NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 102
42
Soccer
Poloska vagyok.
Mint az a híres Cleveland mez, folyamatosan bővülamugy epp delelott gondolkoztam, hogy rohadt nagy makja lesz az uj managernek. ennel csak jobb lehet 😊
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Frank Lampard's last 20 matches as a manager:
— ESPN FC (@ESPNFC) May 2, 2023
❌ Lost 3-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-1
❌ Lost 4-1
🤝 1-1
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-0
❌ Lost 4-1
❌ Lost 2-0
🤝 0-0
✅ Won 3-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1 pic.twitter.com/hnMLSPiuF2
A Lyófijú minden idők párosujjú patása ilyet tuti nem csinálna, ha tudna róla persze.🚨 Paris Saint-Germain have decided to suspend Lionel Messi with immediate effect for two weeks, sources confirm.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2023
The suspension will take place now after Messi’s trip to Saudi NOT authorized by the club as per @RMCSport.
Messi side, still waiting on official communication. pic.twitter.com/j223WK2r5Z
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
🚨 Paris Saint-Germain have decided to suspend Lionel Messi with immediate effect for two weeks, sources confirm.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 2, 2023
The suspension will take place now after Messi’s trip to Saudi NOT authorized by the club as per @RMCSport.
Messi side, still waiting on official communication. pic.twitter.com/j223WK2r5Z
ki tudunk még esni? adnám 😀Ha 0 pontot szereztek a szezon hátralévő részén akkor se nagyon.
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Elképzeltem ahogy 32 évesen leül vele tárgyalni Edu a szerződés hosszabításról. 😀😀😀33-ig tuti bírjaAkkor lesz baj, ha kiöregszikMindig imádkozom, h Jézus meg ne sérüljönÉn nem sajnálom, neki ez a keresztje.
Willie Parker
Tony Adams
Willie Parker
ozibozi
33-ig tuti bírjaAkkor lesz baj, ha kiöregszikMindig imádkozom, h Jézus meg ne sérüljönÉn nem sajnálom, neki ez a keresztje.
Willie Parker
Tony Adams
Willie Parker
Akkor lesz baj, ha kiöregszikMindig imádkozom, h Jézus meg ne sérüljönÉn nem sajnálom, neki ez a keresztje.
Willie Parker
Tony Adams
Mindig imádkozom, h Jézus meg ne sérüljönÉn nem sajnálom, neki ez a keresztje.
Willie Parker
ki tudunk még esni? adnám 😀Épp néztem a sorsolást, Bornemouth (I), Forrest (O), Mcity(I), MU (I) ,Newcastle (O)
Löfli
3L benne van, de azert a Nottingham es Bornemouth meccseket illene hozniki tudunk még esni? adnám 😀volt mar valaha ilyen leepules ilyen penzekkel jatekosokkal?
Löfli
YoungZeeZee
ki tudunk még esni? adnám 😀volt mar valaha ilyen leepules ilyen penzekkel jatekosokkal?
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Spanyolok ezeket a low block meccseket bírják. Plussz a top 3 elleni meccseken meg a fejükben bekattan valami, elképesztő miket képesek ezek a csapatok játszani. Jó lesz a hangulat a Cartujában, nem féltem őket.És végül a Barca is nyertCsóri Ossasunát sajnálom, itt lesz a hétvégén az életük meccse, erre ma kidolgozták a a semmiért a belüket.
zacknorb
Tony Adams
warr_b te vagy az? 😀😀😀Neki meg még ott a Vasas is
“I get kinky time off my wife when Leeds get a result. I haven’t been to second base in months." 🤣😭🏴 pic.twitter.com/UJgzR6UCE6
— Football Fights (@footbalIfights) May 2, 2023
Tony Adams
Ránézésre Holding volt a fék a csapatbanpersze, mert folyamat jöttek rá a büntetések 😀
Willie Parker
Poloska vagyok.
Én is. De most egy teljesen széteset csapat ellen játszunk, nem a világ talán legjobbjai ellen.Na buktassunk mint a Castle StellinitJobban örültem volna, ha a City-nek rúgunk egy hatost
Heisman nádor
Willie Parker