Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Kicsit túltolják a Spurs játékosok ezt a lelkesedést…
több mint 2 éve
A patkány Cuti megint mehetne zuhanyozniEzek a dél-amerikai parasztok mint Bruno sárgát sem kapnak, vicc
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Sikerült behúzni a vonalakat a Spurs stadionban!!!Mondjuk rosszul, mert úgy sikerült a vonalat behúzni, hogy Son volt hátrébb, és nem volt lesen 😁
Fejlődik a PL 😀
Heisman nádor

több mint 2 éve
Sikerült behúzni a vonalakat a Spurs stadionban!!!Fejlődik a PL 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Igaz, csak a brazilok sokkal nagyobb hype-ot kaptak akkoriban, mint bárki más.Jó hát a későbbi bajnok franciák meg a nyolcaddöntőben aranygóllal nyertek, ami már nem létezik, a negyeddöntőben meg 11esekkel. Kb az összes VB címhez rögös út vezetett, ritka a göröngy nélküli menetelés.Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
i.etsystatic.com/17245676/r/il/57bb0e/4502467979/il_794xN.4502467979_s2jt.jpg
Matthew99
deyell
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a negyeddöntőben és az elődöntőben is nagyon rezgett nekik a léc, kieshettek volna már jóval korábban.
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Most nézem, hogy a Libertadores kupát megnyerő Fluminense 31 forduló után 8. a Brazil bajnokságban. Ezek szerint nem csak Európában pénz feldobás a BL.
több mint 2 éve
Di Biagio, pfff... pedig a '94-es vb-döntő után Roby Baggio elsőnek állt oda elvégezni a tizenegyest, hogy elűzze a démonokat.Jó hát a későbbi bajnok franciák meg a nyolcaddöntőben aranygóllal nyertek, ami már nem létezik, a negyeddöntőben meg 11esekkel. Kb az összes VB címhez rögös út vezetett, ritka a göröngy nélküli menetelés.Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
Matthew99
deyell
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a negyeddöntőben és az elődöntőben is nagyon rezgett nekik a léc, kieshettek volna már jóval korábban.
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Értem, mit akartál mondani.🙂Ha a Stúdióból nem hallottam volna meccs előtt, hogy jó irányba halad a Vasas, akkor erős kétségeim lennének, és megkérdezném: már megint mi ez a fos?Minden támadásuk a saját kapujukra irányult, egyszer sem rohamozták pl. a sajátjukat. Ez ne lenne jó irány?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
Sixo
Endrick (17) is the youngest player to be called up by Brazil men's national team since Ronaldo in 1993 ✨ pic.twitter.com/A4M9AmyI8y
— B/R Football (@brfootball) November 6, 2023
több mint 2 éve
Jó hát a későbbi bajnok franciák meg a nyolcaddöntőben aranygóllal nyertek, ami már nem létezik, a negyeddöntőben meg 11esekkel. Kb az összes VB címhez rögös út vezetett, ritka a göröngy nélküli menetelés.Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
Matthew99
deyell
Kampman
több mint 2 éve
Ha a Stúdióból nem hallottam volna meccs előtt, hogy jó irányba halad a Vasas, akkor erős kétségeim lennének, és megkérdezném: már megint mi ez a fos?Minden támadásuk a saját kapujukra irányult, egyszer sem rohamozták pl. a sajátjukat. Ez ne lenne jó irány?
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ha a Stúdióból nem hallottam volna meccs előtt, hogy jó irányba halad a Vasas, akkor erős kétségeim lennének, és megkérdezném: már megint mi ez a fos?
több mint 2 éve
Számomra az 1998-as brazil csapat volt az első "sztárcsapat", akikre emlékszem. Nyilván az életkorom miatt is, de emiatt örökre megmaradnak, még ha végül nem is tudtak nyerni. De teljes egészében hozták a sztereotíp brazil focit, a mezük fantasztikus volt, tele voltak igazi karakterekkel.itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
Matthew99
deyell
több mint 2 éve
Áh, egyikük sem lenne képes bárkit is megütni. Inkább egy sakk meccs lenne ebből.Félidei Sztárbox ez lesz?Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.Warrb vs Iktriad, jedik vs sithek.
Kampman
Sixo
zacknorb
több mint 2 éve
Félidei Sztárbox ez lesz?Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.Warrb vs Iktriad, jedik vs sithek.
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
itt az volt a gond, hogy kimaradt Romário. nekem a 2002-es csapat jobban tetszett, ott már volt Ronaldinho ispbs.twimg.com/media/F-RTPoGWgAAXEyK?format=jpg&name=mediumÉn ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo
Matthew99
built for this shit
több mint 2 éve
Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.Warrb vs Iktriad, jedik vs sithek.
Kampman
több mint 2 éve
Nekem kilenc játékos is ismerős, büszke vagyok magamra!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Én ezeket ismerem 🤔🙂
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.Szivacs nem kezd már jó
Kampman
Csak a büfében haladna a sor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vasas - Honvéd derbi, ez legutóbb a mennyei 1-ben is klasszikusra sikerült.
több mint 2 éve
Hozzá is alig ért, lehet, hogy nem is ért hozzá egyáltalán.Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.A zöldben játszó konkrétan megpróbálja letépni a fehér mezét. Ez szabálytalan. Ha a büntetőterületen belül, akkor meg büntető.
Sixo
Vagy mit nem látok?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.A zöldben játszó konkrétan megpróbálja letépni a fehér mezét. Ez szabálytalan. Ha a büntetőterületen belül, akkor meg büntető.
Sixo
Vagy mit nem látok?
több mint 2 éve
Spanyolok panaszkodnak a bíróikra. A PL-ben olyan bírók dirigálnak, akiket még a csempóban is fáj nézni.Anthony Taylor gave this as a penalty in his first ever Championship game 😭😭😭pic.twitter.com/TLmWmPLnGq
— CFC-Blues (@CFCBlues_com) November 6, 2023