Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Mehet Lipcsei a Vasashoz.
több mint 1 éve
Gera Zoli 4 nem tudom minekMind1 ki az edző, ha amíg nagy miki az öltözőben, mindenhol, bárhol.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Gera Zoli 4 nem tudom minek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreÉn tegnap egy srácot Puskas Akadémia mezben láttam setálni a Corvin negyednél.
Közben már 1
zacknorb
Van ilyen?
több mint 1 éve
Kiesett a SBTC is 😕Ki, most akartam írni, a rohadt életbe! A Hatvan, és a Gyöngyös ellen ment el 😕
zacknorb
több mint 1 éve
Közben Scamacca nem akarja a 9 olasz nemzetközi klubotsenki sem akarja a kilenc olasz nemzetközi klubot
zacknorb
több mint 1 éve
mekkora meccs a bentmaradásért, volt 1 kaput eltaláló lövésünk 😀Bent maradtatok, nem? Akkor? 😁
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
mekkora meccs a bentmaradásért, volt 1 kaput eltaláló lövésünk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Radónak remélem utolsó meccse a Vasasban.

több mint 1 éve
Csak szeretnéd 😂Te vagy meleg ...25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli
warr_b
Sixo
20 fok felett meleg van.

több mint 1 éve
Megy a Porto-Sporting kupadöntő is közben
több mint 1 éve
Warrr jövőre is a másodosztályban marad 😀Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Közben Scamacca nem akarja a 9 olasz nemzetközi klubot
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Te vagy meleg ...25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀25 fok az meleg.
Löfli

több mint 1 éve
25 fokban ivószünet az MB2-ben, zseniális! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nyehhh, a sörömhöz nem nyúl senki.Ez nekem még mindig Warrbnek hangzik. 2 élete van.Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
zacknorb
Sixo

több mint 1 éve
A playoff átok tovabb él, hatból nulla bazzeg.Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
iktriad

több mint 1 éve
Szép volt padawan!!!Azért a Leedsnek kicsit nagyobb az esélye feljutni 😂Ez alap, ezt le se kell írni, ez a kiindulópont, a centrum, az origóAkkor 16 óra, Leeds-Sotonnem azt akartad mondani, hogy 17.30 Vasas-Soroksár? 😊
warr_b
NB2
zacknorb
warr_b
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?De már vezet a Győr
zacknorb
több mint 1 éve
Ez nekem még mindig Warrbnek hangzik. 2 élete van.Nem, göndör haja, sapkája és egy barátnője. Ráadásul a srác a papucs, ő az üdítőt és a perecet viszi, a lány a sörtGec, előttem egy srác dedikált Sivacski mezben vár a büféreHadd találjam ki, hosszú haja van és 2 fiam. Az bizony Warrb lesz. Köszönj neki oda.
Közben már 1
zacknorb
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Mondhattad volna azt is, hogy a győzelmek száma 😮Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?A Győrnek muszáj kikapnia ,hogy Vasas feljusson....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Pontegyenlőség esetén mi dönt, ha az egymás elleni meccsek egy ide, egy oda?A Győrnek muszáj kikapnia ,hogy Vasas feljusson....
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018