozibozi
NB2
ozibozi
warr_b
Szerkesztette: dr0725
több mint 1 éve
Your Double Champions are 𝗛𝗢𝗠𝗘! 🖤❤️🏆🏆#Bayer04 #DeutscherMeisterSVB #Winnerkusen pic.twitter.com/Et1cKssRHq
— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) May 26, 2024
több mint 1 éve
Inkább vagyok a nézőjük, mint a szurkolójuk.Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
Sixo
Közel vannak 😀
De ilyen szar csapatot 25+ évnyi soccer nézés során még nem láttam.
A támadójáték olyan impotensségét valósították meg, amiről én nem gondoltam, hogy létezik.
több mint 1 éve
Bohóc sorozatokról nem tudok nyilatkozni.Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
De ha oda-vissza akkor nem kéne Wembley.Drága a Wembley bérlése.Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Az afrikai BL döntő pl oda-visszavágós 😁Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
zacknorb

több mint 1 éve
Drága a Wembley bérlése.Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo

több mint 1 éve
Ennyi erővel miért csak egy meccs a BL döntő, ha addig oda-vissza van az egész PO-banHát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.Miért csak 1 meccs az utolsó. Az elődöntők oda-visszavágósak voltak.
warr_b
több mint 1 éve
Hát akkor ma kettőből két fel nem jutás, szép nap ez a mai.

több mint 1 éve
Szaúdiak egész jól nyomták, nem?Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
Sixo

több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer bandaHa Kampman szurkolna nekem én is kiesnék.
NB2
több mint 1 éve
Pécs is kiesett, lúzer banda
több mint 1 éve
Ha holnap aláírja Conte, akkor sem fog kitartani a szerződés május végéig.Pedig kb Addig szokott jól menni /1.év
🚨🔵 Napoli sent contract proposal to Antonio Conte for deal valid until June 2027 for club record salary.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 26, 2024
Key details to be discussed next week with de Laurentiis, still in Napoli on Monday for public event.
Conte, always been open to Napoli job and excited by the project. pic.twitter.com/jNF6LazRcW
Sixo
több mint 1 éve
Ha holnap aláírja Conte, akkor sem fog kitartani a szerződés május végéig.🚨🔵 Napoli sent contract proposal to Antonio Conte for deal valid until June 2027 for club record salary.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 26, 2024
Key details to be discussed next week with de Laurentiis, still in Napoli on Monday for public event.
Conte, always been open to Napoli job and excited by the project. pic.twitter.com/jNF6LazRcW