Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Kicsit túltolják a Spurs játékosok ezt a lelkesedést…
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
A patkány Cuti megint mehetne zuhanyozni
Ezek a dél-amerikai parasztok mint Bruno sárgát sem kapnak, vicc

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 265 — WHO DAT!!!!
Sikerült behúzni a vonalakat a Spurs stadionban!!!
Fejlődik a PL 😀
Heisman nádor
Mondjuk rosszul, mert úgy sikerült a vonalat behúzni, hogy Son volt hátrébb, és nem volt lesen 😁

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Sikerült behúzni a vonalakat a Spurs stadionban!!!
Fejlődik a PL 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 121
 pbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=medium
Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂
 i.etsystatic.com/17245676/r/il/57bb0e/4502467979/il_794xN.4502467979_s2jt.jpg
Matthew99
itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho is
deyell
Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a negyeddöntőben és az elődöntőben is nagyon rezgett nekik a léc, kieshettek volna már jóval korábban.
Kampman
Jó hát a későbbi bajnok franciák meg a nyolcaddöntőben aranygóllal nyertek, ami már nem létezik, a negyeddöntőben meg 11esekkel. Kb az összes VB címhez rögös út vezetett, ritka a göröngy nélküli menetelés.
Sixo
Igaz, csak a brazilok sokkal nagyobb hype-ot kaptak akkoriban, mint bárki más.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 437 — LIGHTS OUT!
Most nézem, hogy a Libertadores kupát megnyerő Fluminense 31 forduló után 8. a Brazil bajnokságban. Ezek szerint nem csak Európában pénz feldobás a BL.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 621 — Cowboys fan
Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂
Matthew99
itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho is
deyell
Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a negyeddöntőben és az elődöntőben is nagyon rezgett nekik a léc, kieshettek volna már jóval korábban.
Kampman
Jó hát a későbbi bajnok franciák meg a nyolcaddöntőben aranygóllal nyertek, ami már nem létezik, a negyeddöntőben meg 11esekkel. Kb az összes VB címhez rögös út vezetett, ritka a göröngy nélküli menetelés.
Sixo
Di Biagio, pfff... pedig a '94-es vb-döntő után Roby Baggio elsőnek állt oda elvégezni a tizenegyest, hogy elűzze a démonokat.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 633 — beers & Packers
Ha a Stúdióból nem hallottam volna meccs előtt, hogy jó irányba halad a Vasas, akkor erős kétségeim lennének, és megkérdezném: már megint mi ez a fos?
nagylaza, főpohárnok
Minden támadásuk a saját kapujukra irányult, egyszer sem rohamozták pl. a sajátjukat. Ez ne lenne jó irány?
Kampman
Értem, mit akartál mondani.🙂
több mint 2 éve

Sixo

több mint 2 éve
Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂
Matthew99
deyell

Kampman

több mint 2 éve
Ha a Stúdióból nem hallottam volna meccs előtt, hogy jó irányba halad a Vasas, akkor erős kétségeim lennének, és megkérdezném: már megint mi ez a fos?
nagylaza, főpohárnok
Minden támadásuk a saját kapujukra irányult, egyszer sem rohamozták pl. a sajátjukat. Ez ne lenne jó irány?

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 633 — beers & Packers
több mint 2 éve
Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂
Matthew99
deyell

több mint 2 éve
Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.
Kampman
Warrb vs Iktriad, jedik vs sithek.
Sixo
Félidei Sztárbox ez lesz?
zacknorb
Áh, egyikük sem lenne képes bárkit is megütni. Inkább egy sakk meccs lenne ebből.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampman
Sixo
Félidei Sztárbox ez lesz?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂
Matthew99

built for this shit

több mint 2 éve
Kampman

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 568
Nekem kilenc játékos is ismerős, büszke vagyok magamra!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man

Sixo
Én ezeket ismerem 🤔🙂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 887 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampman
Szivacs nem kezd már jó
Csak a büfében haladna a sor

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.
Sixo
A zöldben játszó konkrétan megpróbálja letépni a fehér mezét. Ez szabálytalan. Ha a büntetőterületen belül, akkor meg büntető.
Vagy mit nem látok?
Őszentsége Sobri Jóska
Hozzá is alig ért, lehet, hogy nem is ért hozzá egyáltalán.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 855 — #NoStress
Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.
Sixo
A zöldben játszó konkrétan megpróbálja letépni a fehér mezét. Ez szabálytalan. Ha a büntetőterületen belül, akkor meg büntető.
Vagy mit nem látok?

több mint 2 éve