Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 30 903 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Este 11-kor St. Lucia-Curacão, mekkora lenne egy upset win...!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
A teszkós firmino 25 gólt vár magától az idényben, biztos megnézte a budafok, majd az egész mb1 erejét, és így jött ki a matek.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 548 — Lucas Scott
nem tudom h volt korabban de igy a naptar szar.
kb 2honapja sem volt az eb donto de mar tetre meno meccs van.
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Borzalom. Teljesen kiszipolyozzak a játékosokat. 10 nap múlva meg már BL
csebi
Közben Cole Palmerrel offoltatja a Chelsea a Konfettit
zacknorb
a két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki

értitek, szeptember eleje van
r.baggio
grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberben
YoungZeeZee
sztem nem csak a meccsek szama szamit hanem az intenzitas kulonbseg is. ha megnezel teljesen egy 98as meccset, az a mostanihoz kepest lassitott felvetelnek tunik.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 127 — LIGHTS OUT!
Hatalmas meccs volt a Cook Szigetek vs Tonga. Tikoipau és Polovili 11esével eldöntötte már a meccset az első félidőben Tonga. Bár a második derekán Kumsuz szépített, ennyire telt, végül Kefu beállította az 1-3as végeredményt.
A szamoai örök derbit Szamoa nyerte Tumua és Vaai góljaival. Leiatauat a 72. percben kiállították, de ez sem segített Amerikai Szamoán, Mana'o testvérek nem tudták bevenni Taupau kapuját.

több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 682 — I like the Texans, I like who we are
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebi
zacknorb
a két dolgot össze is kötném, mivel Palmer az angol válogatott meccsét is IZOMFÁRADÁS miatti sérülés okán hagyta ki

r.baggio
Aztán a játékosok lesznek hazaárulók mert 30 éves koruk előtt mondják le a válogatottságot.
Btw fm24ben több blogon is olvastam hogy nagyon sok játékos köztük Szobo is 29-30 évesen visszavonul a válogatottól. Egymástól független mentesekben. Gondolom nem lehet véletlen AI számol.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 939
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebi
zacknorb

r.baggio
grumpy voltam.megneztem 98 francia...mar ebre meccseltek szeptemberben
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 217 — no es importante
illuzio rombolo
YoungZeeZee
csebi
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 107 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
illuzio rombolo
YoungZeeZee
Mondjuk ez amióta az eszemet tudom így van.
Inkább a fix heti két meccs, és a minden nyáron legyen valami agymenéssel durvult el minden, főleg a covid után.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 548 — Lucas Scott
illuzio rombolo
YoungZeeZee

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 939
illuzio rombolo
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 678 — Így remélem megfelelek nektek.....
A győzelem èrtèke🥳

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 933 — The Mathematician
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költötték
r.baggio
ennyit ér a Blue Lock program 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 107 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 424 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
86. perc, San Marino vezet!
zacknorb
OTTVAAAAAAAN
zacknorb
még az is lehet, hogy a győzelem miatt visszamegyek twitterre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zacknorb
OTTVAAAAAAAN
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 939
Pinyő hivatalos
zacknorb
Rendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
Kampman
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.
- JC6
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.
Kampman
jon a vasas uj aranykora.

mondjuk pinyo nb1 szinten nem rossz edzo, de hosszu tavon...?!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
A dán-albán meccs igazi balkáni szintű favágássá süllyedt, amit nem meglepő módon nem a dánok kezdeményeztek.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Pinyő hivatalos
zacknorb
Rendet akar majd rakni, ezért az öltöző (ha ebben a vezetőség is partner) néhány hónap alatt megbuktatja.
Kampman
Hülyeség. Úgy jött ide, hogy 2 évig nem lesz kirúgva, akkor sem, ha nem jutnak fel. Teljesen szabad kezet kapott, aki nem teljesít, az repül a kettes csapathoz vagy felbontják a szerződését. Miki sem fog beleszólni sem a keretbe, sem a kezdőbe. Csak így vállalta.
- JC6
Remélem, hogy tényleg ez a helyzet.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 934
IMMÁR HIVATALOS, PINTÉR ATTILA A VASAS ÚJ VEZETŐEDZŐJE

A mai naptól a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya,

A kétszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes, valamint kétszeres szuperkupa-győztes

Pintér Attila veszi át a Vasas FC vezetőedzői feladatait.
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 345
Pinyő hivatalos
zacknorb
Kampman
több mint 1 éve
Japán - Kína 7:0! Nagyon bejött nekik is, hogy a világ összes pénzét a focira költötték
r.baggio
Ferenczi Attila mantrája, hogy a futball elsősorban kultúra, aztán minden más, szerintem senkire nem igaz jobban, mint Kínára.

Gyárakat fel lehet húzni, hadsereget lehet fejleszteni akarattal, tudással és szorgalommal. Tartósan jó futballhoz kell kultúra, szellemiség, meg ilyen kevésbé megfogható dolgok. De az talán minden sportra igaz.

Asztaliteniszben sem azért ők a legjobbak, mert ordenáré sok pénzt ölnének bele. A futballhoz képest valószínűleg nem is olyan sokat.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 217 — no es importante

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
warrb vajon már seggrészeg?
ThundersNFL a Paraszt
Én már úton afelé.
A Szabadság téren.
Csak részben emiatt, mondjuk azt, szerencsétlen véletlen.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 765 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
warrb vajon már seggrészeg?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018